Vardır ya hani, sevgilisi olunca sizinle konuşmayı kesen karşı cins arkadaşlar. Sonra ayrılınca birde geri dönerler bir şey olmamış gibi... Var mı hayatınızda böyle arkadaşlarınız? Siz öyle durumda nasıl tepki veriyorsunuz?#soruiçindesoru
Sevgili yapınca tavır alan karşı cins arkadaşınıza nasıl tepki verirsiniz?
Yani kötü düşünmemek lazım; saygılı ve anlayışlı biri olduğu için rahatsız etmek istemiyor olabilir, arkadaş olarak kıskanıyor olabilir ya da sizden hoşlanıyordur.
Aslinda bir cok samimi karsi cins arkadasim oldu ve bir kaci dedigin gibi sevgili yaptigi dakika mesafesini koydu ve nihayetinde gercekte sunun oldugunu bildirdim gercek arkadasliklar kalicidir ama sevgililer donem donem evleninceye kadar gecicidir ve bak simdi sevgilinin actigi yaralari benim sarmam gerektigini ve nasil sarildigini ogrettim onlara
Lisede vardi boyle mallar svegilisinden ayrilinca yeniden yanima geliyolardi normal arkadasimdi sonra bende onlara soğuk yapiyodum işim dustugunde yaziyidum
Sizin gibiler? Ne dediğinin farkında mısın? Ben neymişim de sen kimsin? İşine bak canımı sıkma. Beni de boş işlere alet edip burada yorum yapmak zorunda bırakmayın. Zaten gizli gelmişsin madem bu kadar sorun oldu gelip insan gibi yazsaydın. Buradan gizli işler çevirmenin bir anlamı yok.