Arkadaşlar Son Pişmanlık Fayda Eder Mi? Ben Şimdi Ailem Olmadan Nasıl Yaşayacağım? Ne Yapacağım? Keşke Bende Onlarla Ölseydim?

Arkadaşlar 1 ay önce ani bir şekilde evlatlık olduğumu öğrendim. Ailem yani "beni büyüten ailem" Annem, babam ve kız kardeşim.. Kahramanmaraşlıydı. Kendimi Maraşlı sanırken Aslında Kocaeli İzmit'li olduğumu öğrendim. Evlatlık edinme süreci beni sarsan ve çok uzun bir hikaye hiç oraya girmek istemiyorum. Öz ailem karşıma çıkınca ilk başlarda onları kabullenemedim ama öz annemin ağlamasına üzülmesine dayanamadım. Beni büyüten aileme de Niye bana yalan söylediler? Diye çok kızmıştım ve öz ailemle tanışmak, onları yakından tanımak için İstanbul'a geldim derken bir sabah kalktım ve depremi öğrendim. Annemi aradım babamı aradım kardeşimi.. ama kimse telefonunu açmadı. İlk uçakla Maraşa gittik. Evim, büyüdüğüm ev, anılarım.. Birkaç hafta önce mutlu mesut yaşadığım ev yerle bir olmuş. Taş taş üstünde kalmamış. Orada AFAD ekibinden birine sordum belki 'Hastaneye götürmüşlerdir' diye bana 'bu apartmandan sağ çıkan yok' dediler. Şuanda gidip dua edeceğim, helallik isteyeceğim bir mezarları dahi belli değil. Allahım keşke bu insanlar karşıma çıkmasaydı onlarla gitmeseydim. Keşke bende ailemle kalıp ölseydim. Ben onlar olmadan ne yapıcam arkadaşlar? Mezarları bile belli değil.. Bu nasıl bir kaderdir? Çok canım yanıyor Ben ne yapcam şimdi? her şey için onlar suçlu ve ben bu aptal insanlara muhtaç kaldım.

Arkadaşlar Son Pişmanlık Fayda Eder Mi? Ben Şimdi Ailem Olmadan Nasıl Yaşayacağım? Ne Yapacağım? Keşke Bende Onlarla Ölseydim?