AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
215Cevap
cok mutlular diye bende onlara sarilmak isterim en azindan gercekten birbirlerini sevdigini bilseydim:)
Turkiyenin adını suriye diye değiştirin oldu olacak. Geri kafalılıktan başka bişey değil.
Her iki taraf sınırları bildiği sürece sıkıntı yok.
Dogru opusmek yasak oldurmek serbest olan bir ulkede yasiyoruz
evet maselef
ben bir ara duvara yazardım :) hoca fark etmezdi :) aynısını yazardım :) aferim derdi :) bazende öğretmenler odasına girer öğretmenın sorularını çalardım :) bazende öğretmen git bu soruları cek derdi gider cekerdim a ile b kağıtalrdndan bir kopye fazla çıkarır :) her kağıdı 5 tleye satardım :) sistem takır takır işliyordu :) okul en tembel sınıfı rekor duzeyde 5 beş alırdı :)
Yok artık ya. Gayet normal. Sarılmak kötü bir şey mi? Bu düşünceler yüzünden Türkiye hiç bir zaman gelişemedi, gelişmeyecek de.
gelismeyecek aynen
eski toprak insanlar garip karşılar bunu, sonucta baska erkekle yanyana görülmek bile iffetsizlik olarak algılanırmıs o devirlerde, zaten bir kadın bir erkeginy anında bulunuyosa onla ciddi ilişki içindedir yani evlilik yolundadır o zamana göre, e şimdi bu insanların, yeni modern çiftlere nasıl bakmasını bekleyebilirizki, hapis cezası diyen falan aşırıya kacmıs ama digerleri yetiştigi ortama göre normal cevap vermiş.
çok saçma ne var bunda özgürlük denen bişi var dünyada eğer ülke daha kötüye gitmeye başlarsa amerikaya taşınırım veya londraya
bende ☺
Sarilmakta ne var sanki ya namus bacak arasinda degil diyorlar sonra milletin sarilmasina karisiyolar ahh turk milleti abartma huyunuzu muhtesem kullaniyosunuz.
Bizde diyoruz bu nesil niye bozuluyor ulu orta yerde sevişeni yiyişeni gören çocuklar ergenler bu durumu yeni yeni gördükleri için zihinleri doğru yorumlayamıyor taze beyinleri cinsel bunalıma sürükleniyor ondan sonra ortalık gaylerden lezbiyenlerden geçilmiyor. abazalar türüyor çarpık ilişkiler artıyor ruhsal bunalımlar çoğalıyor Vs. Toplumsal kurallar varsa bunlar tecrübe ile gelenek halini almış şeylerdir böyle bireysel çıkışlarla kendinizi harcarsınız topluma uyun
öyle saçma sey olr mu ya hapis cezsıda nedir bizimbu ülke çok cahil bir ülke bnce
ben yilladir cahil oldugumuzu biliyorum yemi ogrenmedin dimi
aynen merve bende senin gibi düşünüyorum..
Yonumuz genel olarak dogu tarafi... iran arabistan arasi yer buluruz kendimize.
