Sevgilimin babası pedofili, irza geçmeye çalışma, taciz gibi sebeplerden bana dava açacak ne yapacağım?

Merhaba, ben 19 yaşındayım ve üniversite için dershaneye gidiyorum. Sevgilim ise 17 yaşında ve 2 aydır birlikteyiz. Biz dershane çıkışı birlikte parkta oturmuştuk ve dershane ödevlerini birlikte halletmeye çalışıyorduk bir yandan da sarılıyorduk ve kol kolaydık ya da bazen başını omuzuma koyuyordu falan. Sonrasında ise bir adam geldi ve sen benim kızımı ne hakla taciz edersin benim kızım daha çocuk gibi sözler ile bana bağırmaya başladı ve yumruk attı. Irz düşmanı pedofili gibi hakaretlerde savundu bir yandan da kız arkadaşım babasını engellemeye çalışıyordu. Sonrasında ise babası beni hapislerde süründüreceğini söyledi ve sevgilimin kolundan çekerek götürdü. Bugün ise babasının bir avukat ile konuşmaya gittiğini ve hakkımda başlıkta yazan sebeplerden dava açmaya çalıştığını öğrendim elinde ise fotoğraflarımız ve videoları varmış. Bir parkta çardakta otururken gizli gizli bizi çekmiş. Ama parkta kesinlikle yanlış bir şey yapmadık sadece yan yana kol kolaydık normal sevgililer gibi yani herhangi bir kötü olay gerçekleşmedi. Sevgilim ise korka ben senin yanındayım babam için çok özür dilerim ben hala ona engel olmaya çalışıyorum bir şey olsa bile beni taciz etmediğini ve sevgili olduğumuzu söyleyeceğim dedi. Benim ne yapmam gerekiyor bir avukat ile falan mı görüşmem lazım hiç bir fikrim yok. Babasının bu kadar sapık ve manyak biri olduğunu bile bilmiyordum. Eve polis gelecek diye diken üstüne oturuyorum. Ne yapmam gerek?

Sevgilimin babası pedofili, irza geçmeye çalışma, taciz gibi sebeplerden bana dava açacak ne yapacağım?