Benim nefret ettim kıyafetleri ablam benden habersiz depremzedelere yolladı çok sinirlendim nasıl sakinleşebilirim?

Yıllar önce mecbur kaldığım için hayat kadinligi yapmıştım 3 sene oldu bırakalı o kirli işleri. O kötü gunlerde giydiğim kiyafetlerin hepsini toplayip bir çuvala koymuştum geçtiğimiz günlerde çünkü moralim bozukuyordu onları gordukce kötü günler aklıma geliyordu. Ablamla birlikte yaşıyoruz ablam onları depremzedelere yolladı ama ben o kıyafetlerin yok olmasını istiyordum iğrenç hepsi, tiksiniyorum kimse onları gitmesin istiyorum bu yüzden küçük parcalar haline getirip çöpe atacaktım, baya çok oldukları için üşinip ertelemiştim. Dün ablamla bu konuda kavga etmiştik. O kıyafetleri depremzedelere verelim diye tutturdu bana kötü kalplisin bencilsin insanları düşünmüyorsun falan dedi bende kendi savunmami yaptım neden göndermek istemediğimi anlattım. Sabah bi uyandım göndermiş bile kıyafetleri. şu an çok sinirliyim o pis, iğrenç kıyafetler yıllar boyunca giyilecek Allah bilir. Nasıl sakinleşebilirim?
Benim nefret ettim kıyafetleri ablam benden habersiz depremzedelere yolladı çok sinirlendim nasıl sakinleşebilirim?