• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Sokak ortasinda iki sevgili?

saripapatya35
saripapatya35 Takip Et
Xper 6 Yaş: 33
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sokak ortasinda iki sevgiliyi sarilarak gorseniz ne dusunursunuz? Ve hapis cezasi veya para cezasi verilmeli mi? Dun bir sokak ropartaji izledim bir cok insan hapis cezasi alsin diyor? nereye gidiyor bu ulke? düşünceleriniz...
Sokak ortasinda iki sevgili?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nereye Gidilir Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• khonsra
    khonsra Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

İşte tam siyasilerin istedikleri konular. Asgari ücret ne kadar bu millete yetiyor mu? Toplu taşımalardaki insanlık dışı ulaşımı onaylıyor musunuz? CB'nın kendisi gibi düşünmeyenleri aşağılamasını doğru buluyor musunuz? Bu ülkede 300 liralık kirasını ödeyemeyenler varken, CB sarayı için 1 Milyar TL ödenmesi sizce ahlaki mi? Basının sansürlenerek, milletin anayasal hakkı olan haber alma özgürlüğünün kısıtlanması insancıl mı?

Neden bu sorular değil de, vatandaşın sokakta birbirine sarılması soruluyor. Çünkü siyasiler istiyor bunu.
    Gündeme atılıyor başörtüsü ile ilgili bir şey, al sana koyunum sen bunu konuş deniyor. Zaten bizimkilerin de bam teli başörtüsü ile vatandaşın birbirine sarılması. Hobaaa veryansınlar başlıyor. Sanki saçını örtünce akşam eve 2 ekmek fazla götürecek insanlar evlerine.

Boşverelim bunları arkadaşlar. Senin sokakta gördüğün birbirine sarılan sevgililer hapis cezası alınca, maaşın mı zamlanacak sanki? Aylık kazancınla 2 kg domates alabiliyorken onlar hapis cezası alınca 5 kg mı alacaksın?

İsteyen türbanını örtsün isteyen örtmesin, isteyen sarılsın, isteyen sarılmasın, bunda rahatsız olacak bişey yok ama rahatsız da oluyorsan eğer çevir başını bakma onlara. Sen kesene bak, çocuğunun ilim irfan öğrenmesine bak, evinin temizliğine bak, Mehmetçiğin seni korumak için hangi şartlarda görev yapıyor ona bak. Vizyonu genişlet biraz.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• BenMurat
    BenMurat Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

Sokak ortasında sarılınca hapise giriliyorsa ben idam edilmeliyim.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

O kadar uç noktalarda yaşamaya mecbur bırakılıyoruz ki şu duruma bak ya düşman olmak için en ufak şeyleri kullanabiliyoruz artık yazık. kimsenin kimseye anlayışı hoşgörüsü tahammülü kalmamış. herkes kendi doğrusunu o kadar net çizgilerle çizmiş ki başka düşüncelere inançlara saygı göstermez olmuş. sokakta yürürken bile millet kendi gözüyle senin iyi kötü yollu diye damganı yapıştırıyo bunu engelleyemiyosun. açıksan kapalılara göre yollusun kapalıysan da açıklara göre gizli yollusun. açıksan tecavüze davet çıkarırsın ve tecavüzcü haklı bulunur. küçücük kızları dedesi yaşında adamların kollarına atarken o kızın hayatını düşünmeyenler dışarda sevgilisiyle nişanlısıyla sarılanlar el ele tutuşanları şeytan ilan ediyolar. tamam abartanlar gerçekten çok iğrenç ama onun edepsizliğini sizin kininiz bastırıyo sırf bu yüzden insanların cezalandırılmasını öldürülmesini nasıl isteyebilirsiniz bu neyin nefreti onların yaptıklarının hesabını sana sormicaklar merak etme küçücük çocuklarınızı da ne düşündüğünü bilmeden zorla kapatmayın duyguların bastırılması daha kötü şeyleri ortaya çıkarıyo evet koruyun hep yanında olun iyiyi kötüyü öğretin ama hayatın onun olduğunu unutmayın

1
    0 Yorumla
  • rubatum
    rubatum Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

resmen ağız bozmak için tahrik ediyor bunlar. kendileri sevgiye aç yetiştirildikleri için, birini sevdiğini belli etmekten bihaber oldukları ve bundan ölesiye korktukları için sarılan, öpen insanlara tahammülleri yok. ama şiddet söz konusu olduğunda öyle mi? onun sergilenmesinde hiçbir problem yok. o sarılana hapis cezası gelsin diyen çomarların gözü önünde biri birine bıçak çekse, baba çocuğunu dövse, adamın biri dövülerek öldürülse sesini bile çıkarmazlar, tek kelime etmeye götleri yemez. film oynuyormuş gibi alır eline çekirdeğini izler beyni s. kilmiş geri zekalılar.
    sevgi görünce kaçan, şiddet görünce mutlu olan bir tuhaf yaratıklar bunlar. aslında bu şekilde düşünenlerin üremelerinin engellenmesi, kendi iğrenç zihniyetlerini ve psikolojilerini sonraki nesillere aktarmalarının önüne geçilmesi lazım. sağlıklı değiller, son derece tehlikeliler.

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

82

Cevap

213

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Devrim oyle birseydirki tadindan yiyemezsin narin cicekleri yuvalarindan koparan ahlaklarin dogurdugu evreler bulunduklari silüetlerinde bogulduklarinin farkinda degil ama merak etme yavrucugum birgun el ele tutusup birbirimize sarilarak gunesin altinda gokyuzunun derinligine dalarak sarilacagiz bunun icin cabalacagimiz gunler gelecek belki ve bazen fark edersin sessizligi bunlar devrimin yaklastiginin belirtileri cunku sevdigim ellerinde hic bisey kalmadiklarinda her sey yoluna girecek cunku insanlar koru korune inanmayi sever ve karanlikta inanacaklari bisey kalmadiklari zaman anlayacaklar değer ve kıymeti. Yanlışı ve doğruyu. Özünü.. Ben kendi devrimimi yaptım herkes kendini baştan yaratsa bile yeter ha kolay değil tabi ama hic bisey kolay degil hele ki yasadigimiz cag oyle bir durumdaki bizi surekli bos islerle ugrastirma cabasina sokuyo. Bunlari asmak icinde dogruyu yanlisi bilip kisitlaman gerekiyo kendini bide soyle bisey diyim ben yaptiysam herkes yapar. Ve devrim dedim ya heh iste o devrim bizde başlar.. Size acik tavsiye veriyorum dogrunuzu ve yanlislarinizi bir araya getirin yapmamaniz gereken seyleri ne kadar zor olsada elinizden geldiginizce cabalayin ve yapmayin duse kalka yol alacaksiniz kalktim zannettiginizde tekrar duseceksiniz tekrar kalkacaksiniz ki bir bakmissiniz devrim yaratmissiniz ve artik siz benliginizi kazanmis dogruyu ve yanlisi bilen kendine faydali bir birey olmussunuz. Ve son sozlerime gelirken diyecegim su ki bunu basarabilirsiniz inanin kendinize simdi yeni ve bilincli bir hayata.