Sacmalik ya sanane sevgilimle yasadiklarimdan basimiza namus bekçileri de diksinler tam olsun. d
oldu isterseniz birde taşlayarak öldürelim gerçi oraya doğru gitmiyor değiliz
tam da oraya dogru gidiyoruz seytan niyetine taslarlar yakinda
hacca gitmelerine gerek kalmaz hem
gerçekten yobaz bir topluma doğru yol alıyoruz yazık
hergun daha da yakinlasiyoruz
aşılacak okadar çok problem varki gel gelelim nelerle uğraşıyoruz kimlere kaldık
Yok bunlar daha buyuk sorunlar mazallah yoksa nasil somurcekler bizi
insanlar ölüyor insanlar halen çıkıp bu mesleğin fıtratında ölüm var diyor birileri diyecek söz yok
sorma yaa kufurler az bile geliyor kufur etmeyen ben onlarin yuzunden kufur eder oldum
Ben de sarılırım onlara :P
www.estanbul.com/.../teletubbies20hug-1.gif
İster sokak ortasında sarılırım veyahut istersem de öpüşürüm topluma ne ki? Adı üzerinde sevgili bu elini de tutarım, kollarımın arasına da alırım, rahatsız olan varsa gözünü kapatsın kesin çözüm
yanlız garibim kıskançlıktan yemiş kafayı. ceza kesmeye yediren gelsin kessin cezayı taciz davası açmazsam şerefsizim
walla gerizekalı bu halk, tabiki de umrumda değil bu halk. Çekemiyorlardır ya da cahillerdir. Bize ne kim kime sarılırsa sarılsın. utanmaz halk. sevişsinler bize ne mk
ahahha :D bende dün izledim hapis cezası alsın diyen amcayı görmedin mi Allah aşkına? :) hais ne desen
abi biz daha o konuyu görmedik dicek hahahah :D :D :D
sarılmak öpüşmek çok doğal şeyler onu diy en insanlar gitsinler arabistanda yasasınlar
gitmiyolar cok yuzsuzler
:) :)
adam gibi harbi atatürkçü bir lider getiremedik hata aslında bizde bizde
Kardeşim kusura bakmayın da onu diyen adam karısının elini tutup gezmiyormu aynı şey veya doğrudur gezmiyordur çünkü kendisi hiç sevgi göstermemiş dir ne bilmiyordur ulan sevgilimle sarılarak yürüyorum hadi bana biri bişi desin anında azrail ile görüşme başlatayim adam için kim derse
Çok takıntı yapıyorsunuz herşeyi. :) Herkesi rahat bırakın. Doğrusu ile yanlışı ile herkes kendinden sorumlu. Boşuna yoruyorsunuz kendi kendinizi.
takinti yapmazsak bunlarin hepsi gercek olacak farkinda degilsin demekki keske yazmasaydin!
Ona diyorsun yazma bana diyorsun yazma. Herkes seninle aynı düşünmek zorunda mı? O zaman ne yazmasını istiyorsan söylede herkes onu yazsın.
Kuruntu yapmayın. Bu da son cevabımdır bu soruya.
dusuncelerine saygim var anlatmak istedigim cok farkliydi ama anlayamamissin saygu duyarim ne diyim! @merdogan
Ben bunlarda hapislik ya da cezalık birsey görmüyorum. Sokaklarda pala ile saldırmak, bir kadını olduresiye dövmekte birsey yok ama sarılmaya gelince maşallah konusuyorsunuz. Yazık.
Bende aynı şekilde düşünüyorum mahremiyet çok önemli bir kavramdır bunu ulu orta yerlerde yapıp ahlaki birsey gibi gösterilmesine cahillikten baska birsey diyemiyorum. ister yobaz ister örümcek beyin desinler. asıl örümcek bunlar gibilerinin beyninde ağ yapmıs.
dogru degerleri olan bir toplumuz sokak ortasinda kadin oldurmek veya dövmek serbest ama opusmek veya sarilmak hapis cezali super ya
iki kişiyi bağlayan bir durum olduğu için kimseye söz hakkı düşmez diye düşünüyorum. tabi ki abartılmadığı sürece.
Ne hapis cezası , asmayıp ta besleyelim mi? Yok en iyisi, oracıkta kellelerini uçurmak. Ya arkadaş bu neyin kafası? İnsan sevgilisiyle sarılır tabi. Bu ne zaman suç oldu. Bırakın insanları bir kalıbın içine sokmayı. Özgürlük herseydir.
bende sarilmaktan bahsetmistim ama geri kafali insanlar bunu bircok seye yordu
Umursamam, aleni olarak bir cinsellik yaşanmıyorsa kimse bundan rahatsız olmamalı bence.
tecavüz edene bile hapis cezası olmayan bu ülkede sarılmaya ceza heee *
tabikii
Öyle bir ceza verilmez merak etmeyin :) Ne düşünücem bakmam bile
Sokak ortasında iş bitirmedikçe kime ne arkadaş ne yaptıkları. İster öpüşür ister el ele tutuşur ister sarılır. Elalemin derdi milleti mi geriyor ki...
yobaz düşünceli insanlar doldu ülke...
yok be hapis az olur idam edelim oldukları yerde anıt dikelim ibret olsun... beyinlerini s... m bunlar boyle maalesef...
