Benim öyle yakın arkadaşım olmaz bu yüzden de bir daha konuşmazdım hiç bir şekilde
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla bi sevgili yapipta arkadaşı silmek nedir her zaman iyi kötü yanında arkadasın olur sonrada sevgilisiyle ayrılırsa gelir sana döner pişmanim seni sildigime der bi sevgili ugruna arkadaşlık silinirmi ya bunlar aileyide siler sanki bi fayda olucak herkesi silse sonra ayrılsa tek basina ortada kalacak..
Önce bir sorarım "Aranızdaki tek problem ben miyim sahiden?" diye. Sonrasında mutluluklar dilerim ve içimden "Umarım bir gün ayrılmazsın. "derim. Çünkü o gün arkadaşı olan beni de kaybedecek.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Benim öyle yakın arkadaşım olmaz bu yüzden de bir daha konuşmazdım hiç bir şekilde
Valla bi sevgili yapipta arkadaşı silmek nedir her zaman iyi kötü yanında arkadasın olur sonrada sevgilisiyle ayrılırsa gelir sana döner pişmanim seni sildigime der bi sevgili ugruna arkadaşlık silinirmi ya bunlar aileyide siler sanki bi fayda olucak herkesi silse sonra ayrılsa tek basina ortada kalacak..
Çok kızın uğuru oldum bu konuda 😄
Benimle arkadaş olup pek çok şey konuşan kız, daha sonra sevgili yapınca bana kapıyı gösterdi 😂
Sende mi üstad :')
Fakat üzücü durumlar da yaşadım Onalrın adına. Uzun mesele
Boş ver, canları cehenneme. Gidip Serdar Ortaç poşet falan dinleyeyim
Poşet mi, bana da Zeynep Sali Peçete şarkısı gider herhal hskzjz
Onu bilmiyorum ama gider herhal shdfsd
Tek gideri bu xjkzkzm 😢
Olsun be
Senin canın sağ olsun
🌹💕
Önce bir sorarım "Aranızdaki tek problem ben miyim sahiden?" diye. Sonrasında mutluluklar dilerim ve içimden "Umarım bir gün ayrılmazsın. "derim. Çünkü o gün arkadaşı olan beni de kaybedecek.
Ilk okul birinci sınıftan beri arkadaş olduğum biri öyle yapti hala da ortalarda yok
Harcadığım zamana üzülüyorum sadece
Gerçekten çok yanlis bir şey ama umursamamak lazım o öyle yaptıysa sen iki katini yapmalısın ve tamamen silmelisin
Sitede öyle tipler çok var :D bir de hiç konuşmadığımız halde engel atan ergenler var :D
Site yine iyi uzun süreli ilişkiler yok, kaç senelik arkadaşlığımda yaşadım olayı 😅.
Pek şaşırtmıyorlar :) aslında bu gibi şeyler sayesinde gerçek niyetleri de belli oluyor :)
Yani oturup kendimi kahredecek halim yok Kendi bilir der keyfime bakarım
Herhangi bir şey söylemem, tepki vermem.
Bir daha takip isteği atar, mesaj falan atarsa da görmezden gelir, muhatap olmam.
Samimi bulmuyorum. En azından bir mesaj atılabilir, ben artık konusamayacagim sevgilim bu konuda hoşnut değil falan gibi bir mesaj beklerdim
Karaktersiz bir malın cinsi biri için hiç bor tepki vermem bir daha dönüş yaparsa beni bulamaz
Kendi bilir, benim derdim olamaz bu durumla.
Demek ki niyeti farkliymis diye düşünürüm. Birdaha beni bulamaz
nasıl olsa ağlaya ağlaya döner. bu yüzden takmıyorum pek tjdkge
Ayrılınca pasha pasha döneceğini biliyorum. O zamanı beklerim sorun hep haklı olmam
"Yine sen bana dönersin ya hadi şimdilik git" derim.
Geri döndüğünde verirsin o tepkiyi. Sevgilim var yazma...
Güler geçerim hiç uğraşamam.
Ben de onu silerim Bi daha konuşmam vefasız biridir o bir * için arkadaşını siliyorsa gelmesin artık
Bende birden kaybolcam 🤣🤣
Yaparsın
Yapamam ki 😅
Aferin iyi yapmış 😝😝😝
Ne der bu ağız
Senin manit olsa sende aynısını yaptırırsın yeme şimdi bizi sjjs
En fazla mesafe olur, benim ne haddime milletin arasına girmek :')
Yaw he hee çocuğun gırtlağa çöküp sileceksin lan diye vurcan !! Erkeğe şiddete hayırr!!!
Sen yapıyorsun diye, milleti kendin gibi mi sandın sdhs
Mehh ben 6 flörtüme de gayet hoşgörülü davranıyorum 😝😝😝
Normal zaten
Şaka yapıyorum he ciddiye alma jsjsj
gorusmemizin azalmasini anlarim ama tamamen bitmesini anlamam
Demek ki senden hoşlanıyormuş da itiraf edemiyormuş.
haber verirse bi daha dönmeye mesaj atmaya yüzü olmaz da ondan hdjjdjdhjjhk
Çok yaşadım artık sallamıyorum bile 😊
Fesatlanmasın kardeş ya ne öyle o
Silerse kendi kaybeder
Küçük şeylere tepki göstermem
Tavır falan koymam direkt silerim
Çok ciddiye alınacak önemli bir evrak değil.
Dimi artık sevgilim var de veda et öyle git
Bro's before wh*res. Benim arkadasim olamaz
Siliyorsa sende sil öyle arkadaşmı olur?
Tepki vermem bir daha işim olmaz sadece
onu silerek
Rengini belli etmiş
Ömür boyu hayatımdan engel atarım
Umrumda olmaz
Yolu açık olsun 😊
Çoçukça ve ergence tavırlar
Benim sevgim ikisine de yeter
Görmemişin sevgilisi olmuş
Güle güle sana elveda herkes kendi yoluna 😂😂
Bi tepki vermem kendi kararı
Bende onu silerim.