Erken yaşta çocuğum olduğu için oğlumla dalga geçmişler. Kavga ettim, eşim benimle konuşmuyor. Ne yapmalıyım?

24 yaşındayım oğlum 8 yaşında. Evde bakamıyorum çalıştığımdan dolayı o yüzden bir çocuk bakım yerine bırakıyorum akşama kadar orada duruyor sonra işten çıkınca onu alıyorum orada beni gören çocuklar buna ablan mı falan diye sormuşlar o da annem demiş yaşımı sormuşlar falan o da 24 yaşında demiş gülmüşler anneni bana ayarla falan diye aralarında şey yapmışlar oğlum ağlamış tabi ben gittim eşime söyledim böyle böyle olmuş diye onunla gittik oraya çocukları gösterdi bize oradaki görevlinin yanına gittik bu çocukların velilerini görmek istiyoruz falan dedik geldiler durumu açıkladım hâlâ kendi çocuklarını savunuyorlar delirdim tabi ben yanlışlıkla bir iki kötü şey söyledim onlar da üstüme gelmeye başlayınca ben saç saça kavgaya girdim çok şükür dayak yemedim ama eşim bizi rezil ettin bilsem böyle yapacağını gelmezdim seninle hep böylesin tarzında şeyler söyledi çok alındım ne yapmam gerek şimdi benim?
Erken yaşta çocuğum olduğu için oğlumla dalga geçmişler. Kavga ettim, eşim benimle konuşmuyor. Ne yapmalıyım?