Burada doğru olmayan şey çocuğun azarlanmayı hakedecek bir şey yapmaması ve buna rağmen azarlanmış olması. Dolayısıyla çocuğun etik anlayışını da sarsan bir şey oluyor neyin doğru neyin yanlış olduğu anlaşılmaz hale geliyor. Ama çocuğunuz yanlış bir davranış yapsaydı hala azarlayabilirdi bunda bir şey yok. "Çocuğumu benden başka kimse azarlayamaz " hastaliklı bir düşünce. Halanın bir fonksiyonu var , babanın kız kardeşi bir bağ var oğlunuzla onun arasında. Bence sizin kişisel bir sorununuz var o kadınla , mesela sizin kardeşiniz , anneniz oğlunuzun azarlasaydı bu kadar sinir olur muydunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet sadece onunla değil eşimin ailesiyle pek fazla geçinemeyiz
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok rahatsız olduysan o an müdahale etseydin. Sonradan vahlanmanın bi manası yok bence. Olayın ardından hemen çocuğunu çekip ona anlatabilirdin biraz sabırlı olmasını ya da isteyeceği herhangi bi şeyi senden istemesi gerektiğini. Böylece emeklerin boşa gitmezdi. Görümcen olması müdahale edemeyeceğin durumunu doğurmaz, kaldı ki kitaplarda anlatılanlar gibi hayatta herkes göz hizasına gelip tane tane anlatmayacak her şeyi çocuklarımıza.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnun için üzülüyorum ya zaten o anda müdahale edemedim kim olursa olsun oğlumun canını sıkan herkesin karşısındayım
- +1 yıl
Annelik bunu gerektirir ama çok küçük bi şey bu cidden.
- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılAdı neyse X sakin ol böyle bağırman doğru değil! Ona yanlışını söyle dinlemezse seni, bana gel bana anlat ben uyarırım çocuğumu böyle bağırman azarlaman hoş değil birdaha olmasın
Ben olsam böyle uyarırım dayanamam14 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor işte öyle dediğinin alasını yaparım da işin içinde görümce olunca o işler kolay olmuyor
- +1 yıl
Göz yum o zaman 🙂
Soran+1 yılGöz yumamam
Soran+1 yılHer gerçek heryerde her zaman denmiyor maalesef
yorum yapanlar boyle zihniyet cevresinde buyumus sanirim normal karsiladiklarina gore
gorumcen dis kapinin dis mandalidir
cocugunu azarlamaya senin bile hakkin yokken ona tepki gostermemenin icine oturmasi cok dogru
olman gerektigi gibi bir insan oldugun icin, dogru hisler besledigin icin tesekkur ediyorum sana
onerime gelince, eger cocugumuzu azarlayacaksan bir daha getirmem/gelme/birlikte zaman gecirmeyelim gibi net bir uyari yapabilirsin11 Yorumla
Soran+1 yılBen oğlumu yetiştirirken çok fazla emek ve efor sarfediyorum yaptığı yanlışları göz hızasına gelerek onun seviyesine inip göz teması kurarak güzelce uyarırken bu kadar ince ayrıntısına kadar düşünürken gelip görümcemin tüm bu verdiğim emekleri biran da yok etmesine müsade edemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. "Görmemişin oğlu olmuş, tutmuş çükunü koparmış"
İşte olduğunuz durum aynen bu' dur.
Yakın akrabadan birinin çocugu uyarıp biraz sert konuşması gayet doğal. Siz ne zaman öğreneceksiniz çocuk yetiştirmeyi?
