Gelecek kaygısı yaşıyorum ve ailemin umrunda değilim?

Benim şizofrenin bir altı olan daydream gibi bir psikolojik rahatsızlığım var. Ailem farkında ama psikoloğa filan götürmüyorlar ben kendi başıma bir şeyler yapmaya çalışınca da destek çıkmıyorlar sadece çok uyumamdan ve yanlarina hiç gitmememden şikayetçiler yanlarına gidincede surekli bir tartışma halı oluyor gitmek istemiyorum. 12. Sınıfım sınava az kaldı dershaneye de gondermediler. Özellikle annem çok yobaz, zaten diplomamı alıp evde oturmami istiyor, o, dayim ve yengem beni kuzenimle evlendirmek istiyorlar bunu açık açık soylmediler ama belli yani. Annem ot gibi büyüyüp ot gibi yaşamami istiyorlar dayım zaten annemden daha yobaz ben nasıl geleceğimi kurtaririm bilmiyorum. Buraya kadar okuduysaniz tavsiye verebilir misiniz?

Güncellemeler
+1 yıl
Din konularında da aşırı bir zorlama var. 5. Sınıfta zorla kapatıldim, 11. Sınıf 2. Döneme kadar annem beni rezil edip okula kendisi bırakıp alırdı. Geçmişte yaşattığı kötü şeyleri anlatınca da bana korku dolu gözlerle bakıp öyle bir şey yaşamadık kizim iyimisin sen diye soruyor. Bence psikolojimi daha da bozup beni birine mahkum ve aciz biri haline getirmeye çalışıyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
açıldım ama psikolojik sorunlarım arttı deiğim gibi ailemden herhangi bir destek görmüyorum kafayı yedim psikoloğa da gidemiyorum annem açıldım diye beni evlatlıktan reddetti 5 parasızım yarın okula gidip rehperlik servisiyle görüşücem
Gelecek kaygısı yaşıyorum ve ailemin umrunda değilim?