1
    0 Yorumla
  • -AKREP
    -AKREP Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 80%
    +1 yıl

Beni ilgilendirmez. İstedikleri gibi sarılsınlar.
    Masum bir sarılmadan kimseye zarar gelmez. Dikkat çeken içtenlikle, sıkı sıkı sarılmadır. Bu sarılmanıda cezası zaten belli. Ayrılık günü geldiğinde yeterince acı çekecektir içten sarılan taraf... O yüzden daha büyük bir cezaya gerek yok bayan.
    Rahatsız olanlarda suratını çevirir geçer. İki yüzlülük yapmak, insanları birbirine kırdırmaktan daha iyidir içten gelen bir sevgi göstergesi...

www.google.com.tr/imgres

7
    0 Yorumla
  • neskit
    neskit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 56%
    +1 yıl

cumhuriyetin kurulduğu tarihte peşmerge köpekleri türkiyeden
    apo terör örgütü sloganlarla geçiş yaptı
    ''ne mutlu türk'üm faşistlik here biji apo sloganı kardeşlik sayıldı
    kanunlardan türk vatandaşı kaldırılıp türkiye vatandaşı yazıldı
    cumhur başkanı cumhuriyet kutlamalarına bahane uydurup katılmıyor
    devlet o terörist köpekleri bizlerin milletin parasıyla besliyor
    sen hangi sarılmanın cezasındasın? ulu önder Atatürk'ün bizlere bıraktığı
    cumhuriyeti ve yüce ırkımız Türk'lüğü koruyacağımıza and içtik birileri yok etmek istiyor
    türkiye en güçlü 8 ülke arasında pkk'yı bitirmemesi kastendir
    bilemiyorum türklüğü Atatürkü ne kadar seviyorsun fakat durum bundan ibaret

1
    2 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

acik acik yazmama gerek yorumlarini okuduysan rengimi anlamissindir.

Yorumla
    • neskit
      neskit
      +1 yıl

evet sende asil Türk kanı var ! yani birgün bunlar son bulucak fakat bu erdoğanla olmayacak
      Türk milleti her en zor kaçınılmaz durumda kaldığı zaman hiç bilinmeyen lider gelir
      o günü beklemekte bizlere hınçtır...

Yorumla
  • EdmondDante
    EdmondDante Takip Et
    Yoda Yaş: 46
    +1 yıl

unutma ki kardeşim bu hükümet dombra marşında halay çeken tayyibin g... gılıyık diyen bu yola kefen giydik de çıktık lafına itaafen kefene benzeyen salakça kıyafetler giyen vatandaşlar, karımı aynı yatakta dahi görsem kıskanmayacağım tek adam tayyip erdoğan diyen profesörler ve diğer mahlukatlardan oluşan bir yığın yarattılar. sen ki anladığım kadarıyla izmirlisin... oralarda bile oylarını ciddi oranda arttırıyorlar. ne röportajı adamlar ebola virüsünden beter bir zihniyeti yayıyorlar. herkez bir kenara bıraksın şu oylar çalınıyor ayağını... en son belediye seçimlerinde ben sivil insiyatifte görev aldım. antalya chp nin kalesi derler yaaaa. ne kaşlesi milyonlar bu pisliklere bu hırsız haydutlara oy veriyor. şaşırma. yedirmeyiz dediği hakan fidan;suriyeye gideyim 8-10 füze türkiyeye atayım savaş çıkarayım'ı deşifre olunca bu şerefsizler youtube sansür koymadımı? neden şaşırıyorsun...

1
    4 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

cok guzel yazmissin, Atatürk sayesinde kulluktan insan oldular, bunun sayesinde de insaliktan kullugula geciyorlar, azinlik kaldik.

Yorumla
    • EdmondDante
      EdmondDante
      +1 yıl

bu dakkadan sonra umurumda bile değil. içine ettikleri ülkemde gün gelecek tıpkı fetoya yaptıkları gibi birbirlerini yiyecek o köpekler. iş bitsin aş bitsin yine para bitsin o zaman koyacam rakı kadehimi oturcam tv karşısına DÖVLET BİZE BOHMİYYY diyen şerefsizlerin yine otobüs içinde yaktıkları kendi insanlarını film seyreder gibi izleyecem. savaş çıkar da bana hadi silah başına cepheye diyen olursa bir el işareti yapacam ama bu rabia işareti olmayacak. benim için vatan da bitti millette. diyorum ki artık o çoğunluğa. o gün geldiğinde yiyin birbirinizi ete para vermeyin s... birbirinizi g... para vermeyin (kusuruma bakma kardeşim iki gündür asabım fena bozuk)

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

yok rica ederim cok net sekilde ifade ettin, Ulkeyi yakip yikipla ugrasamasinlar kobaniye gitsinler yiyosa... gidenler etekleriyle korkup geri kactilar, hic bisey gorundugu gibi degil. Gun gelecek ddigin gibi tvlrden seyredicem ama bu herhangi bir avrupa ulkesinde olucam ben

Yorumla
    • EdmondDante
      EdmondDante
      +1 yıl

inşallah kardeşim. sana tavsiyem avrupa değil avusturalya.

Yorumla
  • papyjo
    papyjo Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 41%
    +1 yıl

Bir genç çocuk "Ben sana güveniyorum sen bana güveniyor musun? O zaman sarıl bana" diye bir pankart açıp gözlerini bağlamış ve kollarını açmış ve insanlar bu çocuğa sarılıp durmuşlar neyse işte aradan biraz zaman geçmiş polis gelmiş ve insanları rahatsız ediyor diye 91 tl para cezası vermiş. Yine bu çocuk İstanbul'un en işlek caddesine gidip bir kızla sarılıp durmuş heykel gibi bir bayanda orada olan insanlara soruyor "bu durumdan rahatsız mısınız? Sizce ceza verilmeli mi?" diye orada ki herkes "evet cezalandırılmalı" falan diyor.. Resmen ülke olarak ilerlemek yerine geriliyoruz..

3
    3 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

evet ondan bahsettim bende canim tesekkurler :) bu arada sen aysenur degilsi dimi :D

Yorumla
    • papyjo
      papyjo
      +1 yıl

hayır değilim. :D

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

hahaha 😁💋💕

Yorumla
  • ÖzGürstanbuL
    ÖzGürstanbuL Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 32%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 746 cevap paylaştı.

daha bugun ıkı sevgılı kapımın onunde sarılıyorlardı . benı gorunce utandı garıpler rahatsız olmayın dedım gırdım ıcerı.. zamanında bızde o tur seyler yasadık ama hıc bır zaman saygı gormedık edepsızlık gozuyle baktılar.. o yuzden ben elımden geldıgı kadar nezaketlı oluyorum.

1
    1 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

evet haklisin

Yorumla
  • Shateiel
    Shateiel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Hapse atsınlar, idam etsinler ama bunu isteyenler şunu unutmasınlar kendi geçmişlerini ve günahlarını bizden saklayabilirler ama Yaratıcı dan asla. Bazen diyorum acaba tüm Türkiye den ve dünyadan uzak dünyanın bilinmeyen bir yerinde bilinmeyen bir ülke mi kursak. Özgürlükler le dolu. Tıpkı gökyüzü gibi tıpkı engin denizler gibi. Ama o da olmaz ki o zaman da sorunlar çıkacak o zamanda kısıtlamalar var olacak. amann it ürür kervan yürür işte bırak boş boş vaaz verip dursunlar.

4
    7 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

cok guzel soyledin soylediklerin benim hayallerim arasinda , ama bu insanlar ordada savas cikarir bize rahat huzur yok...

Yorumla
    • Shateiel
      Shateiel
      +1 yıl

şu aşağıda ki cevaplar din dersi veren adamlara tanışalım mı diye mesaj at ve ne kadar çirkinleşebileceklerini bir gör. Hepsi iki yüzlü hepsi sahtekar.

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

denemeye gerek yok ne varsa butn pislikler onlarda, cocuk pedofili onlarda ckiyor

Yorumla
    • Shateiel
      Shateiel
      +1 yıl

aynen ama en ufak eleştiride de zırlıyor -niye İslam düşmanısınız diye-ki ben bir Müslüman olduğum. halde bunu söylüyorum. Bazen diyorum acaba ben gerçekten bu gerizekalılarla aynı Allah a mı inanıyorum. Biri hatalı ama dur bakalım.

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

neyse daha fazla yorum yapamacagim.. :^/

Yorumla
    • Shateiel
      Shateiel
      +1 yıl

peki :D

Yorumla
    • realllllmen
      realllllmen
      +1 yıl

aynen öyle dostum hacı hocayım diye geçinenlere güvenmektense ayyasa güvenirim bende en azından sarhos olunca dobra dobra gerçekleri konuşuyorlar:)

Yorumla
  • mamco34
    mamco34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

ne olacak halimiz belli değil ya yazıklar olsun ne hale getirdiler bizi, her şeyi zorunlu olarak yapmayı bilinç altımıza sokmaya çalışıyorlar abi biz kızlara yürümiceksek, onlarla birlikte olmicaksak gay mi olacağız ya ayıp l*n her şeyin bir yeri yordamı var tamam ama biz bunu özgürce herkesin içinde yapmak istiyoruz belki herkesin duygusu, düşüncesi farklı ortak yaşam alanlarında herkes herkese özellikle saygı göstermeli kimse kimseye karışamaz, ve iyi ki edirnedeliyim buradaki en büyük caddede saraçlarda isteyen istediği saatte birasını içer elinde gezer kimse kimseye karışmaz tek kelime dahi etmez, akşam gecenin 2sinde tek başına hatun geçsin kimse laf dahi atmaz..

2
    0 Yorumla
  • OnlinePsikolog
    OnlinePsikolog Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 46%
    +1 yıl

Abartmayın ya hükümeti nasıl eleştireceğinizi şaşırdınız. Kim ne yapıyorsa yapsın. İstanbul'da sokak ortasında çocukların gözü önünde öpüşüp afedersiniz okşuyorlar birbirlerini millet uçmuş sen bu ülke nereye gidiyor diyorsun bu komik çabaları bırakın ya. Kimsenin kimseye yasak getirdiği yok. Bu ülkede herkes her geçen gün her konuda daha rahat ve istediğini yaşar hale geliyor. İzmirlisin büyük ihtimal git kendin sor sokaktakilere kalsa afedersin sokak ortasında bile yaparlar. İzlediğiniz medya kanalını değiştirin bence ;)

1
    0 Yorumla
  • erika_
    erika_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl

Nerede aydinlik nerede cagdaslik? Herkes diledigi insana rizasiyla temasta bulunmakta hurdur. Benim bedenim benim kararim. Suç mu isliyoruzda? Yok müebbet versinler mk. Ülkenin hali duman. Gidişat seriati gösteriyor. Kahrolsun.

4
    1 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

aynen katiliyorum tesekkurler yorum icin süper. ...

Yorumla
  • doyumsuz-_-
    doyumsuz-_- Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

oldukça saçma br-ir yaklaşım bu bence insanlar sevdiklerine istedikleri gibi sarılmalıdır buna kimsenin karışmasına gerek yok hapis falan sanki seviştiler sonra kızı öldürdü. bazen çok abartanlar oluyor evet bizlerde farkındayız ama yapacak bir şey yok. sarılıp öpüşmeninde bir adabı var malesef dozunu aştığımız zamanlarda oluyor. yanlış bir yaklaşım. kapalısıda sarılmalı açığıda sarılmalı iki tarafta birbirine hakaret etmemeli. açık olan kız sarıldığı zaman terbiyesiz kapalı biri sarıldığı zaman kapalı bilmemne olmasın. sen nasıl özgürsen o da senin kadar özgürdür. iki tarafta bu şekilde düşünmeli yok asılsın yok kesilsin saçma birşey..

0
    0 Yorumla
  • Babe1991
    Babe1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 36%
    +1 yıl

hahahah cok sacma :D sevgilimle sokak ortasinda sarilirimda öperimde elaleme ne ya... gizli gizli kücük cocuklara tecavüz ederken iyi ama... ya da hayat kadinlara girerken sorun olmuyor... hayret bise ya

3
    2 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

hem kiz hem erkek cocuklarina tecavuz serbest tabii

Yorumla
    • Babe1991
      Babe1991
      +1 yıl

iste ülke gelisemiyor hep bu baskilardan

Yorumla
  • CevapçıH
    CevapçıH Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Bu ülke geleceğin iran 2si ayrıca ne hapsi başkalarının özgürlüğünü sınırlamadan istediği herseyi yapabilir bence insanlar. Bu da en temel Haklarımızdan biridir tabi kendini insan değil de bir koyun kesesine koyanlar var onlar isterlerse kırbaç yiyebilirler insan hakları Bildirgesini hiçe sayacak kadar zihniyetsiz oldukları için

2
    0 Yorumla
  • steww
    steww Takip Et
    +1 yıl

10-13-15 yasndaki kzlra tecavuz edilirkn bu ulkenin bekcileri nerdeydi smdi sanal alemdemi erkk oldulr bir sarilmya namus bekciligi ypyolar ulan dunyann 4yanndan canavarlar toplnms 2aydr binlerce kadna tecavuz edpp oldurduler o idam glsn hapse grsn dynlern akli nerdydi herkes once kndi ruhunu temizlesn sora elaleme yorum ypsn

1
    1 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

tebrk ederm..

Yorumla
  • yalnızlıkaşktır
    yalnızlıkaşktır Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı.

Sıradan iki sevgili işte derim bisey düşünmem. Sasirmiyorum artik bu tarz şeylere malesef. Sonumuz hiç iyi değil. Ama bu gidişle insanlarin daha beter tepelerine cikacaklar bunu da tahmin edebiliyorum

2
    4 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

Iyi gunlere gitmiyoruz

Yorumla
    • yalnızlıkaşktır
      yalnızlıkaşktır
      +1 yıl

Ülkenin yüzd atmisinin zihniyeti belliyken cokta bisey beklememek lazim. Insallah yobazliklari döner dolaşır onlara zarar verir tek dileğim bu.

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

Istedikleri sey besbelli, ama bu ulkenin % 50 si biz variz ve az da degiliz

Yorumla
    • yalnızlıkaşktır
      yalnızlıkaşktır
      +1 yıl

Gittikçe azaliyoruz ama. Ülkeye kendi kafalarindan insanlar sokuldukca bizim yuzdemiz azaliyor. planlarini cok iyi kurmuşlar ne zaman çıkarları ters düşecek bakalım

Yorumla
  • Orcnnn
    Orcnnn Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 569 cevap paylaştı.

Farzedelim ki, resmi nikah kıymadım. İmam nikahımız var. Napacak o çok muhterem dini bütün namus bekçilleri. Karıma sarılmış olacam... Kim ne diyebilir...

2
    3 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

imam nikahi veya resmi nikahi neden karistirdin ki, iki sevgili birbirine sarilabilir hatta opusebilir de...

Yorumla
    • Orcnnn
      Orcnnn
      +1 yıl

Ben de onu diyorum. Kim bilecek benim karım olup olmadığını da bana namus bekçiliği yapacak ve üstüne cezalandıracak sarılıyorum diye. Hiçbir durumda farketmez bana öyle birşey yapacak adamın alnını karışlarım...

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

onlar icin karin mi sevgilin mi farketmez ki biz degerleri olan bir toplumuz ne demek sarılmak, o da neymis ki?

Yorumla
  • onuuurrrrrrrrrrr
    onuuurrrrrrrrrrr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=ouCnd73OaeE&app=desktop

Bugün bunu yapan, yarın o dediğinide yapar... Allah islah etsin bu yobaz insanları.

1
    3 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

300 bin mertekareye yapildi ve orman katledildi. yiyemedi, doyamadi.. 1000 odali sarayinda haremini kurar artik!!

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

Istiklal marsimizi da ilahi gibi kim soylediyse belasini versin, yiyecek ekmekleri yok aç kopekler, bu videoyla ugrassin!

Yorumla
    • onuuurrrrrrrrrrr
      onuuurrrrrrrrrrr
      +1 yıl

Hepsi allahından bulsun

Yorumla
  • toktor90
    toktor90 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

insanların düşünceleri çok değişmiş durumda sarılmak öpüşmek kötü görülür olmuş 20 önce daha rahat olmamıza ramen örf ve adetlerimize daha bağlıydık rahatlıklarımız özgürlüklerimiz kısıtlandıkca aslında bunlardan koptuk milletin işi gücü bunlar olmuş bunlarla sadece uyutuluyoruz dikkatimizi bunlara değil bizi bunlarla oyalarken arkasından yaptıklarına bakmak gerekli

2
    0 Yorumla
  • RabishMelisa
    RabishMelisa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Onlari diyen herkesin sevgilisi yoktur. Kiskanmak basa bela adama neler yaptrir. Sarilmak guzel bir duygudur ozlem anlamina gelir sevgi anlamina gelir anlam yukludur bir arkadasida gorsek sariliyoruz bunda buyutulecek birsey yok kiskanmayin gencler.

2
    0 Yorumla
  • nükleerbşlıklıterlik
    nükleerbşlıklıterlik Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

genelde şu düşünce oluyor vay arkadaş insanlar sarılsın ben sap sap dolaşayım derim ama aklım hiç para cezası hapis cezası düşünmedim o ne ya oldu olacak idamı geri getirip asalım

1
    2 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

Valla bende izledigimde şok oldum sarilmak nedir ya ne olarak goruyorlar acaba

Yorumla
    • nükleerbşlıklıterlik
      nükleerbşlıklıterlik
      +1 yıl

ama doğaldır ya geçen çok güzel bir düşünce avrupada amerikadan sonra taksimde yapıldı

ücretsiz sarılma free hug diye adama çevreye rahatsızlık vermekten ceza kestiler doğal yani bizim millet böyle biraz

Yorumla
  • eftelyax
    eftelyax Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 53%
    +1 yıl

Mümkünse sokakta öpüşen çiftler de görmek istiyorum, Avrupa ülkeleri gibi olmalıyız bence

4
    4 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

Keskee oyle olabilse ama bize cok uzakk en az bin yil lazim bize... 600 lü yillara geri döndük

Yorumla
    • eftelyax
      eftelyax
      +1 yıl

Evet çok haklısın, sahip olduğumuz özgürlüklerimizi de kaybediyoruz gün geçtikçe, artık yolculuk milattan önceye sanırım... Geri kafaların sınırı yok

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

Araplasiyoruz bence

Yorumla
    • eftelyax
      eftelyax
      +1 yıl

Evet çok üzücü bir durum 😔

Yorumla
  • Sapientiaestpotentia
    Sapientiaestpotentia Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 37%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.

Sarılmaya ceza geldiyse. Sırada elele tutuşmaya hapis cezası kısa zaman sonra da zinaya teşebbüsten idam gelir.

2
    2 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

gelir gelir sirayla

Yorumla
    • Sapientiaestpotentia
      Sapientiaestpotentia
      +1 yıl

Eskileyen g*t kılları yavaş yavaş artar derken bir tanesi eksilemiş bile :) Maşallah bunlarda tuhaf bir yavşak cinsi böyle politikalara alkış tutarlar, dağda bayırda parkta sevişmeye de bayılırlar.

Yorumla
  • NightWatch
    NightWatch Takip Et
    +1 yıl

Hayır seven insanların sarılmasında ne sakınca var ki sonuçta sokak ortasında sevişmiyorlar. Gayet normal bir durum. Keşke insanlar ön yargılı olmasa ama nerde. Gerçekten aşkı yaşamayanlar yobaz olarak düşünüyor genelde ama yapacak bir şey yok bu ülke böyle.

2
    0 Yorumla
  • MollyJade
    MollyJade Takip Et
    Xper 7 Yaş: 42
    +1 yıl

Ceza verilsin diyenlere bir önerim var. Kendinizi asın, siz de kurtulun biz de kurtulalım.

Kimseye karışamazsınız.

2
    1 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

aynen haklisin

Yorumla
  • liebestrank
    liebestrank Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Sokak ortasında insanlar birbirini Öldürse laf etmeyecek kişiler sarılmaya bu kadar tepki gösteriyor ben cok şaşırıyorum

3
    1 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

maleseff

Yorumla
  • Catwoman18
    Catwoman18 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 33%
    +1 yıl

''Iki insan sımsıkı birbirini seviyor'' derim, gülümser geçerim.
    hapis cezası mı? utanmasalar öldürelim dicekler.

1
    1 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

bende oyle canm..

Yorumla
  • falanca3
    falanca3 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Mutlu olurum , sarılmak insanı rahatlatır agresif olarak dolaşıp sağa sola saldırmazlar. Zaten sarılmayanlar bu kadar sağa sola ondan saldırıyorlar ya.

4
    2 Yorumla
    • falanca3
      falanca3
      +1 yıl

Ayrıca şu zihniyet İstanbul'dan s*ktirsin gitsin , kodumun yobazları gün geçtikçe artıyor.

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

izmirde de cokk

Yorumla
  • kralicenurr
    kralicenurr Takip Et
    Bilge Yaş: 37
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı.

Buraya uye iki tane sizofren biliyorum. burada onlar varsa siteyi dusunemiyorum. Disarda namus bekcisi kesilip aynini yapanlar varsa da toplumun halini düşünemiyorum..

3
    1 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

kim onlar canim soylermisin engellicem!

Yorumla
  • keremkkaya
    keremkkaya Takip Et
    +1 yıl

sozcu.com.tr/.../
    cezası bile var 91 TL (saçma)

2
    1 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

sacmalar sacmasi

Yorumla
  • expektopatronum
    expektopatronum Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Oglana madalya takip kizi taslasinlar. Bu insanlarin kafası nedir boyle ya.

4
    1 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

valla ya

Yorumla
  • Pythia
    Pythia Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 53%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.

Sevgiyi kötü nefreti güzel ya da göz ardı edilebilir gören bir zihniyet yetişti bu toplumda. Filmlerde şiddet sahneleri her ayrıntısına kadar gösterilirken bir öpüşme sahnesi ivedi olarak sansürle kapatılıyor. Aynı çifti kavga ederken görseler mutlu olurlar. Keza sokak ortasında dövülen pek çok kadın ve bu kadına kayıtsız kalan onlarca insanımız var.

0
    0 Yorumla
  • 3fkarli_
    3fkarli_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 53%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı.

Asiklar tabiki asklarini doya doya yasiyicaklar hep daha onceki nesil gibi olsun zamanimizdaki gibi diye dusunuyorlar ama seneler gectikce teknoloji gelistikce tek gelismeyen geri kafalilik diye dusunuyorum. Sokak ortasinda cinsellik yasanmaz sadece ama bu gidisle hersey yasaklanicak bu ulkede okuyup baska bir yere yerlesmek bile tercih sebebim olabilir. 10'dan sonra alkol yasak zaten sigara aldi basini gidiyor allahim sonumuzu hayir etsin

0
    0 Yorumla
  • GOKHAN_X
    GOKHAN_X Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

İki Taraf Halinden Memnunsa Cezaya Hiç Gerek Yok. Sevgililerle Uğraşmayı Bırakıp Tecavüzcülere Ceza Bulsunlar. Nedense Fransa da Sokak Ortası Sevişmek Serbest.

3
    2 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

onlar bizden yuzlerce yil ilerideler cnku

Yorumla
    • GOKHAN_X
      GOKHAN_X
      +1 yıl

Böyle Konularda Hep Kendimizi Belli Ediyoruz. Hep İyi Alanlarda Sonunculukda Zirveyi Koruyoruz. İki Kelime Yetiyor Bunu Anlatmaya
      Türk Milleti !!

Yorumla
  • Ahmetbcn
    Ahmetbcn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Yobazlıkla alakası yok sanırım insanlar mahremlerini halka acik public yerlerde degil daha spesifik kendilerine ait olan yerlerde yapması gerekiyo. Diger insanlar misalen esın ve kucuk cocuğun ile geçerken bu gibi görüntülerin cocukta oluşturabileceği psikolojik etkileri hesaba katmak gerek. Ben bilimsel acıdan yaklaştım digerlerini bilmem saygilar

1
    0 Yorumla
  • LYKIA91
    LYKIA91 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.

ne düşünürüm ne güzel seviyorlar birbirlerini sarılmışlar bir zamanlar bende öyleydim derim onlar için mutlu olurum ne var bunda ya insanlarımız iyice dar görüşlü olmuşlar sonuçta kötü bişey değil ya

3
    0 Yorumla
  • GeneraLSmokerr
    GeneraLSmokerr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

Ülkemiz gün geçtikce gerilere gidiyor. Yabancı ülkelerde sokak ortasında sevişmeler bile gayet normal karşılanıyor. Hatta partiler bile düzenleniyor. Bence bazı konularda kendimizi geliştirmeliyiz..

3
    1 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

turkiyede biraz zor

Yorumla
  • partners
    partners Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

bu ülke iran'a dönecek yakında zaten yakında hatunlar kapanır erkeklerde sacları sakalları uzatır tamam ıste el ele tutusmak 250 tl bele sarılmak 500 tl komple sarılmak 750 tl öpüşmek 1000 tl :D
    saçmalıktan baska bısey deıl :)

1
    20 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

Devletin kasası boş, para lazim.

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

onlar ayakkabı kutularından cıkarsınlar ılk once o paraları :D

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

Ak saray yapildi ya 300 bin metrekareye, oraya harcanan para ile, 2 bin maden ocagina yasam odasi yapilabilir, 300 bin maden iscisine maas verilebilir o parayla gerisini sen dusun

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

neyse küfür etmiyim şimdi aksam aksam asabım bozuldu

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

Agzim bozuldu benimde bunlar yüzünden

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

valla gıdıcem turkıyeden ya kafaya koydum yeter artık valla

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

bende gitmeyi düşünüyorum da kim alir bizi!

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

gel takip et beni yunanistana gideriz rahatlıkla :)

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

dusundugum ulkeler arasinda yunanistan var :))

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

:)) bendensin biliyosun dimi :D

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

ne konuda :)

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

düşünce konusunda tabıkıde ve memleket :D

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

gun geldiginde konusalim tekrar irtibati koparmayalim litfen:)

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

hangi gün geldiğinde :) koparmayız zaten merak etme

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

gidecegimiz zaman yani :D

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

benım ıcın sıkıntı yok sen kendını ayarla ben okeyim :D

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

heran hazirim zaten tetikteuim:))

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

:D ozaman bohçanı hazırla :)

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

hahahaj tamamdir :D

Yorumla
    • partners
      partners
      +1 yıl

:))

Yorumla
  • muscle14
    muscle14 Takip Et
    Yoda Yaş: 32
    +1 yıl

ne alaka ya zaten sevgililer farklı evlerde yaşıyorlar birbirlerini özlüyorlar doğal olarak buna ihtiyacı var iki tarafında

2
    3 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

yani dimi

Yorumla
    • muscle14
      muscle14
      +1 yıl

normal bir şey bence masum bir sarılma

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

tabikii

Yorumla
  • atesceken71
    atesceken71 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

bence cezaları kuranla dövülmek olmalı :D

(keşke hiristiyan bir ülkede doğsaydım a. m. k ya niye böle müslüman pislik lerin arasına düştüm)

1
    1 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

:))

Yorumla
  • tubabruno
    tubabruno Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

Sarilir sevgilisi nolmus opusenlere tamam ama herkesin kendi özgür iradesi onu yasakla bunu yasakla ozaman cikmayalim sokaga

2
    2 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

zaten yakinda o da yasaklanicak

Yorumla
    • tubabruno
      tubabruno
      +1 yıl

Yani bir o kaldi

Yorumla
  • TayyarRA
    TayyarRA Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı.

abi sarılsınlar ne var bunda en doğal hakkımız müstehcen bişi yapmadığımız sürece sıkıntı olmamalı bence ülke iyi yere gitmiyor o kesin

1
    2 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

haklisin

Yorumla
    • TayyarRA
      TayyarRA
      +1 yıl

haklıyken haklıyım gibi bişi : ) :p

Yorumla
  • Sarıtavsan
    Sarıtavsan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Sarilirimda öpüşürüm de kime ne yahu? Isleri yok zaten sokaktaki aşıklarla ugrasacaklar. Onada sıra gelirse inadına sevisir millet. yasak olan daima çekicidir.

5
    0 Yorumla
  • DangerousLâdy
    DangerousLâdy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 42%
    +1 yıl

İlk bir sokak ortasında karısını öldüren orospuçocukları için konuşsunlar sonra o konuya geçerler:) Sorsan şeriat istemezler ama ahlak polisi isterler. Tuhaf çok tuhaf.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ahlak bekçisi kesilip elalemin g**tüne başına bakan karı kıza sarkıntılık eden ve kadınların yolda yürürken bile tedirgin olduğu ülkede ne bekliyorsun ki :)

2
    11 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

aynen oyle haklisin umudu kestik artk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bir kadın açık giyiniyor diye tonlarca laf eden erkeklere seslenmek istiyorum :) O laf ettiğin kadını baştan aşağı süzüp gözlerinle yiyip bitirirken kafanda onlarca fantazi hayali kurarken ahlakın nereye saklanıyor çok merak ediyorum :) Başka kızlarla ilişki yaşamayı çapkınlık diye adlandırıp onlarca kadının namusuna el uzatıp hala millete yorum yapabilecek kadar yüzsüz olmayı nasıl başarıyorsunuz merak ediyorum :) Şimdilik diyeceklerim bu kadar :)

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

supersin tesekkurler ustune alinan alinsin ;))

Yorumla
    • üniversiteliçocuk
      üniversiteliçocuk
      +1 yıl

öyle birini tanıyorum ve her gördüğümde dövesim geliyor. malesef yüzyüze bkmak zorundayız iş ortaklığımız münasebetiyle. çok sinir bozucu. ama gün gelecek, öyle çatır çatır söyleyeceğim bu şerefszliğini. adam dindar geçiniyor ama kapalı hatunların arkasından bile söylemediği kalmıyor. ah o gün gelse de s*csam ağzına.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Birde şunu ekliyim :) İnsanların düşüncelerini o kadar önemsemeyin nasıl mutlu oluyorsanız onu yapın sonuçta ağzı olan konuşur ve siz doğru bir şey yapsanız bile illaki birilerine ters gelecektir ve sizi kötüleyeceklerdir o yüzden yolunuza devam ederken arkaya bakmayın :) Böyle eğitim seviyesi düşük bir ülkede saçma sapan düşünceleri kafaya takarsan işin içinden çıkamazsın :)

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

@üniversiteliçocuk bende oyle birini taniyorum adam namazinda evli 3 cocugu var, ama yattigi bir suru kadin varmis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benimde çevremde öyle insanlar dolu. Sevgilisi olup başka kızlara yolda yürürken rahatsız edici şekilde laf atanları gördüm. Bana dini ders vermeye çalışıp milletin namusuna göz dikenler, Ahlak bekçisi kesilip uçkuruna sahip çıkamayanlar. Daha niceleri ile bir arada yaşıyoruz alışmak lazım :)

