Güncellemeler
+1 yıl
Yıllarca uyutulmuş aziz halkım çocuklarınızı kucuklerinizi ilk önce siz egitin ağaç yaş iken eğilir derim ben buna herşeyin farkında olan insanlar öldürülüyor. İnsanalara doğru yolu gosetirsen gerçi yine olan sana oluyor da sonum Fırat yılmaz Çakıroğlu gibi de olsa ben uyumucam
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Çünkü, yalan iftira hakaret ve manüplasyonla ilkokuldan itibaren körpe beyinler yıkandı. Çünkü biz 1923te rejim değiştirşrken sömürge ülkesi olduk. Sömüren devletler bazı şartlarla ve onların istediği gibi uyduruk tarih yazdırdı. Türkler, türklükten ve islamdan istifa ettiği için osmanlıyı sevmeyen azınlık ve Batı hayranı canımsın bir kitle inşa edildi.
Ben 2000 li olarak evet beynimizi yıkadılar. Biliyorum farkındayım.
Anaokulundan itibaren çocukların beynı yıkanıyor. Inkılap tatihi yalan yanlış bilgilerle dolu
5 yaşındaki kardeşim gelmiş tövbe estağfurullah Atatürk'ü nasıl tanitilarsa insan değilde sanki Allah gibi tanıtmislar tövbe tövbe
100 yıldır böyle. İlerde aklı başına grlenler doğruyu buluyor. Devlet din düşmanları ise osm düşmanı oluyor
Doğru yolu buldum Allaha şükür ki
Şükür
Osmanlı sevilmez mi ya zamanında nerelere kadar gitti ah o Hürrem yok mu o Hürrem Kanuni’ye neler yaptı neler
Sevmiyorum diyemem atalarımız sonuçta ama bana miras birakan atamı elbette daha çok saygı duyarım.
Neden böyle insanları ve tarihi kutuplaştırma peşindesiniz bu yargıları nerden çıkardınız bu ülkede Cumhuriyeti sevenler Osmanlı düşmanı olmak zorunda mı ya da aksine Osmanlıyı sevenler Cumhuriyet düşmanı olmak zorunda mı?
Ne alaka şimdi bu sana şöyle bir örnek göstereyim 12 yaşındaki bir çocuk 2. abdullhamid ve Atatürk'ü kıyasliyor Z kuşağı batı özentisi olmuş bir toplum.
Bu ülkede bilge kağan neden sevilmez Atatürk neden sevilmez Osmanlı neden sevilmez anlamıyorum
Sevmeyen ahmak ve... Allah ıslah etsin
😔 😔😔😔
Ecdadını tanı
Ecdadımı biliyorum ama bu olgunun önüne geçemem değil mi
Kadir mısırlı oğlu ve niceleri mücadeleyi veriyor
Sonuç ne oluyor Z kuşağı kendini akılı sanan aptal toplum ne yaparsak yapalım olmaz
Doğruları bilseler yanlışa inanmazlar
Aynen öyle
👍
Atasını sevmeyen geleceğini sevemez
Aynen öyle devrem
🫡🫡
Emniyet misin
Keşke nerde o günler ama üni den sonra inşallah.
Genelde emniyet bize devrem diye hitap ederde o yüzden sordum
Bir tek rütben eksik biliyorum o yüzden devrem dedim
Hayırlısı olsun hakkında gönlüne göre olur inşAllah
İnşallah
Sevmiyoruz diyen kim
Demin bir soru gördüm de orada çoğu kişi atıp tutmuş.
Bakma onlara
Toplumumdan nefret ettim sağolsunlar
Torunları olduklari osmanliyi unuttular
Aynen