Ya aslında hocaların dolduruşuna geldim bize sürekli eşit ağırlık, sözel seçerseniz işsiz kalırsınız sayısalda çok imkan var dediler birde bana senin sayısal zekan çok yüksek, analitik düşünme becerin var, çalışkansın, ideal sayısal öğrenci profili var dediler seçtim maalesef ha sayısalı yapabiliyorum notlarım falan gayet iyi ama istemiyorum okumak ben hukuk istiyorum geçen gün okulumuzdan mezun olan bir hakim geldi 2019da mezun olmuş galiba hakimlik sınavını yeni kazanmış öyle özendim ki anlatamam ha aytde matematik fullersem eşit ağırlık puanım 30 bin gelir çünkü geçen seneki mezunlardan var öyle yapan bir çocuk sayısal puanda 14 bin geldi bilgisayar mühendisliği seçti. Bende bir ihtimal zor ama imkansız değil eşit ağırlık puanımı 30 bin yaparsam seçerim hukuk ama bir eşit ağırlıkçı olup 5 bin yapmak var bir de sayısalcı olup 30 bin yapmak var mezuna mı bıraksam sizce çok karasız ve pişmanım.
+1 yılben sayısalcıydım lisede de sınava da sayısaldan hazırlandım. hiç edebiyat çalışmadım sıfır. sınav anında bile sayısalcıydım. hukuk kazandım. sayısalcıların çoğu eada iyi sıralama yapıyo zaten. mat ve tyt kurtarır seni
213 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağol öyle içim rahatladı ki anlatamam bu arada hukuk nasıl zor mu? Hakimlik ya da savcılık sınavına girer misin?
- +1 yıl
evet zor ama istediğin bölüm sonuçta çalışmak hoşuna gidebilir. yani sanki avukat olmak istiyorum ama bakalım. değişebilir
Soran+1 yılÇok tebrik ederim ayrıca bu arada nasıl çalışsın günde kaç saat mesela?
- +1 yıl
saat veremem 8-9 da oldu 1-2 de benim temelim vardı beni o kurtardı. sen şu an elinden gelenin en fazlasını yap işte en önemlisi bu
Soran+1 yılBenimde tembelim var Allahtan 9 ve 10da çok çalıştım ama 11de boşladım çünkü sevmiyorum ben sayısal yapabiliyorum ama istediğim meslek sayısalda değil
Soran+1 yıl1 yılım var yetişir mi?
Soran+1 yılKlavye bayağı hata veriyor alışamadım kusura bakma
- +1 yıl
emin ol eada derece yapmak zor değil. 1 yıl eadan çalışsaydım şu an çok daha iyi bi üniversitede hukuk okurdum
Soran+1 yılKeşke en ilk başta ea seçseydim ya bayağı pişmanım ama olmadı ayt matematik kasarım sürekli çünkü bu yıl ayt matematik fulleyenlere direkt eadan 30 bin sıralama geldi bizim geçen seneki mezun mesela öyle yaptı
- +1 yıl
1 yıl az değil ki en baştan ea seçmiş gibi rahat ol dkfk
Soran+1 yılFnfjjvvng olamıyorum çok stresliyim jcvkvkvkvkf neyse çook acayip sağol umarım dilediğin şeyler olur. Çok sağol
- +1 yıl
rica ederim bebiş umarım istediğine yere gidersin.
Soran+1 yılUmarım çok sağol ✨🩰🪐🍓🎀🌼🎠
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
+1 yılFazla vaktin kalmamış. 2,3 aya YKS var zaten. Gerçi hayati bir mevzu ama eden vb. den rakipkerinin epey gerisinde olacaksın
12 Yorumla
Soran+1 yılYok daha 1 yıl var belki mezuna bırakırım
- +1 yıl
O zaman yap. Hayatının mevzubahsi sonuçta
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 11,6b cevap paylaştı. Mümkün değil
19 Yorumla
Soran+1 yılNeden mümkün değil yapanlar var
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılBen güveniyorum kendime ama hatta bak şu an sana inat gece 12ye kadar çalışacağım
Soran+1 yılHatta abartıyorum sahura kadar
Soran+1 yılSen beni gaza getirdin şu an ekliyorum seni arada göm beni ndmfkvmvlb
Soran+1 yılBuradan gömde daha çok gaza gelirim sayısal seçmemin pişmanlığı yüzüme vurur belki bu arada sağol ben gidiyorum şimdi 😁
+1 yılSayısalcı devam edersin
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar