AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
215Cevap
İki sevgili sarılarak.. Hmm.. Neden olmasın? Sarılamazlar mı? Hapis cezası mı!
evet bir cok insan hapis cezasi alsin diyor
Vay be medenileşelim derken yerin dibindeyiz.
geriledik iyive
Aynen
sevmek sevişmek fazla günah değilki. herkes hergün gıybet ediyo küfür ediyo birbirini üzüyo. bunlar daha fazla günah. he bide kul hakkı yeme var :) sonuç olarak sevişin
Önce molotof atanları içeri tıksınlar boş boş konılarla vakit geçiriyolar
İslami açıdan düşünürsek olmaması gereken bir durum duygusal açıdan düşünürsek sevgilisi olmayan için can acıtıcı bir durum mantıksal açıdan düşünürsek bize ne yahu isteyen istediğini yapsın. Herkes kendi açısını seçsin bizde rahat edelim.
haklisin
ceza kesilsin diende öpsün mk yasağı mı var kıskanıyor çekmiyor herhal :D
Geri kafalılık ve yobazlık olarak yorumluyorum.
tabii ki hapis isteyenleri kastettim.
anladim canim haklisin bende oyle dusunuyorum
2 sevgili işi abartmadığı sürece hiç bir sıkıntı olmaz bence... kimisi öğlen vaktinde çocuk parkında öpüşüyor çocukların dibinde.. hiç hoş değil bence!
Yuh hapis cezasımı bu örümcek beyinlilerin felsefesi ayrıyeten görünce güzel bir duygu ama kendi yalnızlığıma üzülürüm istemedende olsa
bunlar sokakta seks yapmıyorlarsa bize bişey demek düşmek
kimden bahsediyosun?
sokak ortasında seks yapandan ya da yapmayandan :D
anladim pki
Bence herşey serbest olmalı her koyun kendi bacağından asılır ilerde o pişman olur :)
pisman olacak bisey yok
Namusu giden pişman olmuyor mu o zaman özür dilerim ben bir şey bilmiyorum burada çok mesaj okudum çıkmışlar becerilmişler sonra anam vah anam vah iyi etmişler madem :)
Ama sokak ortasinda birini öldurursen ceza almassin.
tabiki caanimm... kaderinde vardi der gecerler
Öpüşene karışmayın diyen zihniyetin, sokakta türbanlı görmek istemiyorum diyenle aynı olması ne kadar tezat!!!
özgürlüğü sadece kendi çıkarları doğrultusunda kabullenen.
Çarpık düşünce yapısı.
Sarılmakta bişey yok ama uygunsuz harekette bulunanlara uygulanmalı ceza
Ropartaj yaptiklari hicbirinin sevgilisi yok o yuzden boyle dusunuyorlardir kiskanclik olsa kendileri yapar daha fazlasini :)
50 60 yasindaki amcalar teyzeler cevapliyo
Hapis olayı saçma da yani insanın bazı şeyleri özel olmalı diye düşünüyorum. Her şeyi ayan beyan yaşamamalı. Onları gördüğümde çift olmalarını kıskanıyorum. Ama yaptıklarından da iğreniyorum şahsen
oha diyom burada sevisenler bile var hele escinseller. DD otobuste metroda yolda sokakta :DD heryerde
hollanda gibi yani
yok hollandada uyusturucu legal ama burada illegal ama kullanan sayısı fazla :DD
hahahha 😄 😄 😄 yasaklar her zaman dikkar cekicidir
arabistandada hersey yasak ama bir ben yokum orda valla :)) bu arada ülke adına üzülüyorum geriliyor baya
ordada gizli ev partileri var merak etme ve cezasi olum olmasina ragmen gidiyorlar
duyduklarıma bakılırsa bir ben eksiigim yani ne arasan var ozellikle cuma gunler :)))
sarılanlar beni ilgilendirmez ama şu uluorta yerlerde öpüşenler var ya midesizler
İsterlerse sevişsinler umrumda olmaz :) helal derim bana ne bir erkek dişi bunu yapan iki kisi :)
böyle şeyler ancak şeriat yönetiminde olur. Ülkemizde yavaş yavaş bu yönetime doğru gidiyor zaten
Gidip agzinj burnunj kirmak istiyorum olan var olmayan var
Sarilmak falan degil de abartanlar olabiliyor wvin anahtarini veresim geliyo yemin ederim.
:D :D
Valla yalnızsam para cezası değil şeriat kanunu isterim idam edilsin vs. Sevgilm varsa ortalığa sevgi tomurcukları saçtıkları için üstüne para verilmesi taraftarıyım -.-
:)))
Sarılmaktan öteye gidiyorlar resmen ayakta yiyişiyorlar bunlar ceza almalı toplum ve görgü kuralları diye bişey var...
public seks severim. tutuklamaya gelen poliside araya alırm
hahaha yuh
laf icabı tabi. banane elalemin kıllı polisinden :D
hahahaaj 😀😀😀😀
onları görünce bende bunu yapıyorum.
www.haberself.com/res/img/hbr/0/0/5353_m.jpg
napiyosun anlamadim
resme iyi bak.
anlamadim gerçekten
yazarmisin?
öpüşüyorlarsa banane? gayet normal bir şey. yobaz zekayı si***m
ben özelimi uluorta yaşamam, yaşayana da karışmam kendi seçimidir.
röportajın içinden özellikle o cevapları seçmişlerdir..
bu ülkeye şeriat gelmez canlar siz rahat olun. sivil darbe diye bişey var sonuç olarak
sayelerinde cehennemin dibine gidiyoruz toplum olarak.
Gece mesaisindeyken durakta yanımda yiyişenler olunca açıkçası rahatsız oluyorum.. Sonuçta olan var olmayan var...
Niye sarılması suç mu evlilerde elele kol kola yürüyo kimisi öpüşüyor onlarda ceza alsın ozaman
onlar da ceza alicak zaten herkes icin gecerli
Saçmalık
saçma sapan düşünceler işte yobaz olmuş millet
maalesef canm
Ninja olsam kafalarını kopartırdım :))
😁😁😁
neden para cezası veya hapis cezası verilsin ki
kime n. yobaz insanlardan nefret ediyorum !
Bizim millete din iman de herseyi yaparlar ama öyle şey diyince nedense aptallaşıyorlar
izlediğini paylaş bizde bakalım? bakalım sarılmasındanmı yoksa sokak ortasında bir yapmadığı giriş kaldığından mı? :)
modernlik ile ahlaksızlık farklı kavramlar.. edepsizlik edip canımı sıkma. ister arabistanda ol ister burda. ister soyun ister seks yap banane? insanların düşüncelerine saygn yok! sen ne saygısı bekliyorsun embesil?
en ufak bir durumda ülke nereye gidiyor? 3-5 kişinin sözüyle ülke gidiyor aptalmısınız nesiniz amk!
Opusmeyi cinsellik olarak goren bir ulkede yasiyoruz
seni öpecek ozaman haha :DDsfsadsafsd
Kim yaaa :dddd @Sonmermi
öpecem dicektim dasfsadasf
Dudaklarda çok fazla cinsel haz aldıran sinir vardır. Bu yüzden cinsel yakınlaşma dudakta başlar... Yemek yerken hoşuna giden birşeyi ilk dudağına değdirirsin..:)
Ay pis spk. s @Sonmermi
@red_hat E hani cinsellik değildi haahahah :DDDDSFSdsf KArdeşçe öpeceğim olarak anla sen :DDD
Tesekkurler ogrenmis oldum akskskskkddk @uyuyançirkin
Baskalarinin hayatina kimse karisamaz ben genelde gormemezlikten geliyorum sonucta banane
olmaz öyle bişey sokak ortasında öperimde sarılırımda kimene bundan ak
Çoğu insan inşallla maşallaaa diye geziyor ama içleri pislik dolu!
sarılmak tamam da resmen sevısenı gordum pazar gunu
insanlar güzel anlar yaşıyor bu da diğer insanlara battığı için rahatsız oluyolar :D
Bnce nolmal bisey sarılmak orda karsılasmıs olabilirler tesadufen bunun icin ceza verirsin diyenlerin cogu kıskanıyordur
Ne alakasi vvar ya nd kadsr sacma doru soruyosun ya
Sarılsın ne olacak sanki anlamıyorum
bilmem
;))
Ben mutlu oluyorum şahsen öyle çiftler görünce
:)))
Hapis değil ama para cezasi uygulansin ama sarsılmadan satılmaya fark var bide ;))
ne sarılması millet düzüşüyor artık ahlak 0. yeni nesil çamlık deniz kenarı sokaklar. yeni heyacan içinmi anlamadım ama...
bence ikisi de yakalanmalı kuytu bir yere götürülmeli erkeği ağaca bağlayıp hatuna operasyon yapılmalı bu daha iyi bir fikir bence :)
herkes kendı dusunceıyle cevap lamıs sarılmak ya ne var bunda
Sarılmak öpmek bencede ters. ulan biz gitsek sarılsak kızlara oha pis Sapık dicekler.
yuh derim alo derim laa. Trabzon gibi bir şehirde böyle şeylere asla müsade gösterilmez.
Tamam özgürlüğünüz var ama ortada çoluk çocukta var herkes görmek zorundamı bu durumları özelinizi özel yerlerde yaşayım halka açık yerlerde değil.
Ya yapın yapmayın demiyoruzda olan var olmayan var hani :D
şaka bir yara güzel bir görüntü değil en azından ben rahatsız oluyorum
Her türlü ahlaksızlığı dini nikah altında yapsınlar sonrada bu yasayı çıkarsınlar.
Ne hapis ya manyak bu millet iki yetişkin nr yani benim sevgilim le sokak ortasında sarilamam mı
Sadece sarılmaysa iyi
bazıları ilişki yaşıyor resmen
Sokak ortasında sevişmek mi medeniyetin tanımı? Kültür denen bir şey var hani bazen ağzımızdan çıkan "Atalarımız" kelimesi ile başlayan cümleler..
bana niye almıyorsunuz bende niye yok diyorum :(