Katılıyorum. Şöyle: aynı odada iki bayanla çalışıyordum. Başka odadan bir bayan memur arada bizim odaya geliyordu. Kız gittiğinde ikisi bunu eleştiriyordu, birbirlerine niye buna yüz veriyorsun diyorlardı. Ama biri iş nedeniyle şehir dışına gittiğinde diğeri bunla gayet güzel kanka oluyordu. Bir gün ne vıdı vıdı yapıyorsunuz biriniz yokken diğeriniz kızla gayet de güzel konuşıuyosunuz demiştim :D
Tabiki de cunku kadinlar kiskanc ve zekidir. Bir seyi istediklerinde, gercekten istediklerinde onunde kimse duramaz. Bunu da tum kadinlar bilir bu yuzden erkek arkadasini kiz arkadaslariyla tanistirmazlar ( cogu) hayatlarinda iyi giden bir seyi anlatmazlar. Hadi ya kadinlar mi zeki? Diyenler olacaktir. Ama bir kadin aptal gorunuyorsa ondan daha cok korkun cunku zekasini gizlemeye calisiyordur.
kadının kadından başka dostu da yoktur bence... her kadını bir erkek kırar kadın gider annesine ablasına en yakın dostuna sığınır erkekden dost olmaz er geç aşık olur sonra ya sıkılır ya aldatır her halükarda gider ;) hemcinslerine ii davran ve sev onları :D
Bizim mahkemede bir dosya vardı, kadın kadına 5 kişiye tecavüz ettirmiş, kadın perişan tabi, bunu erkek de yaptırabilirdi tabi ama ben yaptırmam bir kişiye bile, yani değerimi bilin kızlar, selam kızlar merhaba kızlar <3
Kadından kadına değişir. Diğer kadınlarla yarışmazsan yarıştırılmazsın. Kıskançlığını kontrol etmezsen kıskanırsın. Sevmeyi öğrenmezsen nefret edersin. En büyük düşmanının kim ya da ne olduğu, bir düşmanının olup olmadığı tamamen sana bağlı.
ben kabul ediyorum. şu konuda kabul ediyorum ama. bir erkek eşini yine kadınla aldatıyor, aldattığı kadın bildiği halde hem cinsine saygı göstermiyor alet oluyor bu ahlaksızlığa.
he bu arada ters bakan karı çok tatlı ama kızıl olan kaşar bakışlarla daha çabuk yatağa atılacak tipi oldugu oldugu için onu seçmiş erkek çok güzel senaryo krudum
En İyi Cevaplar