Kızlar
Erkekler
İkiside eşit
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadının hakim olduğu iş ortamında kaos vardır, dedikodu vardır, bir birim işe iki birim şikayet vardır, cadı kazanının kaynaması vardır.
Erkeğin hakim olduğu iş ortamında disiplin vardır, herkesin işini yapması vardır, iki birim işe üçüncü birim olarak kadının ek görevini üstlenmek vardır, işe müptelalık vardır. Askeri ve emniyet birimleri dünyanın en zorlu görevlerini üstlenir ve bu birimler için iş yükü ile disiplin mutlak konulardır.
Benim gördüğüm kadarıyla hem özel sektör hem kamu da erkek yöneticiler daha fazla. Kamuda çalışıyorum daha öncesinde özel sektörde çalıştım müdür müdür yardımcıları daire başkanları koordinatörler vs çoğu erkekti. Ben erkekler başarılı ya da daha yetenekli demiyorum sadece gözlemlerim bu yönde oldu.
Cevap
5Cevap
Kadınlar daha başarılı ama işleri yurutenler genelde erkekler oluyor.
Kızlar bence daha özenli ve başarılı erkekler biraz daha özensiz oluyor.. ama hepsi değil..
Kızlar daha odaklı işe erkekler yarın yaparız diyo ve erkek olmama ragmen kızdırıyo cünkü bugün yap yarın akşama kadar yat varken başladıgı işi yarına bırakacak kadar mal dolu😬😬😬😬
Cinsiyetten bağımsız bence
Erkekler
Kızlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?