Aşırı korumacılık çocuğa fayda değil, zarar verir.312 Yorumla
Soran+1 yılBenim usulübum sert siz de nasibinizi almayın bence yaşça büyüksünüz saygı duyuyorum görüşünüze fakat bana dik dik konuşmaya hakkınız yok ayrıca ben kocam desin demedim dikkat ettiyseniz nasıl yapmalıyım nasıl demeliyim diye fikir almaya çalışıyorum
Soran+1 yılHaklısınız yaşa göre olmamalı yoksa 50 küsür yaşında ama hala beyni olmayan birine saygı duymak zorunda kalırdık , sizi tehdit etmedim bu arada ben gözümin gördüğü hiçbir şeyden korkmam şak şak söyler geçerim amca
Soran+1 yılSadece yaşım küçük çok şükür sizin gibi beynim küçük değil
Soran+1 yılKesinlikle fark ortada
Soran+1 yılMerak etme verir Allah sabır ona büyük boy seccade aldım gelecek sene de varlığıma şükretsin diye
Soran+1 yıl👍👍
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. iyi de çocuk otorite öğrenmeli. kızılması gereken yerde kızmak gerek. sonuçta çocuğun halası. ne var bunda. dur ali demiş sanki anlatımına bakılırsa çocuğu dövmüş. bu kadar abartmayın. çocuk böyle el bebek gül bebek yetiştirilmez. yarın hayata atılınca toplum annesi gibi davranmayacak. yanlış çocuk yetiştirme eğilimiz var.
sen böyle yaparsan o çocuk ileride zıvanadan çıkar sen de zapt edemezsin. o zaman dizlerini döversin ama boşa28 Yorumla
Soran+1 yılBen oğlumu herşeye hazırlamaya çalışıyorum zaten hayat tabiki öyle değil fakat halası da olsa kimseye kendini ezdirmemesi gerektiğini de bilmeli öyle değilmi? Yoksa hayatı boyunca herkesin yaptığı olumsuz davranışlara boyun eğen silik bir karakter olur z
Soran+1 yılBüyük konuşmayı pek sevmem ilerde ne olur bilemem o yüzden diz dövme konusuna bir şey söylemek istemiyorum
Soran+1 yılÇocuğun hatası yok sadece içecek istedi halası bağırarak azarlayarak söyledi siz bunu anlamıyorsunuz
Soran+1 yılTeşekkürler
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çocuğuna kimse laf etmesin istiyorsan yaramazlık yapmasına izin verme sürekli peşinde koş ufak çocuk bazen laf dan anlamaz azarlamak gerekir bunu sende yaparsın ben yaparım annesiyim diyorsan çocuğun peşinden ayrılma kimse senin çocuğuna ekstra tahammül etmek zorunda değil
25 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın benim oğlum halasından " hala bana içecek verirmisin?" Dediği için azarı haketti haklısın evet
Soran+1 yılBen oradaydım ve bunu sana ispat etmeye ihtiyacım hiç yok
Soran+1 yılÖyle zaten kesin zaten
Baya takintilisin, bu sadece cocugunla ilgili degil, bircok konudada böyle takintilisindir.
Halasi bu, cocuguna sebepsiz yere "dur Ali" dememistir. Cocuk bu, senin cocugun diye her yaramazligi sinirsiz yapabilir anlamina gelmez, dur Ali'de egitiminde, gelismesinde bir katkidir.118 Yorumla- +1 yıl
Kadın bi “dur Ali” demiş. Defol git Ali dememiş ya. Erken yaşta evlenen amaçsız ergen bu kadın heralde. Bunlar ergenliklerini yaşayamıyor hep ergen kalıyor
- +1 yıl
Ergen kafası işte
Soran+1 yıl@feyziiihüsnü Hadi ya ciddimisin? Ergen dediğin kişi bir anne evladına değer veren anne sizin anneniz doğurup atmış olabilir ama ben çocuğuma öyle yapmıcam
Soran+1 yıl@Berkan26 oğlum sadece içecek istedi ha bir şey yapsa bile kimsenin benim çocuğumu azarlamaya hakkı yok öyle hayat yok kb. Siz de yapın çocuk gelen geçen azarlasın ozaman
- +1 yıl
Hangi hayal dünyasında yaşıyorsunuz beni kimse doğurup atmadı 3 tane kardeşim annem babam var😃Çocuğa asla hakaret edilmesin ama kadın hakaret etmemiş hem çocuğu kadının başına salmışsın hem de kadın bıkıp dur çocuk diyince afta tafra yapıyorsun madem öyle çocuğunu kimsenin başına salma. Değer ver çocuğuna bu güzel kendin de ona hakaret etme dövme ilerde tamam mı en önemlisi bu🍓
Soran+1 yılNe salıcam ya sen aptalmısın yanında ben vardım halasının evine misafirliğe gittik halasından içecek istedi bu mu suç deli mi ne
- +1 yıl
Daha mısın ekini ayrı yazamıyor. Her neyse bak benim en sinir olduğum;Allah’ın günah yazmadığı çocuklara vuranlar onlara hakaret edenlerdir sen de çocuğunu incitmemeye özen göster. Bir daha kim çocuğu bozucu bir tepki verirse orada abla ben çocuğumun kırılmasını istemiyorum de. Lakin senin küfür hakaret olmadan bir haftadır bunu takman senin açımdan sorun.
Soran+1 yılKeşke böyle şeylere takılacağına gidip faydalı birşeyler yapsan gelip burada aptal aptal bilmediğin konularda zırvalamasan
- +1 yıl
Sen bir haftadır içinde gaz yapacağına faydalı bir şey diyebilriidn benim dediğim her şey bilimsel Ahahhah lise mezunu haliyle evlenmiş ergen anlayamaz bizi
Soran+1 yılSenin gibi insanlar böyle işte toplumda bir yer edinemeyip sosyal medyada sallar durur kendini bilgili , görgülü gösterterme çabalarına girer o yüzden muhatap olmayalım
- +1 yıl
Abla ben üniversite öğrencisiyim yarınki finalime çalışırken burada mola veriyorum sen kendi ergen kafana varoş haline yanmalısın😘
Soran+1 yılHım doğrudur sınava hazırlanırken stresini bizlerden çıkarıyorsun varoş olan sensin güzelim boş boş konuşup yorum yapıyorsun lafı yediriyorum hala doymuyorsun yazmalara işine gelmiyorsa yazmayacaksın her konuya atlamayacaksın kaç kere anne oldun kaç kere evladını azarladılar da gelip yorum yapıyorsun? Git sınavına çalış bildirim rahatsızlığı verme
- +1 yıl
Hangi lafı yedirmişsin ki?😝 Neyse abla birbirimizin bi şeyi değiliz gereksiz kırmayalım.
Soran+1 yılSınavda başarılar
- +1 yıl
Sana da çocuğunla 🥰
Soran+1 yılSağol
Kızlar Bir Adım Öne Dur Ali dediyse bir şey yok ama kızıp bağırdıysa o ayrı halası bile olsa kimse çocuğuma laf söyleyemez çocukluk travmaları kolay kolay atlatılmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim kizim büyüdü. Senin kinin yaslarindayken biz ne yaparsak yapalim, yine simariyordu. Bakıcısı ona kiziyordu. Hic agzimizi açmadık. Çünkü çocuk anca o şekilde tatli disipline giriyordu. Birak bir şey deme. Ben su an iyi ki bakici ona kizmis diyorum. Cok faydasi oldu.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞımarması ve ileride terbiyesiz bir birey olmasındansa şimdiden hayatın gerçekleri ile yüzleşmesi çok daha iyi olacaktır. Sonuçta kızan kişi halası ve yeğeninin kötülüğünü istemez bu bağlamda fazla dert etme ve kendine daha faydalı uğraşlar bul.
12 Yorumla
Soran+1 yılHalası dediğiniz kişi tam bir şeytan çırağı bu 1 ayrıca sırf ben sinirleneyim diye yaptı bu 2 ha bir de çocuğun suçu yok içecek istedi sadece
- +1 yıl
Ne güzel işte, oğlun halasının nasıl biri olduğunu anlayacak 👍 sen oğlunu her zaman savunamazsın. Oğlun küçükte olsa bir birey bunu unutma ve ona göre hareket et aksi takdirde sende halasının tam tersi hareket edip çocuğu ana kuzusu olarak büyütürsen halasının verdiği zarardan daha çok zarar vermiş olursun.
+1 yılBiraz abartmıyor musun Yani sadece dur demiş Ne var onda ya siz de yani var ya Buluttan nem kapıyorsunuz
Az çok çocuk büyüttük biliyoruz yani
Uyarmak dur demek yapma demek klasik şeyler bunlar01 Yorumla
Soran+1 yılBağırdı çocuğuma bir de çocuğun suçu yok sadece " hala içecek verirmisin" dedi
+1 yılÇocuk dogurmakla olmuyor maalesef eğitim şart
Evet kizmasinin bir sebebi vardır rahat durmuyordur kesin?
Buda sizden kaynakli bir sorun.
Hala : çocuğuna sahip çık bagirmasin vs diyebilirdi seninde zoruna giderdi ozaman bazi şeyleri sindirmek zorundasin tamamiyle sizden kaynakli. Eğitim yol gösteren sizsiniz şımartan da.01 Yorumla
Soran+1 yılOrası beni bağlar ister şımartırım ister şımartmam kimse de oğlumu azarlayamaz
Çocuk yüzünden bir birinizi kırmayın
Altı üstü çocuk
Bu kadar putlastirmayin çocuklarınızı
Bu kadar koruyucu olmayın
Sonra ortalık
Edepsiz kadın
Merhametsiz erkek doluyor022 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk sevgiyle değerle büyür sizin garipsemeniz çok normal ortalık ebeveynlerinin değersizleştirdiği sevgisiz büyüyen sonrasında toplum için tehlike yaratan insanlarla dolu
Soran+1 yılTeyze dediğin senden bi 14 yaş küçük amca
Soran+1 yılO da seni bekliyordu zaten 😄 kırk gönlü olsa birini vermez emin ol amca
Soran+1 yılAptalmısın? Ne alaka banane senden sapıkmısın nesin beyinsiz adam
Soran+1 yılDefol git sapık herif başka yerlerde arayışa gir
Soran+1 yılAdının hakkını veriyorsun öküz çok manidar
Soran+1 yılDikkat et başka bir şey takmasınlar sana böyle sağa sola sapıklık yaparsan sonun pek iyi görünmüyor
Soran+1 yılHakettin şimdi s.. tir olup gidebilirsin
Soran+1 yılYemelere doymadın lafları daha nerene sokalım istersin s. ktir git
Soran+1 yılAaa sen de ama hep aynı laflar söylüyorsun başka bişe bilmiyorsun galiba 😄😄
+1 yılkimsenin oğlu prens, padişah değil. yaramazlık yapıyosa kızılır. çocuğun sevilmesi kadar normal bi durum bu.
prens gibi yetiştirmeyin şu çocukları10 Yorumla
+1 yılDur Ali demek zorunda kalmış demek ki !! Sahip çıksaydın
22 Yorumla
Soran+1 yılNe yapım bağlayayımmı çocuğu ne saçma sapan şeyler söylüyorsunuz anlamıyorum ki.. çocuk sadece içecek istedi bu mu suçu
- +1 yıl
Git kafanı duvarlara vur... su istedi diye dur Ali denmez... anneler kendi birey dur demeyi bilmezse biri de dur deyince senin gibi contayı yakar
+1 yılBi meşgale bul kendine.Çocuğun b@kunun derdine düşersin yakında.
21 Yorumla
Soran+1 yılEdepli edebinden susar edepsiz de ben susuturdum sanat
+1 yılHala içecek verirmisin demesine bağırıyorsa be öyle halanin benim bacılarım benim çocuklarıma yeri gelir kölesi gibi davranır aklıma birsey geldi içime oturdu yemin ederim şu an resmen parçalandım :(
00 Yorumla
+1 yılDur Ali demesi çok mu kötü?Çok mu bağırdı bilmiyorum ama halasi ve hatası varsa bunu söyleyebilir. Ses tonu önemli tabi
06 Yorumla
Soran+1 yılBağırdı
Soran+1 yılArayışına başka yerde gir emre burası yeri değil sapıklığın lüzumu yok
Soran+1 yılSus sus görmüyoruz sanki
+1 yılRuh hastasımısınız nesiniz yahu ne var yani? Dövdümü dövmedi sövdümü sövmedi ee ne var yani şu kafanıza taktığınız şeylere bakın
05 Yorumla
Soran+1 yılNe hadsizsiniz bana ruh hastası diyecek hakkı ve cesareti nereden buluyorsunuz hayret
- +1 yıl
Soru sordum öylemisiniz diye üzerinize aldığınıza göre cevap belli
Soran+1 yılYo ben sadece şaşırdım kendi ruh hastası olan birinin karşıdakini böyle itham etmesi garip geldi
- +1 yıl
Ben sizin gibi öğretmenlerin anasını dürtecek çocuklar yetiştirmiyorum böyle şımarta şımarta insan değil bilmem neler yetişiyor el insaf o öğretmende bir insan görüyoruz bugün öğretmenlerin hallerini
Soran+1 yılSenin kafa iyi gitmiş geçmiş olsun
+1 yılYa ne olmus sanki yaa ayyy dur ali demesi yemın ederim varya cok abartıyorsunuz cokk cok şükür bizde böyle seyler yok ya ayy
01 Yorumla
Soran+1 yılsen niye yumuşak yumuşak konuşuyon?
Kocanin ablasi sonucta kizan. Bir yabanci degil! Diyebilir, sonucta yigeni ayni kandan. Kardesinin yigidi kizarda severde.
00 Yorumla
+1 yılVurdu mu? Hakaret mi etti? Değilse teşekkür bile etmelisin. Çocuğa bazen durması gereken yer hatırlatılmalı. Hala, teyze daha etkili olur bazen.
01 Yorumla- +1 yıl
Görümcene özel bir gıcıklığın varsa onu bilemem; ne dese batar insana.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtlardım üzerine ben olsam. O çocuğun Ekmeğini o mu veriyor da bağırabiliyor. hoş geldin sosyal fobi, hoş geldin konuşmaktan korkma. Sonra neden bu çocuk özgüvensiz derler. Bir daha annesi olarak izin vermeyin
00 Yorumla
+1 yılAli dur demiş ne var ki bunda çok abartıyorsun ve Ali ye neden dedi bunu bağırmamış çağırmamış
09 Yorumla
Soran+1 yılBağırdı azarladı
- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
@dapfrence sorana mı bu
- +1 yıl
@dapfrence aynen doğru
Soran+1 yılBAĞIRDI diyorum siz beni anlamıyor musunuz?
- +1 yıl
@dapfrence aynen
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. 5 yaşında çocuğa kızılır mi? Yazık. Buyuk ihtimal sinirli bir anına gelmistir. Surekli yaptığı bir şey değilse çok önemseme
00 Yorumla
+1 yılbenim çocuğuma ancak eşimle ben kızabilirim diğerlerine b*k yemek düşer
01 Yorumla
Soran+1 yılHarikasın👍👍👍👍
+1 yılOğlunda edebiyle dursun o zaman ne saçmasın ablacım dur demek mi kızmak
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle demedi dur diye dümdüz değildi azarladı diyorum okuyamıyormusun
- +1 yıl
Yav o an sinirlenmiş birşeye öyle demiştir küçücük olay
Ali'yi yemedi halası sakin ol. Bu kadar büyütme Bir daha olursa düzgünce uyar.
04 Yorumla
Soran+1 yılSenin de evladın olsun anlarsın daha yaşın çok genç
- +1 yıl
Boşuna alınganlık yapmak yıpratır seni. Yaşım genç ama daha mantıklı düşünebiliyorum. Rahatsız olduysan burada paragraf paragraf soru yazmak yerine arayıp konuş beni rahatsız etti tavrın diye.
Soran+1 yılBoşuna değil insanın evladına kendinden başka birinin kızması ki ben asla azarlamam zoruna gidiyor. Mantıklı olsan empati kurardın dediğim gibi yaşın çok genç beni anlaman için daha çok paragraf okuman lazım
- +1 yıl
Hahaha sen paragraf oku ben onları çerez niyetine çözüp, kalın kitaplar okuyorum. Hadi kırılgan hayatında başarılar <3
+1 yılHalası sonuçta olur o kadar. Bir daha yaparsa uyarırsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılDiycem ki "çocuk ne yaptı? bir şey varsa bana söyleyin ben güzelce uyarırım" nasıl?
- +1 yıl
Yani öyle dersin
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaklı demek ki yorumlarda bile hoplamışsın zıplamışsın
10 Yorumla
+1 yılSadece dur Ali demiş bu kadar da büyük bir şey yapmamış ki kadın içine dert olacak abartma bence
00 YorumlaTamam da senlik bir şey yok. Kadın kendisini rencide etmiş.
00 Yorumla
+1 yılİçinde kaldı ne yapcan densiz işte demiş öyle kaynama
00 Yorumla
+1 yılHalası bu, gerekirse azarlar da... bunu garipsemen garip
00 Yorumla
+1 yılPireyi deve etmenin anlamı yok. bir şey yapmamış kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhala teyze amca dayı ebe dede o çocuğun 1. göbek ailesi. uyarmaları gerektiğinde uyarırlar. karışmanız normal değil. hepsini ailesi olarak bilmesi , hayatını yanlız yaşamadan geçirmesi demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir haftadır hep aklında mı 😳 bu kadar takıyorsan sonradan konuşsaydın ve çocuğun yaramazsa insanları rahatsız etmesine izin vermemen lazım
00 Yorumla
+1 yılKeşke halasının yerine sen uyarsaydin halası uyarmak zorunda kalmazdı. Hoş değil belki ama için içini kemirecek bir durum da değil, kardeşinin çocuğunu uyarmış o da. Yabancı değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızablr normal sen sahıp çoksaydın sonucta o da atası bısı dememıs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDur demis ne demis ayrica halası degilmi size hic kızmadılar mı
00 Yorumla
+1 yılKeşke o an tepki verseydiniz amw anne yüreği kıyamam size ama mesafe koyun terbiyesiz kadın ezdirmeyin çocugunuzu
00 YorumlaSen şımarmasına izin verirsen insanları rahatsız ederse dur der o da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocanın ablasıysa halası oluyor yabancıymış gibi niye anlatıyosun kezban
12 Yorumla
Soran+1 yılMemnun oldum Kezban ben de Sude
Soran+1 yılKalabalık yapma
Oğlunu zapdet o zaman kadin
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılDur Ali demek kizmak mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılAzarlayarak dedi
+1 yılBende bişey demiş sandım.. 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz ne anlarsınız çocuk psikolojisinden ebeveynlikten
Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bunu sende yapabilirdin büyütme bence
09 Yorumla
Soran+1 yılTamam ben de yeri gelir kızarım çocuğuma fakat ben annesiyim başka birinin oğlumu azarlamısı zoruma gidiyor hakkı var mı böyle birşeye
Soran+1 yılHım aslında haklısın gayet mantıklı
Soran+1 yılZaten haftada bir görüşüyoruz ayrıca düğün bayram vs. Görüşürüz
Soran+1 yılÖyle yapıyorum ama sonuçta bebek değilki 5 yaşında ayrıca benim oğlum çok hareketli
Aile & Toplum konusunda 714 cevap paylaştı. Dur ali demiş bunda ne var ki?
023 Yorumla
Soran+1 yılAzarladı
Soran+1 yılArkası dönük mutfaktaydı sonra oğlum içecek istedi o azarlayarak dur Ali dedi temas yok
Soran+1 yılİlk defa yaptı kayınpederim sık sık azarlar ama
Soran+1 yılBir dahakine ben mi eşim mi uyarsın?
