Bana senin gibi bir p. ce. bakmak. zorunda değilim diyor turlu turlu hakaretler. ediuor. maddi zorluga düştüm yardim etmiyor o. cocu beni 5 dakkalik zevk icin yapti ama bana bakmayi düşünmedi boyle insanlarin cocuk yapmaları engellenmeli yasaklanmali hatta hic izin verilmemeli direkt idam edilmeli. topluma faydali olamadim tek sebebi ailemdir...
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ayrıl sende ayrı eve çık onun evinde ona mı dayılanıyon
Kardes ne kadar kolay konusuyorsun la bu ekonomide. nereys cikiyorsun hayirdir.
Yakisikli degil ml bey yaz oraya yanlis isim olmus
Klasik ergen çalışan adam çıkar ayrı eve de kurar düzenini ekmek elden su gölden yaşayıp şikayet ediyon bide
Sende ampül kafalisin makarna yemekten dusunmeyi unutmuşsun kafaya bak yazma bisey sakat ederim seni bak
O İstanbul'a gelirim seni ergen dedirte dedirte transit ablalara yediririm adam ol bisey yazma
Bos laf olsun diye konusan bos nefes alan varliksin hayvan senden daha şerefli
Klasik ataputçu ergen her şey ayağına gelsin istiyor çalışıp ekmeğini taştan çıkartacaks8n rahatsızsan baba evinden.
Yaz özelden bana numaranı
Yaw bide. boyle erkek degilmi yaz numarani ozelden filan sen kendini ne saniyonla makarnaci çekel teneke varlik arsiz gibi daha yazip numaramı istiyorsun. Senin gibi cekellerle ugrasmayi birakali cok oldu her sey ayagima gelecek sende adam olmayi ogreneceksin
Dava etsen de pek yapabileceğin bir şey yok.
Vallahi biktimm usandim bu nassil düzen intihar etmem. icin elinden geleni yapıyorlar
Yaşın kaç reis
23 yasindayim aga
Reis tavsiyem bir işe gir çalış asgari ücrette olsa inan bana ben 20 yaşındayım maaş az da olsa kıyafetimi kendim alıyorum, telefon paketini, ulaşım paramı kendim ödüyorum, istediğim zaman kafeye oturup bir şeyler yiyip içebiliyorum ve babamdan para almıyorum, para veriyorum
Para almıyorum ama parada vermem beni yaparken bana sormadi isyan edin biraz isyan sizi hayata getirirken sormayanlar sorgulamayanlad size bakmak zorundadir bu mecburidir istek değil zorunluluktur yapmasaydin derler adama derler yapmasaydin dediklerini bende kendim karşılıyorum ama her gun bu laflardan biktim usandim aile aile degil hayvanat bahcesi gibi bir yoo bulup kaçıp gitmek icin çabalıyorum olmuyor yolun sonunda geri dönüyorum
Kaçıp gitmek için para lazım. Bu dünyaya geleceğim varmış ki gelmişim babam beni belli bir yaşa kadar çalışmış yıllarca bakmış annem de öyle artık yaşlanıyorlar artık onların üzerinden bu yükü almalıyım. Dünyanın çarkı böyledir
İsyan hiçbir işe yaramaz
Dostum okutmadilar. İstedigim meslege gitmeme karsi ciktilar bana destek değil hep köstek oldular nu ailenin neresini savunabilirim. ki
Çoğu kişi senle aynı durumu yaşıyor. Bana da karşı çıkmışlardı istediğim bölüm için direndim dua ettim ve şu an istediğim bölümde öğrenciyim ve daha nicelerini gördüm okumayıp ta büyük işler başaran hayat bahane kabul etmiyo maalesef
Anlasilan yolun sonunda intihar gözüküyor baska da yolum yok tükendim
İnt*har bir kurtuluş değildir. Bir kötülüğün başlangıcıdır. Eğer herkes senin gibi int*harı düşünseydi insan nesli tükenmişti
Bu gidişle tükenecek
Yok tükenmez kapital her zaman kendini yeniler. Dünya bir şekilde işler. Bak kendim görüyorum gençler kışın üniversitelerini okuyorlar yazın ise üniversite harcamaları için çalışıyorlar hayat böyle yani