Yeni evlendiniz ve bunların hepsini yaşıyorsunuz ne yapardınız?

6 aydır evliyim. Ailemden uzak bir ülkeye taşındım. Evlendiğimden bu yana yeni yerleştiğim yere alışmanın zorluğunu çektim halada öyle. Bu süreçte kaynanam bana kızı gibi sahip çıkacağına bana yanlış yaptı. Sonra görümcemden darbe yedim, evden gitmeme sebep oldu. Bu olaylar üstüne depresyona girdim sürekli evin içinde tek başıma kafayı yemek üzereydim. O kadar olumsuzluklar üzerine tam iş buldum derken eşimle aram bozuldu. Neymiş efendim kardeşlerini (görümcem dahil) iftara çağıralım dedi. Aramızın kötü olduğunu bile bile ona nasıl hizmet etmemi bekliyor? “Aranız düzelir böylece” deyip durdu gönlüm olmayınca vazgeçti. Çocuk gibi ise bana “olayların üstüne gitme konuşma bile gelirse” dedi. Hiç bir şey olmamış gibi davranmamı bekliyor ya insan karısının duygularını hiçe sayar mı? bu kadar duyarsız olur mu? Olayları unutmam mümkün en zor günlerimde beni daha kötü ettiler. O günden beri konuşmak gelmiyor içimden eşimle, uzak duruyorum ondan. Gelip de gel konuşalım demiyor bile sıradan şeylerden konuşuyor.

Cinsel yönden ise ondan hep beklentilerim oluyor. O yorgun olmayınca oluyor mesela. Hep aynı şeyler yapıyoruz yeteri kadar tatmin bile olmuyorum.

Bana akıl verin çünkü evlilik hayatımı çok sorgulamaya başladım artık

Yeni evlendiniz ve bunların hepsini yaşıyorsunuz ne yapardınız?