Anlatacak kimsem yok kafayı yemek üzereyim?

Merhaba ben 25 yaşında 1 çocuklu bı kadınım ikinci evliliğimi yaptım ilk evliligim 19 yaşındayken oldu çok mutsuz bir evlilikti eşim bana hiç sahip çıkmadı ailem desen aynı şekilde. 4 sene ite kaka yürüttüm evliliğimi. şu an 5 buçuk yaşında bir oğlum var ikinci evliliğimi 1 buçuk yıl önce yaptım bana el uzatan tek kişi oydu bidaha hiç uzulmeyeceksin dedi benimle evlenmek istediğini söyledi bende onu seviyodum evlendim. İlk baslarda çok nazik kibar ve dusunceliydi sonradan çok sert bırine dönüştü hergun kavga ediyoruz bana sürekli küfür ediyor oğluma da banada hep bağırıyor. Oğlum onu çok sever baba diyor hatta her Allah'ın günü kavga ediyoruz oğlum bile neden tartışıyorsunuz anne diye soruyor sürekli ağlıyorum aileme anlatsam onlar bile bişey yapamaz gidecek hiçbir yerim yok katlaniyorum :( bana ağıza alınmayacak seyler söylüyor o bütün gün köpek gibi çalışıyormuş ben evde afedersiniz gotumu devirip oturuyormuşum. Aile kadını olmazmis benden. İlk tanistigimizda kendisi cezaevinden yeni cikmisti evinde esrar yakalatmis içeri girmiş 5 ay. Bana bıraktım diyodu şimdi onuda sürekli içmeye devam ediyor. Çok sinirli agresif. Bana 50 lira 100 lira günlük harçlık bırakıyor dolaba alışveriş yapmıyor doğru düzgün bakkaldan alıyorum günlük ihtiyacımı yetmiyor bile bana para biriktirmiyorum diye bağırdı dün tasarrufçu değilmişim ben evlendigimizden beri 1 tane yüzük bile almadı bana yüzük istiyorum alyans istiyorum diye hediye meraklısı oluyorum. Kuru bir nikahla evlendim ilk evliligim bile aynı sekildeydi hiçbir şey beklemedim istemedim. Sustukça tepeme biniyor bana dün yazdığı bana bak lan sana bundan sonra harçlık verdiğimde kenara atacaksın hepsini harcamayacaksin. Daha neler neler yazdı anlatsam sığmaz. Oğlum ona annemi neden aglatiyosun diye soruyor bana dönüp çocuğu'mu orgutluyorsun diyor. Dışardaki insanlar onu iyi biri zannediyor ama bana neler yaptığını kimse bilmiyor. Stresten sıkıntıdan yiye yiye 70 kiloya geldim. Çok çaresizim ne yapicam bilmiyorum :(
Anlatacak kimsem yok kafayı yemek üzereyim?