Kayınvalidem tüm işi benim üzerime yıkıyor. Nasıl davranmalıyım?

Ben iki senedir evliyim eşim ailesiyle ortak vs hergun beraber yeseler utanmicaklar ben gitmek istemiyorum hergun ne işimiz var kendi annemlere bile iki haftada bir giderim olmasi gereken o hayır kayinvalidem çalışıyorum yemeğinizi yiyin gidin vs dio Allah var bizi düşünüyor ama görümcem geldiğinde işten ondan kızım su tabaklari koy vs demiyor ben mutfağa girdiğim an elimi dahi yıkamadan kizim çayı koy diye elime tutturuyor güzel bir dille babası kızından bisiy istediğinde kayinvalidem kocasını azarlıyor yorulup geliyor benim kızım vs ama kocasına dahi çayı benim vermemi istiyor kızım babanın çayını da veriver ben içeri giriyorum hayırdır ya bundan rahatsız oldum ben eşime dedim bana dediği kelime hadi ordan git ozaman gelme sorna gönlümü almaya çalışıyor neyse işten cikicam kayinvalidem benim çalıştığımı istiyor ki extra şeylerden ceplerinden çıkmasin ortak ya oğluyla oğluna güvenmiyor herşeyi bana yüklüyor kadın aramız iyi ben sustugum için ama aynı aparta tasinicaz yemekleri ben yapicakmisim çalışmicam için kayinvalidem çocuk bakmaya gidicekmis benim calismamla. senin çalışmanın ne baglatisi var ben hamileyim coukla mi ugrasicam size yemek mi yapicam dedim
Güncellemeler
+1 yıl
Annesi diyorki ben ise gidicem ee kim yapicak yemekleri üç de gelicen işten yarım gün zaten hepsi aşırı kehel insanlar yediklerini içtiklerini sürüverıyorlar tezgaha iki gün ellemese ellemezler
Güncellemeler
+1 yıl
Gezmeye gelince anasını ağlatıyor ev işi dedinmi başkasına yukliyim diye uğraşıyor eşime dedim benim adıma kararlar vermeyi bırak çok istiyorsan yemeği sen yaparsın yedirirsin herkesin eli ayağı var dedim ee şaka yaptim dio
Kayınvalidem tüm işi benim üzerime yıkıyor. Nasıl davranmalıyım?