Milyonlarca insanın asgari ücretle çalıştığı bu ülkede ev günlük kiraları 100-150 tl arasında olduğunu düşünürsek, sokak ortasında sevgililerin sevişmesi normal bence :)
Herkesin kendi hayatı istediği şekilde yaşayabilir kimse kimseyi yaşantısıyla yargılayamaz
yiyosa gelsenize güyngörene :D
Nee alakaaa :D
Yüce ve büyük türk milletinin ahlakına darbe vuranların yaptığı eylemdir. hayvanlar bile cinsi münasebetlerinde kimsenin görmeyeceği bir yere giderken kendilerini insandan sayan bu varlıkların sokak ortasında sarmaş dolaş olmaları tahammül edilir cinsten değildir. bu milletin en büyük özelliği ahlakıdır. bu milletin ahlakına zarar veren herkeste yaptığı hareketin sonucuna katlanmak zorundadır.
Sarılan insan görünce ne düşünülür? Birbirini seven insanlar. Bunun için ceza düşünen insanlar sokakta şiddet görse çekirdek alıp izleyecek cibiliyetsizte, herkesi kendi gibi zihniyetsiz, kötü niyetli sanan insandır. Bu kadar.
Aşırı saçma sarılmaktan güzel şey mi var sarılsın insanlar ne güzel işte.
O kadar çifti tutuklamaya kalksalar bütün ülkeyi hapishane yapmaları lazım. Saçmalamışlar.
Ne güzel mutlu olsun derim ya ne hapsi ne parası. Dışarda tecavüzcüler sapıklar dolu. Onları içeri alsınlar
Çok saçma bir düşünce. Sevdiğine sarılmıcaksında kime sarılıcaksın
sarilmaktan bahsetmistim bende sorum gayet acik ;) ama cogu kisi baska seye yordu
Ropartajdakalilerden farksızlar işte
O. Gördüklerinin yuzde elli sinin içinde ; erkeklerin kixlari sirf ellemek gelip geçici gözle baktığını biliyoruz daha ne konuusyonuz
Kesinlikle çok hoşuma gider. Bu insanlar sonuçta ayıp bişey yapmıyor. ben sana katılıyorum , ne var yani sarılmışsa sevdiğine?
Hiç rahatsız etmeden geçip gitmek gerek yanlarından
bu kadar da abartılı olmaz yahu sarılıyorlar diye hapis cezası gerçekten gereksiz..
İzmirde kesin herkes hapise girer ozaman bende dahil nasil bir mantik bu ya ;-/
idam edilsin olan var olmayan var.. canımız çeker bir yerimiz şişer mazallah :D kesinlikle idam edilmeli elektrikli sandelyede işkence falanda olur yani
Allah mutlu mesut etsin der geçerim ne yapacam başka.
Hedef 2023 lozan anlaşmaları son buluyor ve şeriyat alt yapısı hazırlanıyor işte.
Koyun çoook güdülecek%51 52 mi neüdüğü belrisiz kesim düşünsün
Guzel kirbaç yicekler, 2023 te, cumhuriyetimizin 100. yili oldugu icin ben yiktim diyecek galiba ama onun icin sadece hayal, boz esseklerini de alsin gitsin arap ulkelerine
İşte keşke herşey bu kadar basit olsa :(
Ben hakkımı helal etmiyorum OY larını satanalraa
Birak onlar kendileri dusunsun satilik olan onlar
Bunlar, Engerekler ve çıyanlardır, Bunlar, Aşımıza, ekmeğimize Göz koyanlardır tanı bunları.
