Sayısal seçtim ama hukuk istiyorum galiba ben , Olabilir mi sayısaldan hukuk kazanmam mümkün mü?

Ya aslında hocaların dolduruşuna geldim bize sürekli eşit ağırlık, sözel seçerseniz işsiz kalırsınız sayısalda çok imkan var dediler birde bana senin sayısal zekan çok yüksek, analitik düşünme becerin var, çalışkansın, ideal sayısal öğrenci profili var dediler seçtim maalesef ha sayısalı yapabiliyorum notlarım falan gayet iyi ama istemiyorum okumak ben hukuk istiyorum geçen gün okulumuzdan mezun olan bir hakim geldi 2019da mezun olmuş galiba hakimlik sınavını yeni kazanmış öyle özendim ki anlatamam ha aytde matematik fullersem eşit ağırlık puanım 30 bin gelir çünkü geçen seneki mezunlardan var öyle yapan bir çocuk sayısal puanda 14 bin geldi bilgisayar mühendisliği seçti. Bende bir ihtimal zor ama imkansız değil eşit ağırlık puanımı 30 bin yaparsam seçerim hukuk ama bir eşit ağırlıkçı olup 5 bin yapmak var bir de sayısalcı olup 30 bin yapmak var mezuna mı bıraksam sizce çok karasız ve pişmanım.

Sayısal seçtim ama hukuk istiyorum galiba ben , Olabilir mi sayısaldan hukuk kazanmam mümkün mü?