Kadınların en büyük düşmanı yine bir kadın mıdır?

Ne zaman güzel bir şey yapsam, herhangi bir konuda başarılı olsam, süslenmiş ve güzel gözüksem yakın kadın arkadaşım tarafından her zaman aşağıya çekiliyorum. Başarılı olduğum konunun o kadar abartılacak bir şey olmadığını söylüyor, güzel gözüktüğüm zamanlarda ' ama ağzın kaymış, gözün kısılmış vs.' gibi küçük detaylarla güzel olmadığımı söylüyor. Bu şekilde konuşmasının benim kendimi kötü hissettirdiğini ona anlattığımda ' Hayır, şaka yapıyorum. Tabii ki de çok güzelsin. ' diyor. Yaptığım her şeyi eleştirip, beni küçümsemeye çalışıyor ama sorunca asla böyle bir niyeti olmadığını söylüyor. Bu söylemlerinin benim kendimi beğenmemeye kadar kötü hissettirdiğini söylüyorum. Ancak hala devam ettiriyor. (Bu arada her arkadaşın birbirini eleştirdiği şekilde eleştirmiyor, gerçekten küçümseyerek ve aşağılayarak yapıyor bunu.) Bunların yanı sıra her şeyini benimle kıyaslıyor. Bir keresinde özel bir günde giyeceğim bir kombini 1 hafta öncesinden göstermiştim ve her gün bu kombini düşünüp sence nasıl diye soruyordum. 1 hafta sonra o özel günde aynı kombini yapıp kendisi giymişti. Ve 1 haftadır bu kombini benim giyeceğimi söylediğimi, söyleyip neden giydiğini sordum. Aman ne olacak dedi. Ve sonra gelip bana yalnız benimle aynı şeyleri giyme dedi. Sizce neden böyle yapıyor? Beni kıskanıyor ve bu yüzden mi bu şekilde davranıyor yoksa gerçekten iyi niyetli olduğu için mi böyle söylüyor?

Saçmalıyorsun
Seni kıskanıyor
Arkadaşlığını bitir
Aşırı boş bir insanmış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Kadınların en büyük düşmanı yine bir kadın mıdır?