Yaniii şimdi nasıl baktığı önemli gidipte sen şu adama baktın diye tartışma çıkaracak kadar salak olmamak lazım.. sonuçta göz bu belki ben yanlış anladım bilemeyiz o yüzden sadık bir sevgili, eş en iyisidir güven en iyisidir.
Bağırıp çağırmak, uyarıda bulunmak neyi çözer ki? Bir kez gözü kaymış olanının ileride defalarca kez kaymayacağının garantisi var mı? O an dikkatli bir şekilde gözlemlemeye devam ederim. Belki istemsizce gözü kaymıştır. Diyelim ki bilinçli bir şekilde karşı cinsi inceliyor ve aynı şeyi daha sonra da tekrarlıyor... O saatten sonra zaten diyecek pek bir şey kalmıyor geriye. Gözü dışarıda olanının benim yanımda yeri yok.
Neden baktığını sorarım önce. Tanıdığı biri olabilir vs. Ancak çapkın çapkın bakış attıysa eğer tutar elinden baktığı kişinin yanına götürürüm. Al kardeşim sana bakıyor bayağıdır belli ki çok beğenmiş ben biraz hor kullanmış olabilirim bakımını yaptırırsın der giderim.
O yaptı ben de yapayım falan bunlar köleliktir. Canının istediği zaman yapmak ise özgürlüktür başkalarının hayatlarına çok fazla kendinizi düğümlemeyin. Sonra o bişey yaptı diye düğümünüz boynunuza dolanır siz nefes alamazsınız.
Şöyle söyliyim kıskançlığın sevgiyle uzaktan yakından hiçbir alakası yok. Nefret , sinir , sevgi , korku , gocunma , hayıflanma , hasetlenme , kıskanma , irite olma, şaşırma , üzülme falan hepsi birbirinden bağımsız duygu durumlarıdır. Seven adam kıskanır cümlesi , seven adam nefret eder cümlesi kadar mantıksızdır. Seven adam sever. bir kere 1 kişisin , nasıl olur da herkesin nasıl seveceğine karar verebilirsin? Bu aynen kadınlar cinsellikten 4 kat daha fazla zevk alır meselesi gibi. Kimse hem kadın olarak hem erkek olarak cinsellik deneyemez. En acılı ölüm şekli yanarak ölmektir gibi. Kaç kere öldün de biliyorsun? Anlatabildim mi? Birisi içindeki sahiplenme duygusu yüzünden seven herkesin sevdiğini kıskanacağını düşünüyor. Sevmek alışveriş gerektirmeyen bir eylemdir. Seven adam kıskanır doğru olsaydı, sen evlisin mesela adamın teki seni seviyor diye gelip kocanı döverdi. Seviyor yani ne yapsın? Kocanla paylaşmak istemiyor adam g. avat mı da kocanla paylaşsın seni? Öyle bir dünya yok. Seven adam sever. Başka bir duygu durumuyla bağlantısı yok.
Kıskançlık diye kısıtlı Türkçe'leri ile anlatmak istedikleri de paylaşamamaktır. O da tamamen küçükken büyüme şekline göre değişir. 2 insan türü asla hiçbişeyini paylaşamaz. Tabiri caizse çok aç gözlü olurlar. 1. Çocukken herşeyi olanlar 2. Çocukken hiçbişeyi olmayanlar. Herşeyi olan bolluğa çokluğa alışmıştır daha azına katlanamaz. Büyüdüğünde de sevdiğim yanımda olsun ne yediğini kimle konuştuğunu kaç nefes aldığını kaç kere çay içtiğini kaç kere tuvalete gittiğini kaç kere telefona baktığını bileyim ister. Çocuğun önüne 4 tane oyuncak araba koy mesela kırmızısıyla oynar. Başka bir çocuk gelip mavi olanla oynamaya başlayınca ağlar o mavi olanı ister. Öbürü kırmızıyla oynamaya başlayınca bu sefer yine ağlar kırmızı olanı ister. Çünkü aslında tek problem onun oyuncağıyla oynayıp oynamaması değil, başkasının onun oyuncağıyla oynaması. Önünden 4 oyuncağı da alsan ağlamayacak çocuk, başka bir çocuk biriyle oynuyor diye ağlar. 2. En çok şeyi isteyenler de aslında çocukken hiçbişeyi olmayanlar bişeyleri elde ettikleri zaman asla bırakmak istemezler. Daha fazlasını isterler. Çocukluğumda yaşayamadım bari şimdi yaşayayım düşüncesiyle hareket ederler. Büyüdüklerinde de sevdikleri kişileri her an kaybedebilecekmiş gibi davranırlar. Ahmet'le konuşma çünkü onunla konuşursan beni bırakabilirsin. Sinemaya Mehmet'le gidemezsin çünkü gidersen kesin öpüşürsünüz aldatırsın beni. Mini etek giyemezsin çünkü mini etek giyen kızlara ben bakıyorum , başka erkekler de sana bakar. Mini etek giyme çünkü mini etek giyince güzel oluyorsun, giymesen kimse bakmaz. Makyaj yapma çünkü makyajsız sana kimse bakmaz , makyaj yapınca güzel oluyorsun. Bu da çocukken hiçbişeyi olmayan. 2si de aşırı derecede paylaşımdan uzaktır. Ve çocukken herşeyi kadınını sevdiği için değil , başkasının daha çok sevebileceğini düşündüğü için başkalarından sakınır, çocukken hiçbişeyi olmayan da kadınını sevdiği için değil cimri olduğu için başkasıyla paylaşamaz.
