AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Bugün bunu düşünüyorsan; hiç bir zaman bu düşünce aklindan çıkmayacak.
Evden, yanından, çevrenden kov.
Nişanlın anneci ise onuda kov.
Durduğun kabahat at bian önce. Evlensen 6ay sonra ayrılırsın. 3ünüzün tavrı da yanlış çünkü.
Nisanlini skm adam olsun kaynana her seye maydinoz olmasin
Ne bu adamdan koca ne de bu kadından kaynana olur büyük bir hata yapmadan nişanını at çünkü bu yaşadıkların ilerde yaşayacaklarının ön gösterimi
Ayrıl ayrıl ayrıl lütfen ayrıl senin hayatın mahvolacak bizim değil ama insanlar gelmiş buraya sana yardım etmeye çalışıyorlar ayrıl gerçekten. Bu senin için bir şans ayrıl lütfen
Bu yorumu yazdıktan sonra yorumlara baktım önce bakıp sonra yazsam daha iyi olurmuş insanlardan farklı fikirlerde olanlar çokmuş Türkiyeki insanlar neden bu halde bir kez daha anladım. Burada sabredecek bir şey yok. Birey olamamış bir nişanlın onun birey olmasına izin vermemiş bir anne var. Çarşaftan tut diğer şeylere kadar size karışması hiç normal değil. En basit şeyde bile böyle yapıyorsa ki senin mutluğun evini istediğin gibi düzemeyeceksen. Beni en çok rahatsız eden nişanlının sana bağırması oldu. Sana saygı duymuyor bence. İnsanlara kendi sınırlarını gösterdiğinde saygı duymak yerine sana kızıyorlarsa orada durmamalısın
Süper yorum
@MarcusAntonyus teşekkür ederim
Sen Ekşi Sözlük yazarı mısın?
Hayır değilim neden öyle düşündünüz ki
Orada yazar olmaya uygunsun
iyi demişsin. o neden seçiyormuş onu anlamadım ben. sinir oluyorum ya böyle insanlara
Çarşafın modelini seçerek sizin en fazla ne kadar iyiliğinizi düşünebilirmiş ki?
Nişanlınin tavrıda hoş değil biraz anneci sanırım annesini uyarabilirdi kibarca
Eğer satın alınacak şeyi ben kullanacaksam başkasının seçmesine izin vermem.
Tamam önerebilir şu güzel olabilir vs diye şeyler söylenebilir ama şunu alacaksın diye bir şey asla olamaz.
Belli ki seni oğluna yakistirmiyo oğlu seni desteklemiyorsa bas tekmeyi
Gargi kılıklı kadın yaa🙄 kendi fikirlerinle devam et karışmasına izin verme
Böyle kendi kullanacakmış gibi her b. ka karışan insanlara sinir oluyorum
Ne alaka iyilik ya? Çarşaf seçerken de iyilik mi olurmuş? Olmaz o çiçekli onda performans azalır bu sade olanı al kızım daha iyi odaklanırsınız hahahaahahahahahaa
Ayrıl sen o ana kuzusundan bacım şimdiden böyleyse ileride daha beter olur. Benden sana tavsiye.
Esin biraz daha ortayı bulmaya çalışsa iyi olur.
Bence ayrıl sonra daha büyük sorunlar çıkıyor
At bence hala geç değil Türkiye de kadınla erkek evlenmiyor aileler evleniyor anne kuzları evlenmesin lütfen annesile kavga etseniz ilerde haklıda olsan haksızda olsan sana kızar sana bağrır ve sonra klasik sözü söyler benim annem Birtane sen el kızısın diye... Kız bulunur ama anne bulunmaz cidden bu kafada erkekler kırarlar kırarlar sonra bir şey olmamış gibi yaparlar...
Benimde kayananam ayni bunun icin niaan atilmaz nisanlin yaninda oldugu surece birakma
Orta nokta bulmaya calis. Insanız sonuçta iletişim kurarak da çözülebilir bazı şeyler.
