Güncellemeler
+1 yıl
Sefevi ve Osmanlı savaşında bir çok türk ve kürdün İran'a göç ettiğini biliyor musunuz çünkü Türkler ve Kürtler ikinici sınıf insandi
Güncellemeler
+1 yıl
Osmanlı'da
Osman bey Orhan bey onlarda sıkıntı yok ama yıldirim beyazidan sonra herkes Yabancı Fatih Sultan Mehmet'in annesi saf kan Sırp kadındı bir türk olarak Timurun tarafindayim Yıldırım Beyazıt ile savaşında diğer Türkmenlerde Timurun tarafını tutmuş Sırplar a destek çıkmış çünkü Beyazid fatih İstanbul'u alınca neden Yunanlılara katliam yapmadı keşke yapsaydı yunanlilara sahip çıktığı yetmedi birde Ermenileri getirdi İstanbul'a Ee bir insanin annesi sirpsa Türk'e düşman olması gayet normal Mesala Osmanlı Türklere Kürtlere ameliligi layık görmüş hiç türk ya da kurt kökenli zengin var mı devlet adamı var mı yok. Yunanlılara deniz ticaretini vermiş Ermenilere her türlü imkanı vermiş onları zengin etmiş. Abdülhamid de devleti Ermeniler ile beraber yönetiyordu Kürt ve Türk anca amelelik etsin Mesala Yunanlılara vericegine deniz gücünü keşke Kürtlere verseydi en azından Kürt kardeşlerimiz morada Türkleri kadın yaşlı çocuk demeden katletmezdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben ikisini de sevmiyorum. Kimse de sevmek zorunda değil
sen gavur tohumusun
Olabilir. Sen işine bak.
onlar da bizim bastıcabak türk kadınlarının afta tafrasından bıkmış kaymak gibi ukraynalıları tercih etmiş. mantıklı olanı yapmışlar.
Sırp diyorum
sırplar da güzel oluyor
Tarihi ilköğretim kitapları seviyelerinden öğrenirseniz size dayatılan kadar bilirsiniz.
Bkz. Tunç soyer
Zaten mantıklı biri olsaydın sorunun bölümünü iç giyim olarak seçmezdin.
Bir çok kişi bunun bilincinde değil maalesef
Allah aşkına ozaman maddi durumu iyi olan neden türk ya da kurt yoktu çünkü bize amelelik eşeklik layık görüldü
Osmanlı aile devleti olmuştu, nerde baş edemedikleri bir zorba varsa hep makam ve mevki vermişler, osmanlı zamanının en büyük emperyalist ve kapitalist imparatorluğuydu. Sırf taht kavgası yüzünden kardeşlerini ve kardeşlerinin çocuklarını hatta kendi çocuklarını öldürecek kadar güç sarhoşu olmuşlar
Mesala Kösem Sultan bir Yunan kadını diyolarki 4. Murat'ı ve diğer çocuklarını Kösem öldürdü çünkü kadın 20 yıl padişahlık yaptı Oğulları tahta insin diye her türlü şeytanlık yaptı anne olucak bide Yunan degilmi kendi yavrusuna bile acımadı
Osmanlı tarihini fesli kadir gibi kişilerden öğrenmişler, osmanlı hayali kuranların tek bir isteği var harem sevdası
Bu neyin kafası yaa😂😂
:) aklını yorma gereksiz mevzulara .
Kesinlikle haksızsın ve bilgisizsin.
var mı bitsne Kürt ya da Türk kökenli zengin ozaman yok çünkü bize eşeklik layık görüldü
Bilmiyorsun:) bilmediğini de bilmiyorsun...
Yanlıştan daha çok, iftira da var
Hiçte yok neden Yunan ve Ermeniler zengindi ozaman
boş yapıyorsun
güzel incelemişsin
incelememiş sallamış
haklisin bence dr
neey haklı. sallamış