Soran+1 yılAynen zır cahilin teki kaostan beslenen birisi
Soran+1 yılŞey desem " çocuk ne yaptı? bir şey yaptıysa bana söyleyin ben konuşurum oğlumla"? Nası
Soran+1 yılHım o zaman kudurur kesin bu
Soran+1 yılTamam tamam anladım şimdi kusura bakma 😄🤦
Soran+1 yılTamam ama gitmemiz ve çocuğu azarlamasını görmem lazım demem için
Soran+1 yılİnşallah
Ali çok yaramaz bir çocuk mu?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılÇok abartılacak bir durum yok bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu karşına al de ki ulan sen kimsin benim oğluma bağırıyon ağzını yırtarım senin * de
00 Yorumla
+1 yılUyarıda bulunduysan bitmiştir
00 Yorumla
+1 yılkızacak tabı o onun halası kafanmı guzel
00 Yorumla
+1 yılYav hadi akraba kavgası çıkarmak için bahane arama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü niyetle yapmadiysa üstünde durma yalnız devamı gelirse haddini bildir
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 555 cevap paylaştı. Ay yemiş çocuğunu sanki, triplere bak
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHalası bile diyemiyorsun komplekslisin
112 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya gelen geçen azarlasın ozaman çocuğu o çocuğun psikolojisini düşündün mü bunu derken
- +1 yıl
Bak işine
Soran+1 yılSen bak işine benim soruma yorum yapan sensin
- +1 yıl
Konuşmak istiyorsan nickim acik
Soran+1 yılNe münasebet evli çocuklu kadınım sen kimsin de seninle konuşacakmışım ben başka yerde ara sen o yolcuları burdan sana ekmek çıkmaz yallah
- +1 yıl
Ekmekli kadın demişlerdi senin için oysa ki
Soran+1 yılO sıfat anana ait bana değil
- +1 yıl
Evet annem gerçekten ekmekli kadın karni aç olanı doyurur
Soran+1 yılAnnen biraz abartmış doyurma konusunda sonrasında olanlarla biz uğraşıyoruz baksana
Soran+1 yılKeşke önüne geleni doyurmasaymış
- +1 yıl
Knk ne uzatmışsın bu kadarda tepki asırı pardon bayanmı demeliyim 😂evli muylu çocuklu
Soran+1 yılYapacak bir şey yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa halası alt tarafı abartma drama queen
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıltamam da halası değil mi uyaramaz mi ne alaka
03 Yorumla
Soran+1 yılYahu uyarmadı neden anlamıyorsunuz azarladı
- +1 yıl
Azarlayabilir çocuk bu durmayinca biraz ses tonu yüksek çıkmıştır abartmayın bu kadar sonuçta halası değil mi hayret birseysin kavga çıkarmaya bahane yer arıyorsun sadece olan bu aynısını senin kardeşlerin yapsaydi aynı tepkiyi vermezdin emin ol
Soran+1 yılBen aileme de aynı tepkiyi veriyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi 'dur Ali' ileri de 'vur Ali'
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe olmuş ya sende abartma halasıdır
00 Yorumla
+1 yılbuna mı taktın yani? kocana acıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılBiz de kocamla senin gibi zihniyeti olanlara acıyoruz
- +1 yıl
o kadar histerik olmayın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen başkasına kizacagina çocuğunu eğit.
04 Yorumla
Soran+1 yılSenden mi öğrenicem ben çocuk yetiştirmeyi ben onun en iyi şekilde yetişmesi için gecemi gündüzüme katıyorum bilmediğin şeyler hakkında yorum yapma
Soran+1 yıl5 yaşındaki oğlum senden daha eğitimli emin olabilirsin henüz kiminle nasıl konuşacağını biliyor mesela
Cevap sahibi+1 yılTerbiyesizlik yapma. Kötü bir şey demedim. Ben de evlat yetiştirdim.
Soran+1 yılSen benim çocuğum hakkında saçma sapan şeyler yazarsan bende böyle yaparım işine geliyorsa
- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat