Ailemin istediği şekilde yaşamak?

12 yaşında daha buluğ çağına girmeden kendim istememe rağmen kapandım 8. Sınıfta taktir almama rağmen onlar istiyor diye yatılı kursa gittim tabi orada delirttiler o ayrı konu ( her sey yasaktı iç çamaşıra kadar her gün gece kalkıp ders çalışıyorduk sabah 6 da kalkıyorduk daha yatmıyorduk yaklaşık 4 saatlik bir uykuyla duruyorduk biz saçma sapan yiyecekler yiyorduk nimete laf ettiğimden değil çöpe gidecek yiyecekleri yiyorduk abartmıyorum kusmuştum diye hoca benimle küsmüştü ama hocalar en yeni en taze en güzel yemekleri yiyorlardı hepsinin kafası bozuktu kendilerine peygamber gibi davranmamızı istiyorlardı 14 yaşındaydım gecelere kadar kazan yıkıyorum bunlar sadece bir kısmı) sonra hocalar istedi diye çarşaf giyindim ailem giyme daha küçüksün çıkartırsın olmaz diye tembihledi ama baskı altındaydım bilinçsiz istiyorum sandım giydim bir kaç sene kaldım kursta sonra dayanamayıp çıktım Arapça bitmek üzereydi sonra çalışmak istedim çünkü evde huzursuzluk vardı izin vermediler ben de yeter diyip çalıştım 2 hafta tekstilde çalıştım köpek gibi çalıştırıp aylık 2200 verdiler ve çıktım ordanda çünkü mağaza da çalışmak daha mantıklı geldi gittiğim her magaza çarşaflı kabul etmiyoruz dediler oysa yüzüm falan açık yani peçeli değilim güzel de bir yüzüm var sıcak kanlyım her neyse bir mağazası kabul etti o da tecrübesizim diye aylık 3000 haftanın 6 günü çalıyorsun 12 saat boyunca neyse dedim çalıştım 5 Ay böyle olmaz diyorum ama içimden cünkü çok yoruluyorum tek elaman benim tatil yapmadığım günlerde oluyordu en iyisi okuyayım dedim açıktan liseyi bitirdim üniversite sınavına yazıldım ama bu sene çalıştığım için fazla ders çalışamadım olmadı seneye tekrar gireceğim İngilizce kursuna gidiyorum
, çarşafla okumak istemiyorum çıkarmakta istemiyorum evlenip koca eline bakmak hiç istemiyorum kendi ayaklarımın üzerinde durup kendi kararlarımı vermek istiyorum ama daha önce kendi kararlarımı vermediğim için korkuyorum biraz..
Çok uzattım biliyorum, her konuda çok doluyum
Ailemin istediği şekilde yaşamak?