İyi Akşamlar arkadaşlar böyle bir başlığı açmak bile utanç verici eminim ilk olarak ön yargı ile yaklasacaksiniz fakat başka carem kalmadı. Annem vefat etti babam zatn annemi aldatiyordu bizi aç açıkta koymadı annem hayattayken allah var fakat annem vefat ettikten sonra o aldattığı yabancı kadını da buraya bu eve getirdi o kadın yaklaşık 1 buçuk aydır burda ve babamin bize karşı tavırları aşırı değişti aramiyor dışarı çıkınca soğuk vs diger kardeşlerim evli onları da o kadin uğruna reddetti ve iki tane evimiz var biri Şu an satışa çıktı daha satilmadi ama illaki bigün satılacak kadının amacı para yemek bir aile vs değil babami sevmiyor kopek gibi azarlıyor. Babam ilk önce o evi üstümüze yapacağını söyledi şimdi de vekalet vercem diyor ben artık inanmıyorum ikinci ev en azından ortada kalmamak adına hakkımı arayabiliyor muyum? Arkadaşımın annesi artık hak hukuk hersey var dedi fakat nasıl yaparım ne yapabilirim bilmiyorum şimdiden teşekkür ederim
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
evet kesınlıkle dava acma hakkın var ve yanlız avukatla anlasman lazım davayıda kazanırsın cok net dıkkat edecegın bır husus var avukatlar malesef bu konularda cok paracı genelleme yapmıyorum ıyı avukatlarda var onun ıcın cok dıkkatlı ol ınan bana kesınlıkle fıyat konusunu ıyı arastır
113 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkür ediyorum sağolun
- Cevap sahibi+1 yıl
rıca ederım ınşallah her şey gonlune gore olur
- Cevap sahibi+1 yıl
teşekkur ederım
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun, benim babam avukat, senden para almadan sana yardım edebilir mi?
- Soran+1 yıl
@ÇikolatalıŞişKebap ciddi misiniz
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Tekrar soruyorum, sana yardım edebilir miyiz?
- Soran+1 yıl
@ÇikolatalıŞişKebap şimdi kesinlikle anlattıkları yalan değil kusura bakma daha şimdi giriyorum eve fakat Şu an yanlış bişey yapmak istemiyorum Şu an oturduğumuz ev satıldı. İkinci evi senin üstüne yapacağım diyor Şu an bir bekleyisteyim o yüzden korkuyorum yanlış bir şey yapmaktan
- +1 yıl
Babana o evi ne zaman benim üstüme yapacaksın diye sorar mısın ve ne zaman yapacağını bize söyler misin.
- Soran+1 yıl
@ÇikolatalıŞişKebap Şu an o kadınla yurt disindalar gelince yapacağım diyor eğer yine bizi kandirirsa o zaman sizden Yardim isteyeceğim
- +1 yıl
Tamam. bizden yardım istemeyi unutma.
- Soran+1 yıl
@ÇikolatalıŞişKebap merak etmeyin çok teşekkür ederim
- +1 yıl
3 saat içinde ks hesabımı kapatcam. Benden yardım istiyosan, bu adresteyim.
https://twitter.com/ChocolateKebap
En İyi Cevaplar
Alan razı veren razı durumu lakin ince bir nokta tedbir kararı çıkarmak gerek oda nasıl olur bir avukata git burda ne desek yalnış
00 Yorumla
- +1 yıl
Bildiğime göre adliyeye gidip konuşrsan gerekli bilgiler alıyorlar ve gerekliyse açıyorlar ama 18 den küçüksen yetimhaneye gönderirler bence açma sadece karakolda uyarı vermelerini söyle
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Yaşım 22 inanin dayanamıyorum haksızlık onun çocuklarını üstün görüyor bize böcek gibi bakiyo bu duruma beni artık bu sürükledi
- +1 yıl
Yaşın 18 den büyükmüş kendine bakabilecek durumun varsa tazminat açabilirsin belki bir araştır aldığın paraylada yeni bir hayat kurarsın kardeşin var mı
- +1 yıl
Ama emin ol büyük sıkıntılar aonrasında çok daha iyi şeyler getirir
- Soran+1 yıl
En küçük benim 2 si evli mevzu kendime bakmak bakamamak değil bizi üstün görmesi gerek evlatları biziz herseyi kadına çocuklara yedirmesi haksızlık
- +1 yıl
Babanı aşalamak gibi olmadı ama o banaın karakterine bağlı bişiy ben bu konusa da daha fazla yorum yapıp kafanı karıştırmayayım görüşürüz 😔Ama allah inşallah en kısa sürede size çevirir sevgisini
- +1 yıl
ara arayabilirsin aldattıgını ispat edersen hele yuklu tanzimat alırsın çünkü sadece anneni değil seni de aldatmış bir daha da o adamın yuzune bakma
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Annem vefat etti vefat etmeden once aldatiyordu
- +1 yıl
eskiye dair ispat gerek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Hemen bir avukata danış ama kolay olmaz işin, pes etme o sizin hakkınız
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim sağolun
O evleri satmasi icin sizden izin almali. Ornek o ev babanindir 50% geri kalan sizindir.