Ahmed Arif
Ya Vallaha sinirim bozuluyor ne vaki bunda geçen gün birbirine sarılan 2 sevgiliyi gözümün önünde tutukladılar 2 gün nezarette tutuldular ayıp be ayıp bu millettende başkanlarındanda bıktım yahu
ne zaman nerde?
@Batuhan1256 nerde ve ne zaman?
Daha dün rizedeydik
rize cok tutucu cnku
Vallaha 2 gün tuttular şimdi erzurumdayız öldüler kaldılarmı bilemem.
normaldir.. ropörtajın nerede ve sağlıklı yapıldığını nerden bilicez. kaldı ki ciddi cevaplar verilir mi? ülkenin dindarlaştığını düşünmüyorum tam tersinin olduğuna inanıyorum. keşke gerçek dindar olabilsek.. hep yozlaşma yozlaşma.
Yeniçerilere şikayet ederdim. Şeriat devletine uygun değil bunlar Padişahımız Halifemiz derhal vurur kellelerini evelallah !
şimdilerde gençler sokak ortasında sarılıyor mu ya kaldı mı o kadar masumiyet genelde kimi görsem kızı ayak üstü götürüyor...
Bende gördüm o videoyu güldüm ama aglasamiydim aceba ya bu ülkede bir tane aklı bulanmamis insan yok.
mal3seff
4duvarda yapsinlar diyir o 4 duvar niye var diyor :))) ulan sanane be...
sarilmak diyoruz sevismek degil geri kafalilar bunlar yuzunden ilerlemiyo ülke
Ben artık bıktım anlatmaya boşver kendi pisliklerinde bogulsunlar.
bosverdim ugrasmiyorum hic
Sokak ortasında opustun vedalastin bence bu normal ama abartanlar var sariliyor kızın kalcasinda elleri felan.. ön sevişme olayına girmiş bunlar diyosun. Eviniz yoksa bir otele gidin abi ;)
Aşktan gözleri kör olmuştur dışarıdaki insanları takmazlar sadece birbirlerine odaklanirlar bunlar gerçek aşıktır etraftakiler kötü baksada onları etkilemez gözlerini alamazlar birbirlerinden.
Ne kadar saçma ben öpüşürken gördüm :ASDas www.kizlarsoruyor.com/.../q1981144-ne-hala-geldik-ya-asds
Dışarda herkesin önünde sarılmak opusmek ayıptır keşke bir cezası olsa gerçekten. Islami yaşayanların böyle bişey yapması günahtır ha ıslam dinini yasamiyorsan bile diğer insanlara saygıdan edepten dolayı yapılmaması gerekir. Şu zamanda ilkokula giden çocuk bile rahatça öpüşüyo bu nedir ya asıl ben söylüyorum nereye gidiyo bu ülke?
valla tatlim kapalilarin gizli gizli parklarda sevgilisiyle opustugunu goren bir inssn olarak lutfen islami karistirma!!! -1
Kapalı olmaları islamı yaşıyorlar anlamına gelmez. Kim ne derse desin ortalik yerde yiyişmek ayıp günah edepsizlik.
Bu ulke nereye gidio dyil ama insanlar nereye gidio. dunyayi alak bulak eden insan oglu kiyamet te bu yuzden bukadar yakin iste
2007 yılında sevgilim ile ayrilmamizin sebebi onu sokka ortasında öpmeyi reddetmem olmuştu. Oldum olası ters bakmisimdir bu olaya.
Hapis diyenin aklinin yayini s2yim. Tecavuzculer pedofililer disarda sarildik diye hapis mi yaticaz s2rim oyle isi
olan var olmayan var diye düşünmeli insan *-* hem özel bişe bu yalnızken yapsınlar sokak ortasında olur mu..