Açık ve net bir şey söyleyeyim ayrılmazsan evliliğinde çok çekeceksin bunu buraya not ediyorum
Kayınvalide sıkıntı sende nişanlın da onu tutuyorsa işin zor iyi düşün ilerde başın çok ağrır
Böyle şeyler hep yaşayacaksınız gibi, ya sabredeceksiniz ya da bikmiyom
Bence kurtul bu insanlardan mutlu olma ihtimalin yoj
Uygun bir dille konuş. Önce durumu nişanlına güzel bir şekilde anlatabilirsin. Anlamazsa yardır
bastan boyleyse ilerde ne olur ciddi bi sekilde konus olmuyosa sal bence
Orta yolu bulması gerekirken nişanlının sana çıkışması gerçekten hoş değil.
Ben olsam atarım evlenecek olan sensin yani dolayısı ile kullanacak olan ve beğenecek olan da sensin o senin kararlarına saygı duyması gerekir sen onun aldığı kararlara değil... Bence
Ya ne kadar çömezsin yaa 😄 kadın alsın ne almak istiyorsa. Evlendikten sonra sen kendi zevkine göre alırsın.
Abartmışsın ne olmuş sanki çarşaf sonuçta ne istiyosa kendi alsın hediye işte senin beğendiğini de senin annen alsın önce nişanlının gözünde sonra diğerlerinin gözünde huysuz geçimsiz saygısız gelin olursun
Her ne olursa olsun sonuçta yaşça büyük keşke önce düzgün bir dille anlatmaya çalışsaydın. Burada esas problem nişanlında çünkü sen bu duruma gelmeden annesine onun müdahale etmesi gerekirdi. Dengeyi sağlayamamış...
Bencede nişanı at yoksa ileride çok çekersin anlaşılan nişanlın ana kuzusu
Senin durum yine iyiymiş arkadaşım evlenecek evinin eşyaları bile kaynanasının tarzına göre oldu. Çarşafları vs kadın kendisi almış
Bence arkadaşın oturup düşünsün. Mutlu bir evliliği olacağını sanmıyorum. Bu yazdıkların sadece başlangıç.
@Diomedea bende aynısını dedim ama şu saatten sonra bırakamaz kaynanasının oturduğu evin üst katından ev aldılar bir de 🥲 o herkesin gönlü olsun kimse kırılmasın diyor ama kendini yok sayıyor..
Ev eşyası bakmaya bile onlarla gitmişler 40+ yaş üstü eşyalar seçilmiş kaynanasının evinin aynısı resmen
Ohoo bu söylediklerin, resmen evlilik hayatı boyunca kaynanadan nefret edeceği daha büyük olayların habercisi. Aslında bunlar bir ikaz. Kendini yok saymaya devam ederse , kafasını çok vuracak. Henüz geç değil ayrılabilir. Herkesin gönlü olsun da peki ya arkadaşının? Onun gönlü kalbi yok mu , var. Değmez.
@Diomedea nişanlandığı kişi ailesi normal biri değil yüzük atma gibi bir durumu maalesefki yok.. üzgünüm onun adına yaşadıkları adına ama şu an mutluyum onların dediği olsun gönül kırılmasın şu bu dediğin nedir ki kalp kırmanın gereği yok diyor
Öyle söylüyorsa ve vazgeçmiyorsun yapacak bir şey yok. Yaşayacağı olaylara hazırlasın kendini
ayrılman en doğrusu eşin seni ezdirir ilerde
Çarşafı bile onlara aldırmaya çalışırsan karışır tabi
henüz çok geç değil bence, sen bi daha düşün ama iyi düşün
Sevgiline bağlı diyecektim de o tavrını belli etmiş. Ben olsam kesin ayrılırdım.
Esine tatlı dille anlat olanları kavga eder gibi yaparsan annesini savunur
Ayıp ya ne olacak bı çarşaf ya abartma bu kız milletide anasıda iyiliğini ister oğlunun yapma zaten sana nişanlın cevabını vermiş 35 yaşına geldin mi dersin güzeligim gitti ya
Sen nisanlına gercek anlamda asık mısın pekı?
