"Hepiniz aynısınız" :D ya aslan da olsan yine de trip yiyorsun :D

"Hepiniz aynısınız" :D ya aslan da olsan yine de trip yiyorsun :D

Sorduğunuz soruyu gerçekten ciddi bir nedenden dolayı sorduğunuzu düşünerek aldığımız cevapları okudum ve hiçbirinin size bir çare olmayacağını bildiğimden dolayı, statüm çerçevesinde bu bilgiler, eğer ortada gerçek bir sorun varsa mutlaka çözüme ulaşacaktır. Yeter ki iyi değerlendirin, Saygılarımla!
Klinik Psikolog ve Psikoterapist, M. Sc. Yüksek Lisans Derecesine Sahip, Odaklandığım Alanlar: Yetişkin İlişkilerinde Sevgi ve Bağlanma, Cinsel Davranış ve Tedavi, Kaygı ve Duygulanım Bozuklukları, Psikoterapide Kişilerarası Yaklaşımlar.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bakan sevgili, hangi taraf olursa olsun, kız da bakıyorsa erkek de bakıyorsa, bu sebeplerden dolayı bakıyor ve bakmaya başlamıştır.
Bu yazdıklarım, önemden daha az önüme doğru fakat bir ilişkinin sürdürülebilmesi açısından bu ilişkinin bir zaman sonra sevgiye dönüşmesi açısından ve bu ilişki evliliğe giderse çok uzun bir süre sarsılmaz temel taşlarıdır. Önemden daha az önüme doğru.
Hangisinin yok olduğu fark etmez, sonuç olarak hepsi birbirine bağlı olduğu için sadece o ilişkinin bitme süresini ya çok kısa bir süre ya da biraz daha uzun bir süre olarak, ama sonuç bu ilişki bitecek. Bunun farkına varıp düzeltilmediği sürece.
1. Duygusal İfade Eksikliği.
2. Duygusal İlgisizlik.
3. İlgisiz Davranışlar.
3. Cinsel iletişim eksikliğinin sonuc = Cinsel Tatminsizlik.
4. Cinsel Tatminsilik.
5. İletişim Eksikliği.
6. Zaman Yönetimi Sorunları.
Hangisinin yok olduğu fark etmez, sonuç olarak hepsi birbirine bağlı olduğu için sadece o ilişkinin bitme süresini ya çok kısa bir süre ya da biraz daha uzun bir süre olarak, ama sonuç bu ilişki bitecek. Bunun farkına varıp düzeltilmediği sürece.
Ben de bakarım, kısasa kısas yaparım, öldürürüm onu yorumlarımla, ben bakmakla kalmam da yorumlarım, çok da iştahlıdır benim yorumlarım, aynı yerden canı sıkılacak ki beni anlayacak.
Cevap
2Cevap
karşı cinse bakmaz sevgilim
Birkac kez yakaladim ben gereksiz tribe giriyomusum gibi yapiyodu serefsiz. Arkadaslarima kadar yavsadi ayrilinca. Bakmamak bu kadar zor olmamali
Lütfen rica ediyorum rahat ol ben yokmuşum gibi derim😂 o an hiç tepki vermm yanından gitmmde;ertesi sabh uyanır uyanmaz her yerden siler engellerim 😂😄
O gözlerini ordan çekermisin? Yoksa
Bu benim nezdimde makul bir durum değil.. İlkinde uyarırım.. Bu sıklık kazanırsa, soluğu mahkemede alırız..
Benim sevgilim olacak kişi yanımda başkasına bakmaması gerektiğini bilir. Sürekli bu durumu tekrarlıyorsa olduğu yerde bırakırım onu.
Sakince başka konulara odaklanırım. Sevgilimin /eşimin huzurunu bozmayı sevmiyorum. Sadece baktığı veya konuştuğu kişiyi mimlerim kesin ve nett..🍀🗝️
giyimi ilgi çekici birine herkes bakar bakıp normalce dönerse bişey demem ama yiyecek gibi bakarsa gözden geçiririm ilişkimi
Bozuk atarım bir süre.
Çekip giderim yanından ne yapacağım
Bakalım gözüne perde mi çakalım
Koluna dokunur bir yere mi daldın hayırdır derim
10 yıl trip atarm
Gözlerini oyarım
bana bak derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?