Bize saldıran, ülkemizi işgal eden sanki Batı değil de Osmanlıymış gibi cephe alıp, Batı'ya methiyeler dizen şahıslar için ne söylemek istersiniz?

Bize saldıran, ülkemizi işgal eden sanki Batı değil de Osmanlıymış gibi cephe alıp, Batı'ya methiyeler dizen şahıslar için ne söylemek istersiniz?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Osmanlı'nın ortadoğu cephesindeki asıl düşmanı, batının oyuncağı olan hain araplara hayranlık yapan, ülkedeki araplaşmayı savunan kansızlarla yarışıyorlar evet.
Ortadoğu zaten bizim topraklarımızdı. Bizim himayemiz altında yaşayan insanlar, Osmanlı'nın düşmanı olamaz. Sadece vatan haini olur. Bir devletin düşmanı başka bir devlet ile kıyaslanır ancak
Bugünü konuşuyoruz kardeşim. Arap ya da batı hayranlığı aynı şey. Birini diğerinden ayıran, elbet birine dahil demektir.
Irkçılığın her türlüsüne karşıyım. Benim için iyi insan bir de kötü insan vardır.
Yok ben senin ne halt olduğunu anladım diğer yazdıklarımdan, arap sevici medeniyet düşmanı vatan haini gerici paralı trolün tekisin. İnşallah bir yerde karşılaşırız.
İftira Allah'ın en nefret ettiği 7 büyük günahtan biridir. Ahirette karşılaşacağız artık merak etme. O zaman kim vatan haini kim değil herkesin amel defteri açıldığında göreceğiz.
Yok yok, şu seçim geçsin hepiniz deliğinize kaçacaksınız ama aldım ben seni listeye. Burada yazdığın her şeyi savcıya verince bol bol dua edersin. Bi Müslüman siz misiniz lan bu ülkede? Amel defterini de sicil defterini de dürüp verirler eline merak etme.
Ateş olsan cülmün kadar yer yakarsın
Cülm ne lan cürüm diyeceksin. Ben değil seni yakacak ateş daha büyük merak etme. Sakın silme yazdıklarını profilini falan. Ben hepsini çekiyorum zaten arşive.
Yarın sana bir hakaret davası açayım da kim kaçacak yer arıyor göreceğiz.
Senin yolun adliye önünden geçmez. Açmayan en adi şerefsizdir, git aç hadi.
Hepsini çektim. Cimerden başlıyorum seni şikayete, dini değerlerimizle alay etmek ve şahsıma vatan haini diyerek hakaret etmekten suç duyurusunda bulunacağım. Kim kaçacak göreceğiz. Öyle her önüne geleni atıp tutmanın cezasını çek ki aklın başına gelsin biraz.
Olm burada yazma git yap şikayetini. Senin gibileri çok ayıkladım ben buradan. Aynı o söylediğin gibi şikayet et ama nerede lan alay ve hakaret diye sorsunlar sana. Seçimden sonra da sana gelecekler nasıl olsa. Burada medeni takılıyosun ama senin gibilerin profili tipiktir. Kıvranıyorsun şu an ama korkunun ecele faydası yok.
Bir insana vatan haini demek en büyük hakarettir. Hukuk eğitimi almış biri olarak bu lafını yedireceğim. Profil linkini, kullanıcı adını ve yazdığın metni Cimerden paylaşıyorum. İstanbul da ikamet ettiğine kadar her bilgini paylaşıyorum. İp adresinden tespit edilip gerekli cezanın verilmesi için talepte bulunuyorum. Sen yazmaya devam et.
😂😂😂😂hukuk eğitimi almış😂😂😂😂 seni hukuk fakültesinin önüne koyacak hoca HALEN yok bu ülkede. Zırlama hadi bekliyorum. İstanbul Beşiktaş ikametim yaz o da kolaylık olsun. Solucan gibi kıvran sen. O tespit de ip adresinden yapılmıyor, bi halt anlamadığın oradan belli. Seni tespit ettiklerinde sorarsın nasıl bulunuyor memur bey diye. Kayıtsız trol seni.
Adam hukuk diyor ya😂😂😂 olm sen aynaya bakıyor musun hiç? Hangi hakim suratına bakıp da ciddiye alacak seni😂😂😂😂
Göreceğiz. şu an Egm den online suç duyurusunda da bulunuyorum. Sen yaz yaz. İslam'a hakaret ettiğin için ömrüm boyunca uğraşırım senle. Cihâd bunu emrediyor benim için.
Aynen benim Kuva-i Milliye ruhum da senin gibi haşhaşileri ayıklamayı emrediyor. Senin gibi bedevi bekası müptezelleri ayıklayana kadar rahat yok. İstersen diyanete de yaz, eksik kalmasın.
Bu hakaretinde dosyaya eklendi.
Zırlama yaz. Bi halt bilmediğin o kadar belli ki. Daha cimer, egm, btk nasıl kullanılır haberin yok. Avukata veriyorum demek yerine hukuk eğitimi falan dedin çuvalladın. Buraya yazıyorum ki herkes tanısın anlasın. Burada insanlar ses çıkarmıyor diye takılıyorsun belli ki, binde biri çıkar işte şansına küs trol.
Göreceğiz. Daha BTK'nın kullanım amacını bilmeyen biri bana ders vermeye kalkıyor ya sadece bekle ve gör diyorum sana
Bak sıkıntı ne biliyor musun. Size 2-3 gram eğitim falan veriyorlar trol olmak için ama bazı durumlar eğitimi+zekanızın üstünde kalıyor. Zira zekası belli seviyenin üstünde olan insanların düzgün fikirleri ve işleri var, kafaları çalıştığı için senin gibi ufak tefek sorunlarla da başa çıkmakta zorlanmıyorlar. Seçim geçsin yargı, emniyet ve bürokrasi düzelsin, bize gerek bile kalmayacak. Ama seninle hususi olarak uğraşacağım. Var listelerimiz bizim de, seni başlara çektim. Çenen zekandan fazla çalışıyor zira.
Dosya ya eklendi
Ekle ekle dosya boyutu önemli anlaşılan artık ne yapacaksan o dosyayla.
Ayrıca yargı emniyet ve Bürokrasinin düzelmesini talep ederek devlet kurumlarının bozuk şekilde işlediği hakkında alenen sosyal medya üzerinden ifade ederek devlet kurumlarını da hafife alarak küçük göründüğün metin de eklendi.
https://www.kizlarsoruyor.com/ sitesinde 02.03. 2023 tarihinde saat 21.50- 22.55 arasında Cemsie adlı kullanıcı şahsıma vatan haini ve troll diyerek hakarette bulunup. Kutsal İslâm dinim hakkında, dini değerlerim ile alay etmiştir. Hakaret içerikleri şu şekildedir: "Yok ben senin ne halt olduğunu anladım diğer yazdıklarımdan, arap sevici medeniyet düşmanı vatan haini gerici paralı trolün tekisin. İnşallah bir yerde karşılaşırız. hukuk eğitimi almış seni hukuk fakültesinin önüne koyacak hoca HALEN yok bu ülkede. Zırlama hadi bekliyorum. İstanbul Beşiktaş ikametim yaz o da kolaylık olsun. Solucan gibi kıvran sen. O tespit de ip adresinden yapılmıyor, bi halt anlamadığın oradan belli. Seni tespit ettiklerinde sorarsın nasıl bulunuyor memur bey diye. Kayıtsız trol seni. Aynen benim Kuva-i Milliye ruhum da senin gibi haşhaşileri ayıklamayı emrediyor. Senin gibi bedevi bekası müptezelleri ayıklayana kadar rahat yok. İstersen diyanete de yaz, eksik kalmasın. Yok yok, şu seçim geçsin hepiniz deliğinize kaçacaksınız ama aldım ben seni listeye. Burada yazdığın her şeyi savcıya verince bol bol dua edersin. Bi Müslüman siz misiniz lan bu ülkede? Amel defterini de sicil defterini de dürüp verirler eline merak etmeBak sıkıntı ne biliyor musun. Size 2-3 gram eğitim falan veriyorlar trol olmak için ama bazı durumlar eğitimi+zekanızın üstünde kalıyor. Zira zekası belli seviyenin üstünde olan insanların düzgün fikirleri ve işleri var, kafaları çalıştığı için senin gibi ufak tefek sorunlarla da başa çıkmakta zorlanmıyorlar. Seçim geçsin yargı, emniyet ve bürokrasi düzelsin, bize gerek bile kalmayacak. Ama seninle hususi olarak uğraşacağım. Var listelerimiz bizim de, seni başlara çektim. Çenen zekandan fazla çalışıyor zira. "
Söz konusu yazışmaların tamamına üyesi olduğum site üzerinden sormuş olduğum bu sorunun linki üzerinden ulaşılabilir: Bazı İnsanların Osmanlı'ya düşman olup, Batıyı övmeleri sizce normal mi? ↗
ayrıca şahsın adres tespiti için kullanmış olduğu profilin linki aşağıdaki gibidir: şekhttps://www. KızlarSoruyor. com/uye.
cemsie ve dosya ekinde hakaret görselleri de yer almaktadır
Bu şahıs hakkında şikayetçi olduğumu beyan eder ve gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederim.
@cemsie hâlâ değil mi? Az önce Emniyetten aradılar. Bak beni aradıkları numarayı da paylaşıyorum seninle. İnanmıyorsan numarayı da araştır. Ben de Tekirdağ da ikamet ediyorum.
0282 673 28 39 sana dedim son gülen iyi güler diye. Şimdi sen düşün artık bundan sonraki hayatının nasıl olacağını
@cemsie gülüyordun ne oldu şimdi şikayet edilince sus pus oldun. Sen kimsin ki devlet kurumunun yargı emniyet ve Bürokrasinin bozuk olduğunu böyle mecralarda dokunulmazlığın olmadan dile getiriyorsun. Gülsene şimdi niye gülemiyorsun. Sen herkesi kendin gibi mi sanıyorsun. İslâm dinim uğruna seni hapse tıkana kadar uğraşıp Cihada hizmet edeceğim. Sırf dilimle alay etiğin için.
Senin gibi burada yaşayıp maaşımı ona göre almıyorum. Elinden geleni ardına koyma, yerim yurdum belli. Devran dönecek az kaldı sabret. Dini imanı senin gibilerden düşmanlık içinde öğrenmeyecek bu millet. Bunu biliyorum ve gülüyorum tabiki😂😂😂
Yaz yaz boş durma. Haram maaşından keserler aç kalırsın bu niteliksizlikle.
Göreceğiz. İçerde bol bol gülersin artık 🤣
Ziyaretine gelenlere anlatırsın içeride, güldürürler mi ağlatırlar mı. Yaz koçum yaz. AÇ KALMA😂
Kim kimin ziyaretine gelecek yargı karar verince göreceksim🤣🤣🤣
Hülyalarda uçan bir trol, yaz yaz aç kalırsın yoksa yaz.
Göreceğiz kim uçuyor kim kaçacak delik arıyor 🤣🤣🤣🤣🤣 yarın bizzat görselleri elimle emniyete teslim ediyor edeceğim çünkü Aradıklarında görsellerle birlikte gelin dediler. Bence sen kendine şimdiden uçup kaçacak bir yer ara🤣 artık hülyalara mı kaçarsın, Hanzalara mı kaçarsın sen düşün bundan sonrasını 🤣🤣🤣
Neden mail atmıyosun görselleri😂 işi nasıl yaptığınla alakalı kolpalamaya devam ettikçe batıyorsun, devam et. Eğleniyoruz. Sen de paranın peşindesin, anlıyoruz be olm. Yaz da aç kalma trol.
Attım zaten. İnanmıyorsan Egm sayfasına gir. Dosya kısmı tek görsel alıyor ve bizzat devlet kurumlarına laf ettiğin görseli ekledim online başvuru kısmına. Neden görsel istediler çünkü ıslak imzamda gerekiyor görsellerle birlikte şikayet dilekçesine bunu bile bilmiyorsan bu senin sorunun 🤣🤣🤣
Tabi tabi emniyet telefondan internetten whatsappdan ihbar alıyor ama ıslak imza falan. Sana özel uygulamış olabilirler tabi tipe ve yazdıklarına bakınca akli melekeleri yerinde mi ciddiye alalım mı diye garantiye almak istemiş olabilirler😂😂😂 YAZ TROL YAZ, AMİRLERİN İZLİYOR YAZ MAAŞIN KESİLMESİN. AMA SAKIN SİLME BURALARI.
@cemsie yerinde olsam avukat arardım 🤣🤣🤣 online başvuru da ıslak imza kısmı olmadığı için resmi evrak yerine geçmez. Resmi evrak yerine geçmesi için online yaptığın başvurunun aynısını yazılı ıslak imza ile de tekrar etmen gerekiyor ki adamlar şikayetin gerçek olduğunu tespit edip , senin yerini bulup yargı önüne çıkarsınlar. Bunu seve seve yapacağım yarın 🤣🤣🤣
Bak şimdi birincisi sen benim yerimde olamazsın, sen kafayla bulunduğun noktaya yat kalk şükret. İkincisi cimer ve egm online ihbarları e-devlet üzerinden vatandaşlık girişi yapılarak yapılır ıslak imza aranmaz. Bunu sen değil burayı okuyanlar olayı ve senin nasıl bir kolpa olduğunu bilsin diye yazıyorum 😂😂😂 üçüncüsü ihbarın gerçek olduğunu "tespit etmek" (ne demekse😂😂😂) gerekecekse online ihbarın anlamı nedir eksi-zeki oluşum? Dördüncüsü sen maaşını online trol olarak aldığından kıçını minderden kaldırıp bir şey yapamazsın çünkü 7/24 mesaidesin. Kapiş koç? Sen kaçıncı olduğunu bilmiyorsun 50 küsürüncü ayıklamamsın buradan. Ama sana seçimden sonra özel ihtimam göstereceğim, en hızlı şekilde içeride istirahate alacaklar seni. Şimdi o tahammül edilemez suratını bildirimlerde görmemek için engele alıyorum, seçimden hemen sonra açacağım. Hatırlatma da koydum. Ama sen yaz trol, o zamana kadar aç kalma ki o zamanı geldiğinde zindanların dibine gidişinin keyfinden mahrum kalmayalım. Allah'tan belanı niyaz ederim.
@cemsie kardeşim yanlış anlama da bu site üzerinden online ihbar yapılıyor. İnanmazsan kendin incele. Yani yerinde olsam adamı şikayetini geri alması için ikna etmeye çalışır özür dilerdim.. Boş yere yazık günah hem avukat parası vereceksin bir de adama paralı troll demişsin. Şahsına maddi manevi iftira davası bile açabilir. Yani dua et adam ıslak imza ile dilekçe vermesin
@cemsiehttps://onlineislemler. egm. gov. tr/Sayfalar/Ihbar. aspx
Ne demiş Erdoğan artık karşınızda ne hasta Osmanlı ne de çömez Türkiye Cumhuriyeti var
Ben gurur duyuyorum ecdadımla
Zaten gurur duymayan insanlar ya Türk olamaz ya da Müslüman değildir.
Doğru 👏