12 Yorumla- Soran+1 yıl
Emin misiniz
- +1 yıl
Mahkeme açıp babanızdan annenizin hakkını isteyebilirsiniz.
10 Yorumla - +1 yıl
bunlar için bence önce bir kaç değişik avukattan fikir al. içlerinden en beğendiğini seç ve hukuki süreci başlat.
10 Yorumla - +1 yıl
Verebilirsiniz sağlıklı düşünemiyor kararı çıkabilir baba için
10 Yorumla - +1 yıl
Evde kardeşlerinin hakkı da var hakkını ara evi satamaz vekalet veremez siz bişiler yaparsanız
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Zaten ben hepimizin hakkını düşünüyorum onların hakkını asla yemem üstüme yaptırıp onlara da vekalet hak talep edicem
- +1 yıl
Evet bilen birinden mutlaka yardım isye
Yaşın 18 i geçiyorsa her şeyi yapabilirsin. Ama durum konum , vasiyet vs. her şey etkiler durumunuzu.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
O kadınla Şu an evli değil zatwn amacı kadının evlilik değil herseyi satıp yemek
- +1 yıl
mal onun malı hiçbirşey hak talep edemezsin kötü olmayın acındırın kendinizi yoksa inatla herşeyi kaybedersiniz
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Annemin hakkını talep edebiliyormusum araştırdım yakın dereceden olduğun vakit böyle oluyormus
- +1 yıl
annenin hakkı annenin babasından gelen malı varsa babanın malını gene hak talep edemezsin
- +1 yıl
annenin malı varsa baban ve kardeşlerinde pay edilir annenin malı yoksa annem alacaktı babamdan diye filan yok o baban ölünce olurdu
- Soran+1 yıl
Siz avukat misiniZ
- +1 yıl
değilim ama bende babamı kaybettim biliyorum ararştırmıştım
- Soran+1 yıl
Basınız sağolsun
- +1 yıl
dostlar sağ olsun
iyi akşamlar açarsın.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim
bir kaç avukata danış onlar gerekli bilgiyi verir
00 YorumlaBaşkan ölmeden olmaz ya
20 YorumlaDiğer konusunda 508 cevap paylaştı. Allah yar ve yardimcin olsun bacim.
00 Yorumla- +1 yıl
Açarsın evet
10 Yorumla - +1 yıl
Bu konuda merak ettiğin bişey var mı.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
bana mesaj atar mısın? Özel bişey sorcam.
Tabikide hakkını aramalısın
00 YorumlaEvet hakkını ara
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Ben avukatım, sana yardımcı olabilir miyim
09 Yorumla- Soran+1 yıl
Tabi nasıl yardımcı olabilirsiniz
- Cevap sahibi+1 yıl
Ailecek hangi şehirde oturuyosunuz.
- Soran+1 yıl
Ankara siz
- Cevap sahibi+1 yıl
Adana.
- Cevap sahibi+1 yıl
ücretsiz yardımcı olabilirim sana.
- Soran+1 yıl
Adanadan nasıl yardımcı olacaksiniz
- Cevap sahibi+1 yıl
Adanadan yardımcı olamam. Ankaraya gelebilirim belki.
- Cevap sahibi+1 yıl
Kararın ne.
- Cevap sahibi+1 yıl
Senle yüz yüze görüşmem gerektiğini sanıp korkuyosan, Öyle bişe yok. Mesajla iletişime geciyom ben. Yani reelde buluşmıcam senle, Gerek yok buluşmaya.
- +1 yıl
Açamazsın.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Avukat mı arıyosun
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet konu hakkinda bilgilendirecek ne yapmam gerekiyor diue
- Cevap sahibi+1 yıl
Avukatım ben. Sormak istediğin bişey varsa, mesaj at.
- Cevap sahibi+1 yıl
ya da buraya yaz.
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar