AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
1 yaşındaki bebek zaten el kadar yüzü ufacık... Ona atılan tokat , yumruk gibi ya da daha ağır etki yaratır.
Bir yaşında çocuk be nasıl vurabiliyor. haklı hiç bir nedeni olamaz iş yerinde ne yaşamışsa kime kizmışsa, bu onun o küçücük çocuğa vurma hakkı tanımaz. Sende bir anne olarak tepkini gostermezsen, Hep döver birdaha asla buna göz yumma.
Babasıdır bişiy olmaz Bn küçükken ağlamışım babamı uyutmamışım babam bnle annemi gece yarısı karda dışarı çıkarmış 😃
Vicdanını s...
Çok ayıp
Bebeğe tokat atılır mi o davardan kurtul ne demek bebeğe vurmak hayvan herif.
Kıyamammm 🥺 hep savunmasızlara güçleri yeter zaten pislikler
Abla ben bişey yapmadım
Aferin ablasının bitanesi sen uslu dur😂😂
Yaramazım ben
El kadar bebeğe senin yanında vuran yalnız bıraksan neler yapar. Sabrı yoksa üremeseymiş!
olur mu ya bir yaşındaki çocuğa tokatlı atılır bu adam manyakmidit
Ayrilmalisin şiddete hayır bugün çocuğa yapar yarın sana el kaldirir
İnsan babasını seçemiyor ama eşini seçebiliyor. Keşke çocuk yapmadan önce düşünseydiniz.
Sende ona bi tokat atsaydın. Küçücük çocuğa nasıl vurdu yaa çok üzüldüm.. 😔
Sen naptın gece gece çocuğu ortalığa mı saldın? Problem sende.
Baba terbiyesi önemli dünyanın sonu değil büyütmeyin bence devamı gelirse sorun atmasaydi iyiydi
Haklısın. Bunun yanlış olduğunu konuşarak halledin derim.
tokat değil de kızabilir idi sadece ya da konuşarak da halledilir bence
Kendine nasıl yakıştırdı merak ediyorum doğrusu helal olsun... Çocuk koşacak ses yapacak
Çocuğa vurulur mu be. Hem de 1 yaşında… imkan varsa boşanmalısın
Bir babanın evlatlarına yapacağı en büyük iyilik annelerine iyi davranmaktır.
Eşiniz bunun yanlış olduğunu kabul etmiyosa psikolog dan yardım alması gerekir
psikoloğa gerek yok, anası adm edememiş psikolog mu etcek boşansın gitsin
Sende * * adam olamamışsın dimi
yaptığı çok yanlış. eşinizle sert bi şekilde konuşun
Eşinizin %80 oranında sinir problemleri var ve bu tür sorunların bi psikolog yönetiminde tedavi edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde gelecekte eşinizle çok daha büyük problemler yaşayabilirsiniz ve bu tür adamlarla uzun yol görünmez.
Abla görücü usul mü evlendiniz çünkü sevgili olarak evlenseydiniz bu adamın şiddet meyilli olduğunu anlardınız büyük ihtimal
Onu bunu bilmem de ben kavga sebebi ne olursa olsun soğuma/ayrılık istenmiyorsa eğer, yatakların asla ayrılmaması gerektiğine inanıyorum..
Çocuklar babalarını seçemez ama anne seçebilir benimde babam öyleydi ileride daha fazlasını yapar bu sefer sen başını duvarlara vurursun çocuk ise sağlık sorunları psikolojik sorunlar gibi şeyler yaşar ailenizi kurduğunuz insanı iyi seçin.
Deli mi o bebek o daha vurulurmu sende ona patlat bitane al bebeni cik ananin evine terbiyesiz herif cahil demekki
Siddetten nefret ederim yuksek sesle konusarak bagiran tiplerden azarlayici sekilde konusanlardan sõzlü olarak ve birde tabiki diger türlü bedene saldiri niteligindeki siddet benim icin affi olmayan seylerdir kim olursa olsun farketmez..
Evlenip çocuk yapmadan önce yeterince tanısaydın keşke
insanlar değişir bilemezsin
Öyle bir insan değildi değişti ya
Yatakları ayırmışmış
Ondan nefret etmişmiş
Gtün yiyorsa topla eşyalarını git
Boşanma davası aç
Eşinin yaptığı doğru değil. Bende çocuk büyüttüm. Eşinle düzgünce konuş bir daha böyle bir şey yapmasın.
Şimdiden böyleyse çocuk 18e gelene kadar ona çok travma yaşatır. Zaman her şeyi çözer diye düşünme ve ayrıl bence. Zaten normal biri olsa bunu yapmayacak akıl kapasitesine sahip olurdu.
Ay kötü olmuş bence çocukla evi terk et anlasın
Döverde severde bence sen biraz abartmışsın mevzuyu
Yaptigi cok dogru birsey degil 1yasindaki cocuga vurulmaz
sıkıntılı bir durum
Olay tatliya baglanmis ama kocana dalasim geldi hic gelemem cocuklara yapılan siddete hayvanlar ve cocuklar benim kirmizi cizgidirki seninki bebek cocuk bile sayilmaz
Elime verseler şunları var ya kanını içerim namussuzlarin!!
Sen ne güzel bir annesin haklısın sonuna kadar. Eşin senden özür dileyene kadar bekle
Ben de ona dokunmasın diye uğraşıyorum yazmışsınız bu cümle benim kafama takıldı açıkcası. Daha önce bir şey yaşandı mı? Neden ona dokunmasın diye uğraşma gereği duydunuz?
Yazik yaa babam okadar sinirlidir hic vurdunu bilmem heleki yüze vurulmaz pskolojiyi cok etkiler :/
Onu versene bana o dogdugna pisman edeyim el kadar bebeğe vurmak neymiş gosteryim
5 defa okudum gözlerime inanmak istemedim ne demek 1 yaşında ki çocuğa tokat attı ya ben burada sinirlendim. Çok net tavır koy gerekirse konuşma, görmezden gel çıldıracam geri adım atma lütfen.
Tokat atması çok yanlış insan evladına kıyamaz ama bence biraz zaman ver işleri yolunda gitmemiştir morali bozulmuş olabilir belki gerekli bir açıklaması vardır ama yinede tokat atılmaz
Ben olsam bak diyorum ki BEN olsam onun kafasini kirardim siddetde siddetle karsilik vermeyin derim normalde ama savunmasuz canlar soz konusu olunca noo brooo.. azina yapisdir HADSIZ
Eşinle konuş güzellikle çünki vurmak çözüm değil sizde akşama doğru erkenden uyutmayın ki oğlunuzu gece uyuyabilsin oğlunuz kücükse öğle sıraları uyutmaya çalışın
Pilini pirtini topla al çocuğunu evi terk et. Bir iki ay sizsiz kalsın aklı başına gelsin bak bakalım bundan sonra sinirlenince günahsız çocuğa vurabiliyor mu
Tabiiki vurması ve agresif davranması çok yanlış. Her evde olabiliyor umarım özür diler oğluna hediyeler alır tatlıya bağlanır.
İnşallah
Hala üzülüyor musun
Türk milletinin alamet-i farikası: Tatlıya bağlamak.
Bağlamayın mk bir şeyi tatlıya. 1 yaşında çocuğu sırf uykusu bölünüyor diye dövecek kadar benmerkezli olan biri 10 yaşındaki çocuğu öldüresiye döver, çocuğu 15-16 yaşındayken onunla inatlaşır kemerle dövmeye kalkar ''Nasıl benim sözümden çıkarsın'' ayğına
1 yaşındaki cocuğa coocukta değil bebek ya vurucak sonra hediyeler alıp tatlıya bağlayacak. Oldu başka. Benimde var 18 aylık oğlum, vurmayı gectim birisi sesini yükseltse parcalayasım geliyor.
İnsanın içi el vermez vurmaya babalık böylemi ya ben o yatmadan yatmiyorum gece geç saatlere kadar üstüne üstlük sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlıyorum ona birgün sikayet edip çocuk yüzünden uyanmamazlik yapmadım vurmadım vuramam asla ya
Bır daha verme ona kuşu ceki duzen versin o zaman vercem. yaticam senle dersin
2. Hata asla kabul edilemez bunu bilmen laaım ,👋 çocuğunu düşünüyorsan , o daha bi bebek.
çok şükür bu konudan asla bahssetmeyin artık hatırlamasını sağlamayın
Bende öyle düşünüyorum aklımızdan silmek istiyorum ona güvenip çocuğu yanında birakmak istiyorum ki onunda aklına bişey gelmesin diye hatta çok iyi bir babasin sen öyle yapmazdin falan dedim sinirlendim bian dedi çünkü yaomaz ben biliyorum
Evet öyle yapın mutlu olur inşallah hep mutlu olursunuz 🙏😊❤️
Allah razı olsun sizde inşallah ❤️🌼😍
Yatakları ayırmakla az yapmışsınız. Ben oyle bi koca ile yasamazdim. 1 buçuk yaşındaki çocuğa tokat atabilen çocuk büyüdüğünde dövmeye de başlar.
Babaları anlamak İçin erkek aslanın Aslan yavrularını ne için öldürdüğünü izleyin derim
O Tokat’ın sorumluluğu ilk önce annede
kocan bir şey yaaptıysa doğrusunu yapıştı vatan hainliği yapma yatakları birleştir empati yapamıyorsan biir kere sen yap anlarsın
Bence bu olayi onunla konuş vee aşırı karşı olduğunu goster ve ikinci defa bunu gorursen ayrıl çünkü ilerde daha büyük problem olacaktır
Niye erken yatıyorsun ki anlamıyorum eskiden 10 olunca diyek yatakta oluyordular simdikiler 1-2-3 anlamıyorum
Çocuk kaç yaşında çocuğun hiç biseyden haberi yok şerefsiz çocuğa mı gücü yetiyo ama sakın kalıp mantıklı karar almak lazim
Hemen bosaniyorsun zekalı birine benziyorsun, Nus ile uslanmayani etmeli tekdir Tekdirle uslanmayanin hakkı kotektir.
Karşına al konuşun konuşmakla sıkıntılarınızı çözün belki de öfke kontrol problemi vardır sen ona ve çocuğunuza yardımcı ol
Yatak ayırmak yerine boşasan daha iyidi benim çoçuğuma yapıcak ağızına biber sürerim bende onu döverim
Eşin iş yorgunluğundan vurmu olabilir ama baba sonucta seferde döverdi babamda benj cok döverdi ama simdi çok seviyor
Bence ilk önce güzel güzel otur konuş ne demek çocuğa tokat atmak biz onları tokat atsinlar diye dogurmuyoruz
İyi bir avukat bulup ayrıl ondan küçücük çocuğa tokat atacak kadar neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim...😒
Sonuna kadar tartış alttan alma asla çocuğun psikolojisi söz konusu sırf uyumuyor diye tokat atmak ne demek mağara kaçkını mı adam
İki şeyden korkun, bir hayvanlara merhameti olmayandan, bir de çocuklara merhamaeti olmayandan