Ailemin istediği hayatımı yaşamalıyım yoksa kendi hayallerimin peşinden mi gitmeliyim?

Samimi cevaplar istiyorum ve sonuna kadar okuyun konu değişiyor.
Son bir kaç aydır kafam çok karışık. İş okul aile vs. Şu an üniversiteye gidiyorum. E ticaret ile bana 2 3 sene hatta belkide daha çok yetebilecek bir sermaye yaptım. Şu an üniversite 2. Sınıf öğrencisiyim. Tutma ihtimali çok yüksek bir girişimcilik fikri var aklımda. Onun için uygulama geliştirme vs gerekiyor 200 bin tl yaklaşık o parada elimde var. Gerçekten köpek gibi çalıştım ve lendi ayaklarımın üstğnde duracak gücüm var. Ben 9 5 kurmaca saat gibi çalışmak istemiyorum kendi işimi kurmak istiyorum. Elimde şu an imkanda var. Günlerce uykusuz kaldım bunun için. Neyse tek sıkıntı ailem. Ailem üniversiteyi bitirp işe girmemi istiyor. İşe girip ayda 20 25 bin tl arası kazanırım hem finansal hem genel özgürlüğümü kazanamam. Aileme daha önce okulu bırakmak istediğimi söyledim kızdıkar bana. Onun dışında da aşırı çok karışıyorlar. Giysilerime giriş çıkış saatime gittiğim yerlere vs. Sigara içmek zararlı biliyorum ama korkudan onu bile söyleyemedim öğrenirlerse ne yapıcam? Sizce ailemin istediği hayatı mı yaşamalıyım yoksa kendi ayaklarımın üstğnde durup parlamalımıyım? Bu arada ailem son zamanlarda gerçekten çok baydı her şeyime karışmasınlar bir zahmet. Ama kendi yoluma gidersem bana kızacaklar babam kalp hastası bir şey olacak diye korkuyorum ama onlar bir gün ölecek ve ben tek kalıcam o zaman kendi hayellerimi geröekleşrirmediğim için çok pişman olacağım. Ne yapmalıyım akıl fikir verin?
Ailemin istediği hayatımı yaşamalıyım yoksa kendi hayallerimin peşinden mi gitmeliyim?