Ailem istediğim hayatı yaşamama izin vermiyor?

Merhaba arkadaşlar son zamanlarda çok mutsuzum ailem yüzünden istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum. Ben küçüklüğümden beri tiyatronun içindeyim kreşten bu yana tam 22 tiyatro oyununda oynadım ve o zamandan beri bunu bir meslek olarak yapmak, bundan para kazanmak istiyorum. Hani her insanın bir tutkusu vardır ondan başka bir işi yapamaz yapmak istese de elinden gelmez işte ben de böyleyim. Ama ailem yüzünden bu hayalimi hiçbir zaman gerçekleştiremedim lisede güzel sanatlar okumak istedim ama göndermediler o zaman da çok ağlamıştım üniversitede onları ikna ederim diye düşündüm şu an liseyi bitireli bir sene oldu ben mimar sinan üniversitesinde yetenek sınavına girdim ve kazandım ama göndermiyorlar çok mutsuzum oyunculuğu meslekten saymıyorlar önce adam gibi bir üniversite bitir falan diyorlar onlar yüzünden bir yılım boşa gitti gerçekten çok mutsuzum onlar benim hukuk okumamı istiyorlar ama ben hukuk yapamam ki yani bana uygun değil bana oyunculuktan başka hiçbir meslek uygun değil sabahtan beri ağlıyorum ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin?
Ailem istediğim hayatı yaşamama izin vermiyor?