Valla daha şimdiden rahatsız isen ileride daha da rahatsız olursun. Nişanlın bu duruma ne diyor? Annesini savunuyorsa bence en iyisi yol yakınken bırakmak.
Evlenme, yalnız yaşa, bir ev tut, bir de sevgili yap.
Nişanlın Şöför Nebahat'ın nişanlısına benziyor 13:15
https://youtu.be/3lNt8Epmsac?t=796
Bunlardan çok var sana söyliyim de sen yapamazsın daha başındayken başına dert almadan yoluna bak bu adam ana kuzusu belli seni kurban ederler tatlım sktr et
Nişanı at bence nişanlın ana kuzusu annesi ayrı dert sürekli seni ezerler
Sicarim annene deseydin cok hevesliysen onu al koynuna de at kizim nişani anaoğul yer bunlar senii
Çok zor ama biraz ılımlı olmaya çalış ortamı yumuşat yapmasan da olur de belirli bir alışma süresinden sonra normale döner bence
nişanlın annesi ile senin arandaki mesafeyi koruyamamış bence bu işin sonu çok da mutlu gitmez yol yakınken ayrıl
Büyük olarak fikir verebilir ama karışması uygun değil yanı şimdiden böyleyse evledikten sonra gelir her şeye karışır inş olmaz tabi
Kayınvaliden karışmamalı tabi ama ilk başta kibarca seçimleri kendin yapacağını söylesen de bir anda parlayıp bağırmasan iyi olurdu bence.
Kaynananla ve eşinle konusmalisin. Bizim toplumun sıkıntısı. Bu üç kişi arasında çizgileri bilmemek
İstihare namazını kılmayı dene belki görürsün nişanlın sana hayırlı mı veya evliliğin hayırlı mi diye
O nasıl oluyo
“İstihâre nasıl yapılır? İstihâre, bir kimsenin yapmak istediği bir şeyin kendisi için hayırlı olup-olmayacağı konusunda bir işarete kavuşmak maksadıyla yatmadan önce iki rekât namaz kılarak Allah'a dua etmesidir.” Bu şekilde
Rüyanda sana bir mesaj gönderiliyor eğer rüyanda kirimizi görürsen hayırlı değil yeşil beyaz görürsen ise hayırlı sonuçlanır
Bacı istihare itişare ve akli müdahaleden sonra kararsızlık halinde olur. Rüyaya göre mi hayata yön vericek. Allah askina
Yön değil hayırlı mı değılmi diye
E tamam işte bu da yön yani. Devam veya tamam konusunda karar vermede yön belirlemek için
@Marojnaaa zaten Allah göstermiş işaret vermiş ki daha evlenmeden kaynananin simdiden karışması bir işaret daha ne olcak
Kaç kurtar kendini. Uğraşma hiç. Bugünnona karışan yarın uçkurunuzada karışır.
Kocan ne diyor annesi ie seni eşit tutup orta yolu bulmayı denesin yoksa bok olur bncg
Bunu bana öz annem yapıyor ileride bosamayi düşünüyorum djsjsm
burada haklıyken haksız durumuna düşürmüşsun kendini
Yani evlenince onunla birlikte kalmıcaksın sonuç olarak ondan uzakta bir ev tutarsınız
Hemen atma iyice takip et herşeye burnunu sokan biri ise yürümez sizin evlilik o zaman vazgeç
Böyle evlilik sende onu cocugunun hayatını yakacaksın sonucta
Aslında kocanın bunu düşünmesi lazım biz kullanacaz bırak biz karar verelim demesi lazım
Kanka git güzel bi bıçak al uyurken çat çat sonra rahatsın sonra teşekür edersin
Eğer ki ilk çocuğuysa gayet normal ama sen yine bunu bağırmak yerine güzel bir dille söyleyebilirsin