Yorumla
    • üniversiteliçocuk
      üniversiteliçocuk
      +1 yıl

ya bu adam resmen karı kılıklı, milletin arkasından konusuyor. mesela bir ara yan yana çalışmak zorunda kaldık, bir müşteri geliyor. gayet güleryüzlü, istediğini veriyor. satışı yapıyor, selametle diyor. arkasından demediği kalmıyor. erkekse, arkasından gay eşcinsel vs, kadınsa or*spu, ne veriyodur bu falan. ya adam akıl almaz derecede şerefs*z. bak gece gece hatırladım sinirim bozuldu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@üniversiteliçocuk ahaha çok iyi ya valla kendi arkadaşımı gördüm :D Yolda yürüyen sevgili görse bunlar şimdi eve gidip yatarlar diyo. Lokantada görse bunlar yatma öncesi hazırlık yapıyo diyo. Yolda önümüzden kız yürüyo uuuff kalçaya bak ne ****** falan böyle salak muhabbetler yapıyor :) Ayrıca arkadaş nişanlı ve ahlak bekçilerimizdendir kendileri :)

Yorumla
    • üniversiteliçocuk
      üniversiteliçocuk
      +1 yıl

bende kendi içimde tabuları yıkabilsem, ne ahlaksız arzularım var bilemezsin. ama konu ahlaklılık , ahlaksızlık değil. riyakarlık, şerefs*zlik, yalan, dedikdu.. oysa herkesin tuttuğu kendine olmalı arkadaş. bırak millet yesin birbirini. sen niye arkasından iç geçiriyorsunki..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Birisinin namusuna el uzatacak kadar düşmeye gerek yok. Sen kendini bil yeter. Lafta adam olup icraata geldiğinde böyle durumlara düşmekten iyidir :)
      Zaten ülkemiz bu insanlar yüzünden bu hale geldi :) Tutturdular bir namus namus diye. İnsanlara yasak olunca cazip geliyor kardeşim öğrenin bunları. Ülkede zina yasakmış sözde. Sen ülkede cinselliği yasaklarsan resmen tahrik etmiş olursun haksız mıyım :) Zaten böyle olduğu için görünüşte herkes adam olmaya çalışıp alttan alttan işi götürme çabası içinde :) sen bırak bakalım ülkede cinsel ilişki serbest diye bir tane namus bekçisi kalıyo mu :)

Yorumla
  • Byefes
    Byefes Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Sokak ortasinda hic sarilinilirmi aaa cok aip sokak ortasinda kadin anca oldurulur guzel ulkemde!

2
    1 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

ama ceza almaz kimse...

Yorumla
  • Ayındiğeryüzü
    Ayındiğeryüzü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

bugün ona olsun dersek yarın ilerisi ve dahasına niye olmuyor suçmu bu gibi düşünen masum sarılmanın altında yatan toplumun ahlak seviyesini bozan fitneyi göremeyen asalak beyinlere evet demek zorunda kalacaz. sevgili demek evli insanlar demek değildir. Evli olmayan kişilerin yakınlaşmalarıda her zaman yanlıştır ahlaksızlıktır buna evet diyenlerde o ahlaksızlıkları alelen yapmak isteyen sadece kendi zevklerini düşünen kişilerdir. kesinlikle engel olunmalı...

0
    0 Yorumla
  • rock4everb
    rock4everb Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

sokak ortasında sarılmak yasak beyler ceza kesiyorlarmış. mk aptal toplumu olduk iyice fck you governement.

3
    2 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

dagilalim beyler ceza geliyor!

Yorumla
    • rock4everb
      rock4everb
      +1 yıl

Sorma ya faking şet.

Yorumla
  • göksue
    göksue Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Sokak ortasında sarılan ben ve sevgilimdik. Aramıza gireyim deme yolarım saçını başını. Saçların çok güzel bu arada :D :D :D

1
    2 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

tesekkur ederim canm 😚

Yorumla
    • göksue
      göksue
      +1 yıl

Ne demek 😘

Yorumla
  • BüyükHİLMİ
    BüyükHİLMİ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

devleti soyanlarin ceza almafigi ulkemizde birbirini sevenlerin cez. asini istemek... iste bunun adi maalesef dindarlik oluyor

2
    2 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

maalesef oyle :(

Yorumla
    • falanca3
      falanca3
      +1 yıl

reyis , ulan sıfatı gördüm mutlu oldum başlasa da izlesek.

Yorumla
  • Boğa1993
    Boğa1993 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

yo bunlar gayet normal şeyler toplumumuz veya bireylerimiz bunu abartıyoruz, geri kalmış bir zihniyet anca bu tür güzelliklerden nefret eder bencesi

4
    0 Yorumla
  • Cikcikkuş
    Cikcikkuş Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39
    +1 yıl

@saripapatya35 sen 10lara bakma kim bilir kendilerin neler yapıo kolpadan gidip namus bekçilii yapıolar. he sokak ortasında öpüşmek ileri gitmek iğrenç bişey ya da o tarz hoş olmayan şeyler. zaten onu yapan hem kendini hemde yanndaki kızı ayaklar 6na almış olur.

2
    0 Yorumla
  • johnnybravo35
    johnnybravo35 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Ah benim garip ülkem : din ve namus başlıkları altında cahil insanların kişisel hak ve özgürlükleri hiçe sayması ironisi. Ankarada öpüşme eyleminde adam bıçaklayan adiler.. Etek giyeni kafir eyleyen yobazları.. Kafa kesen sapkınları.. Bebeğe tecavüz eden manyakları.. Bunları gördükçe cehennem zaten burası diye düşünüyorum.

2
    0 Yorumla
  • OzanOZER
    OzanOZER Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Saçma sarılınca ne oluyor ki? olayı başka yöne çekmeye çalışmışlar biraz abartılmış bence. Kimse sarılıyorsun diye ceza veremez.

2
    4 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

verirler bu ulkede

Yorumla
    • OzanOZER
      OzanOZER
      +1 yıl

Hayır öyle bir şey olamaz. Belki erkek 20 yaşında kadın 45 yaşında 50 yaşında hatta diyelim annesi teyzesi falan sarıldılar diyelim ceza mı verecekler? çok saçma birisi uydurmuş bunu olayın aslı başkadır sokakta seks yapanadır o ceza..

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

degil sarilan, yaz google a sarimani cezasi hapis mi olmalı diye sokak ropartajini izle!!+++

Yorumla
    • OzanOZER
      OzanOZER
      +1 yıl

Millet istesede öyle birşey olamaz.

Yorumla
  • SeksiYardımcı
    SeksiYardımcı Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.

Sarılmak Sevgidir. En Masumca Şeydir.

Hapis Cezası Almasını Düşünenler Din Üzerinden Prim Yapanlardır

2
    1 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

katiliyorum sana

Yorumla
  • wolfen34
    wolfen34 Takip Et
    +1 yıl

Yok artık lebron james.

Ülkede huzur kalmıcak be bune böle.

Sevgilime sarıldım die hapis cezası ben küfür etmeyi sevmemde öyle düşünce yapısımı olur adamın asabını bozuolar. İşine gelmeyen kafasını çevirsin aç aç bakarlar öyle hapis cezası diyenler ama.

Üzülüyorum ne günlerden ne günlere geldi Türkiyemiz.

Yeter gari bırakın insanlar istediği gibi özgürce yaşasın be

0
    9 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

hosgeldin az once bana +1 vermistin hatirladin mi :) gizliydim ama!

Yorumla
    • wolfen34
      wolfen34
      +1 yıl

Pmpa demiştim o mu :)

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

evet :D

Yorumla
    • wolfen34
      wolfen34
      +1 yıl

@saripapatya35 o yorum mu galiba bildirim gelmedi :D

Yorumla
    • wolfen34
      wolfen34
      +1 yıl

Bildirim çok geç geliyor ttnet yüzünden. Bu ülkede internet için bile kazıklanıyoruz. En sonunda gidicem burlardan avrupaya

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

bende gidicem yaa yakindir yani :) daha fazla caktirma evet pmpa yorumuna

Yorumla
    • wolfen34
      wolfen34
      +1 yıl

Hesabımı kapatıyorum bu siteninde seviyesi düştü. bir anda esti valla kapatayım gitsin. Millet konu açarda ben açmadan kapatayım. İyi geceler

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

sacmalama ya neden kapatiyosin

Yorumla
    • wolfen34
      wolfen34
      +1 yıl

Eski keyfi kalmadı sitenin kapatmayı düşünyordum zaten.

Garip garip sorular soruluyor artık senin gibi dogru düzgün soru soran anca parmakla gösterilir.

Foto atanlar mı dersin, Sürekli birine asılmaya çalışanlar mı dersin, Garip garip sorular soranlar falan liste uzar gider.

Rahatsız oldum bunlardan

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Daha birkaç hafta önce tesettürlü bir kızla sevgilisi avm asansörü önünü tıkamış yiyişiyorlardı (resmen yemek gibiydi) ben de cebimde ne kadar para çıktıysa uzattım çocuğa, belli ki çulsuzdu. Diyeceğim o ki; bu sevişgenlere para yardımı, ev/otel yardımı yapılsın... Biz de salya transferlerini görmek zorunda kalmayalım. Hadi ben neyse de, nişanlım çok özeniyor (kız ne güzel öptürüyor kendini sen olsan dayak atarsın diyor) Gidip evinizde çiftleşin ne olur, kedim bile sokakta yapmaz...

0
    0 Yorumla
  • gokhantopal
    gokhantopal Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

bizim insanımız mizaha yatkındır.. hele ki bir mikrofon görmesin.

3
    1 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

orasi oyle ama baya ciddi ciddi hapis cezasi almalilar dedilr

Yorumla
  • Gunzero
    Gunzero Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 518 cevap paylaştı.

Rahatsız olan varsa bakmasın
    Zorla baktırmıyorlar ya himina !!'ö

1
    4 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

hahhahah harikasin yaa :))

Yorumla
    • Gunzero
      Gunzero
      +1 yıl

Çekemeyen varsa görmek istemiyorsa bunj yapsin ;)
      www.gereksizgercek.com/.../Captu333re.jpg

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

hahajjaj bu dahada guzell valla aynen oyle gomsunler kafalarini :D

Yorumla
    • Gunzero
      Gunzero
      +1 yıl

Bıktım benle ayni havayi soluyan insanlarla bu ülkede yaşayip soru bitmez insan parçacıklarıyla.
      Sonumuzu hayir egliye...

Yorumla
  • uykusuzz1
    uykusuzz1 Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

keskin nişancı yerleştirelim her köşe başına, sarılanları öldürsünler bence

1
    6 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

kokten cozum

Yorumla
    • uykusuzz1
      uykusuzz1
      +1 yıl

walla ya, uğraştırmasınlar.. şikayet polis mahkeme filan ne gerek var. sevgili olmak sarılmak da neymiş..
      pehh

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

yani dimi, hatta kadinlari yok edip erkek erkege sevissinler

Yorumla
    • uykusuzz1
      uykusuzz1
      +1 yıl

biz senle yurtdışına kaçalım, burada isteyen istediğini yapsın...
      walla çekip gidesim var amerikaya ama bırakıp da gidilmiyo işte

Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

Valla içimi okudun galiba, Bende yurtdisina gitmek istiyorum neresi olursa olsun ama istiyorum, ve orda tvlerde turkiyenin iran gibi kadinlarini goruntusunu izlemek bana cok aci verecek, insallah iran olmayiz ama irandan beter olacagimiz kesin. bulursam yabanci evlencem gotursun beni :D

Yorumla
    • uykusuzz1
      uykusuzz1
      +1 yıl

benim gördüğüm ülkelerde libya hariç (orada da sadece 1 gün kaldığım için fikir edinemedim) kadınların toplumdaki gücü en az olan ülke türkiye.

www.bulten.gen.tr/...da_turkiye_son_siralarda.html

Yorumla
  • kutukola
    kutukola Takip Et
    Yoda Yaş: 39
    +1 yıl

cahillik ve yobazlık. halka bilinçli olarak pompalandığını düşünüyorum. amaç belli, halk bu safsatalarla uyurken malı götürmek

1
    1 Yorumla
    • saripapatya35
      saripapatya35
      +1 yıl

haklisin.. Aksaray neyle nasil yapildi biliyoruz

Yorumla
  • Devamını Gör (235)
Devamını Gör(280)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sokak ortasinda iki sevgili?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sevgilim sokak ortasında? 11 cevap verildi
Sevgilinle sokakta fazla samimi olur musun? 96 cevap verildi
Sokakta el ele dolaşan çift rezaleti, bu durumdan benim gibi rahatsız olan var mı? 10 cevap verildi
İki sevgilinin yanında duran sap arkadaş :D? 18 cevap verildi
Sokakta veya kuytu köşelerde sevgilisiyle sevişen başörtülüler hakkında ne düşünüyorsunuz? 14 cevap verildi
Karşıdaki parkta yiyişen bir Çift ergen var, sizce ne yapmalı? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