Selçuklu devletini Seviyorum ama Osmanlıyı sevmiyorum haksizmiyim?

Osman bey Orhan bey onlarda sıkıntı yok ama yıldirim beyazidan sonra herkes Yabancı Fatih Sultan Mehmet'in annesi saf kan Sırp kadındı bir türk olarak Timurun tarafindayim Yıldırım Beyazıt ile savaşında diğer Türkmenlerde Timurun tarafını tutmuş Sırplar a destek çıkmış çünkü Beyazid fatih İstanbul'u alınca neden Yunanlılara katliam yapmadı keşke yapsaydı yunanlilara sahip çıktığı yetmedi birde Ermenileri getirdi İstanbul'a Ee bir insanin annesi sirpsa Türk'e düşman olması gayet normal Mesala Osmanlı Türklere Kürtlere ameliligi layık görmüş hiç türk ya da kurt kökenli zengin var mı devlet adamı var mı yok. Yunanlılara deniz ticaretini vermiş Ermenilere her türlü imkanı vermiş onları zengin etmiş. Abdülhamid de devleti Ermeniler ile beraber yönetiyordu Kürt ve Türk anca amelelik etsin Mesala Yunanlılara vericegine deniz gücünü keşke Kürtlere verseydi en azından Kürt kardeşlerimiz morada Türkleri kadın yaşlı çocuk demeden katletmezdi

Güncellemeler
+1 yıl
Sefevi ve Osmanlı savaşında bir çok türk ve kürdün İran'a göç ettiğini biliyor musunuz çünkü Türkler ve Kürtler ikinici sınıf insandi
Güncellemeler
+1 yıl
Osmanlı'da
Selçuklu devletini Seviyorum ama Osmanlıyı sevmiyorum haksizmiyim?