Babama otobüste taciz iftirası atıldı hakkında kamu davası açılmış ne yapabiliriz?

Babam otobüse binip eve giderken oturuyir otobuste sonra yanina bir kadin oturuyor cami acarmisin diyor babam kalkıp camı açıyor sonra babamin tarafına dogru yöneliyor babami sıkıştırıyor. 10 durak gittikten sonra sen ne yapıyorsun ben senin kızın yasinda degilmiyim diyor yaygara kopartiyor otobuste babam ne oldu kizim diyor anlamadim diyor kizin kuzeni ve kardeşleri geliyor bu beni taciz etti diyor ne tacizliginden bahsediyorsun diyor bacagin bacagima degdi beni taciz ettin babam ne sacmaliyorsun diyor otobüstekiler ne oluyor diye geliyor babamin uzerine babam ben bir sey yapmadim diyor şoför kapiyi açıyor babam kalp hastasi olduğu icin o kalabikta duramayip aşağıya iniyor o sirada otobüsteki kalabalık babamin yanina iniyor ve o kadinin kardesi ve kuzeni babama bicak cekiyor telefonu alıyorlar oradaki otobüsun icindeki bazi kisiler polisi arıyor ve digerleri de babami linc ediyorlar kadin ve akrabaları ise oradalarmis kamera kayitlarindan izlediğime gore gitmeye çalışıyor lar ama yanlarinda bir kac kisi tutuyor babam bi sekilde o kalabiltan kacmayi başarıyor polis geliyor babami goz altina aliyorlar o kadinin kuzeni ve kardesi bicagi kadina veriyor (polis kayitlarinda bicak kadininin cantasindan cikiyor) babami hastane de tedaviye alıyorlar kadini polis karakoluna babami da polis karakoluna alıyorlar otobüste bacagi bacagima degdi diyen kadın karakolda ifadesinde elleri ile popo mu elledi diye ifade veriyor. Babamda bana iftira attılar linc ettiler diye karakola gidiyor dosyayı kabul etmiyorlar. Bugun evimize bir evrak geldi tacize dalayi kamera kayıtları için herhangi bir kanit bulunmamıştır kamera kayitlarinda veya gorgu tanığı yoktur diye lakin hakkında kamu davasi açılmıştır yazıyor bu durumda babami basit cinsel saldiri ve sarkıntılık adi altinda yargiliyorlar. Bu anlattiklarimdan nasil bu kadar eminim diye soracak olursaniz kamera kayitlarini izledim bende dakika dakika ne olduğu belli oluyor babama bicak çekildiği yerde elleri ile bicagi gizleyip cekmisler o da belli oluyor. Ve babamin yapmayacagina eminimiz uzaklastirma kağıdı geldi bu olaydan 1 hafta sonra adam ben taciz ci mi oldum diye kendine yediremedi intihar etmeye çalıştı 1 kutu kalp ilaci icmis annem farketti hastaneye zor yetiştirdik midesi yikandi 1 hafta yogun bakimda kaldi bu durumda nasil bir yol cizmeliyiz

Güncellemeler
+1 yıl
Artı olarak annem olaydan sonra kadını Instagramdan uzerinden bulup kendi numarasini veriyor. Senin yaşında kizim var olayi ben bu adamdan ogrendim senden bi de duyayim diyor. kadin anneme bu sizi aldatıyor baska kadinlarla mesajlasiyor idi sonra bacağı bacagima dedi beni taciz etti. Suriyeliler saldırdı biz bilmiyoruz kamera kayitlari cikinca goreceksiniz dedi tepemizde kamera vardi bacaginin benim bacagima nasil sürtüğünu goreceksiniz dedi. Bir sekilde kamera kayitlarini izledik.
Güncellemeler
+1 yıl
Babam kendini cam kenarina sikistirmıs kadin aralarina mont koymus babama dogru yaklaşıyor babamda cama dogru yaklaşıyor. Yani anneme de de bacagi bacağıma degdi ama ifade tutanağında elleri ile taciz etti demiş biz nasil bir yol izlemeliyiz.
Güncellemeler
+1 yıl
Otobüsteki kameralarda ve kolluk kuvvetleri zabitinda taciz ile ilgili bir unsura saptanmıştır dendi mahkemeyi ertelediler
Babama otobüste taciz iftirası atıldı hakkında kamu davası açılmış ne yapabiliriz?