Siz sanıyorsunuz ki kıskanç adamlar sadece kadınları paylaşamıyor. Yanılıyorsunuz. Kıskanan insanlar hiçbişeyi paylaşamadıkları için kadınları da paylaşmazlar. Sevgiyle alakalı değil yani. Tetiklenen korku duygusu hariç hiçbir duygunun birbiriyle bağlantısı yoktur.
Sevgiye tenis maçı mantığıyla bakmayın :D Ben kedimi seviyorum ama o beni sevmese de ben onu korurum kollarım. Benim birini sevip koruyup kollamak için evli olmama gerek yok ki. Ben senden hoşlandım mesela kocanı döverim yani. Derim ki bu adamla yatamazsın ben sevdiğim kadını paylaşamam.
Bakış açılarımız farklı onun icin tartışmak istemiyorum. Evet sevdiğim adam beni seviyorsa karşılıklı birbirimizi seviyorsak kriterlerimiz var tabii ki bu kriterler bazı şeyleri yani seni dediğin gibi özgürlük ise o özgürlüğü istemiyorum. Sevdigim adam benim olmali ve bende onu buna sahiplenme diyoruz. Sevgi bittiğinde iletişimde sıkıntı yaşadığımıza derdimi soyler iliskimi bitirir ondan sonra yoluma bakarım. Aramizdaki fark bu.. Senin için özgürlük benim için ihanet oluyor.
Benim için senin içini falan yok. Sen kocanı aldatırsan kocan seni öldürür belki de korktuğun için aldatmazsın. Benim karım beni aldatırsa ben hiçbişey yapmam. Benim karım beni aldatmazsa sevdiği için aldatmaz , korktuğu için değil. Benim yanımdayken başkasına bakamaz kafasını kırarım diyen erkekler bilmiyor ki kadın onların yanında değilken başka erkeklere bakacak. Gerçi ben tipsizim ve hiç sevgilim olmadı bu konularda en az konuşma hakkı olan insanım. En çok ben konuştum. Bana zaten hiçbir kız bakmaz ki ben niyr zırlıyorum bu kadar.
Günaydın Güzel Yurdumun Güzel İnsanı.. Kesinlikle bakmazdı olsaydı yanımda bir sevgilim.. Korkudan değil ha Benden başkasını görmezdi gözleri.. ya da ben hayal aleminde yaşıyorum :P
Hamd olsun Biraz daha iyiyim o gripten sonra :) Vay be güzel insan Altın fiyatlarının Yükselmesi hiç önemli değil İsmin Altın harflerle yazılmalı inan :) O bile güzel yüreğinizi göstermeye yetemez de Gümüşten daha iyidir bence :)
Hayır hayır İltifat değil Burdan yetkililerin işini yapmasını istedim ve onlara seslendim ben :) Koltuklarında oturup Olması gereken en önemli İşlerini Aksatmışlar Bir Çağrı diyelim :)
Rica ederim Yani durum bundan ibaret öyle hemen iltfat falan ne alaka Bizim oylarımız ile buralara gelip sonra da Dünyanın en güzel insanını Unutmaları bu asla kabul edilemez hele ki Altın fiyatlarının yukselmesini bahane etmeleri dinime imanıma şimdi çok kızmışem :)
Ben şahsen düşünmüyorum Çünkü sizin gibi güzel bir İnsan ile tanışıyorum kalbinizin bir hazine ve kocaman olduğunu da düşünürsek yani anlaşılmıştır sanırım :)
İşte böyle her daim gülümsemeniz dileği ile :) Amaç bu yani siz kadar güzel bir insanın gülümsemesinden daha mı değerli sence altın? Hiç sanmıyorum :) Saygılar bakalım Teşekkür ederim hoş sohbet için :)
Sağlıcakla kalın Güzel insan :) Siz ile Karşılaşmak bile siteye İyiki üye olmuşum dedirtirken bide sohbet siz artık hesaplayın benim matematik yok pek :) İyi günler dilerim :)
Ne şekilde baktığı önemli. Görmek ile bakmanın arasında ki farkı fark ederim. Sinirim bozuksa onu orada bırakır uzaklaşırım, ilişkimi keserim. Tabiki bir bağım var ise. Zaten gözü kulağı oynayan insanları dahil etmem hayatıma.
Merhaba ben lezbiyenim. Birkaç kere başıma geldi. Birgün irice bir adam tip tip bize bakarken sevgilimin elini tutup lavuğa çok haklısın dedim. Adam şok yan masadakiler şok 😊 ama biz çok rahattık 😂
Bana saygısızlık eden, beni yanında yokmuşum gibi görüp kafasına göre ona buna yalaklanan erkeğe asla tahammül etmem ! O bakarsa ben o yanımdayken gülerim sonrada öyle olmaz böyle olur der basarım tekmeyi
Önce boşar, uzaya çıkar, füzeleri kitler, kıyamet butonuna basar, kasetli teyp açar rakı sigara ve son seste Müslüm Gürses eşliğinde güneşe doğru süzülürdüm.
O tarz bir insanı yanımda bulundurmam ha oldu da öyle bir şey oldu birisine benzettim falan dahi dese 2. si yaşanmaz bir daha çünkü birçok hataya asla affım yoktur ki bunun zaten affı olmaz.
Biz birlikte bakıyoruz ben biseksüelim fakat bazı yorumlarına kıskanırsam belirtiyorum ama bakmakla sevmek aynı şey değil baktığınla bir iki eğlenirsin sıkar sevdiğini bırakmak istemezsin
Bakmak İle içinden geçmek arasında çok fark var O gayri ihtiyari göz değmesine bişey demem ama süzerek bakmayı kaldıramam severim anladınız Küfür edince yorumlarım siliniyo