24 yaşındayım oğlum 8 yaşında. Evde bakamıyorum çalıştığımdan dolayı o yüzden bir çocuk bakım yerine bırakıyorum akşama kadar orada duruyor sonra işten çıkınca onu alıyorum orada beni gören çocuklar buna ablan mı falan diye sormuşlar o da annem demiş yaşımı sormuşlar falan o da 24 yaşında demiş gülmüşler anneni bana ayarla falan diye aralarında şey yapmışlar oğlum ağlamış tabi ben gittim eşime söyledim böyle böyle olmuş diye onunla gittik oraya çocukları gösterdi bize oradaki görevlinin yanına gittik bu çocukların velilerini görmek istiyoruz falan dedik geldiler durumu açıkladım hâlâ kendi çocuklarını savunuyorlar delirdim tabi ben yanlışlıkla bir iki kötü şey söyledim onlar da üstüme gelmeye başlayınca ben saç saça kavgaya girdim çok şükür dayak yemedim ama eşim bizi rezil ettin bilsem böyle yapacağını gelmezdim seninle hep böylesin tarzında şeyler söyledi çok alındım ne yapmam gerek şimdi benim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılUmarım o kavga çocuğunuzun yanında olmamıştır. Öncelikle bu çocuğunuz için aslında ne kadar size net bir duygu belli etmesede psikolojik açıdan baskın bir durum. Yapmanız gereken çocuğunuz açısından başka bir bakım yerine işiniz bitene kadar bırakabilirsiniz veya babaanne, anneanne varsa onların yanında dursun siz gelene kadar. Eşinizin bu söylemi sanki daha önce böyle bir durum yaşamışsınız ve size bunu dile getirmek istemiş olabilir. Bence en doğrusu eşinizi karşınıza alın konuşun en azından doğru iletişim kurmak, doğru sonuçlar gösterir..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBurda bence yapman gereken çocuğuna şunu söylemek : eğer gerçekten mantıklı bir sebebin varsa kavga etmekten kaçınma. Bırak çocuk halletsin. Vursun indirsin. Sebebini sorduklarında da olayı anlatsın. Bitmiştir. Kimse onu ya da sizi suçlayamaz. Aileler çocuklarına kavga etmenin kötü bir şey olduğunu aşılayıp , çocuklarını pısırık yetiştiriyor. Bence öğretmeniz gereken Şey hangi durumlarda kavga etmesi gerektiğini öğretmektir. Olaya veliler dahil olursa çok saçma manzaralar yaşanır. Hiç gerek yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOhaa yaaa! 😲
Henüz 8 yaşındaki arkadaşım kurusu hangi yüzle anneni bana ayarla diyor 😡 Onun bunun evladı senin daha yaşın kaç başın kaç nerden öğrendin onları? Nesil iyice ayardan çıkmış.
Anasıyla babasına zaten edecek küfür bulamıyorum, ne desem az kalır 😡
Benzer sıkıntıların yaşanmaması adına oğluna yaşının daha büyük olduğunu söyle, iyice öğret.00 Yorumla
+1 yılHaklı olduğun bir konude haksız duruma dusmussun. Evet çok çok haklısın çocukların dalga geçmesi ve ailelerin çocuklarının yaptıklarını savunmasının yanlış olduğu konusunda, ama kavga etmek gerçekten olmaması gereken ve mahcubiyet oluşturan bir görüntü. Esinle konuş ve yaşadığın bu problemden dolayı kontrolünü kaybettiğini anlatmaya çalış.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
57Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an için senin tek derdin eşinin takındığı tavır olmalı gadası. Halbuki hepimizle dalga geçilirdi. Sen çocuğunu karşına alıp uzun zun bu konu hakkında konuşman gerekir.
00 Yorumla
+1 yılKonuşmaya diye gidip saç saça girmen çok çingene vari olmuş... Çocukların bu şekilde konuşmasına dikkat etmeyip izin veren, ya da farkında olmayan bir kurumda niye çocuğunu okutursun gönderirsin ki?
Asıl sorun burda başlıyor. Dalga geçen çocuklar da ana babasından ne gördüyse onu yapmış, veliler ile konuşman zaten bir şeyi değiştirmeyecekti!!!
Yaşandı gitti bu kadar abartmaya gerek yok durumu unutun gitsjnt. Çocuğunuzun eğitim ve sağlığı için daha kaliteli bı yere yazdirman daha mantıklı..20 Yorumla
+1 yılHaklıyken haksız duruma düşmüşsün üstelik oğlun zaten mutsuz olduğu bir yerde vakit geçiriyorken şimdi duyacağı rahatsızlık iki katına çıkacak. Eşin de hep böyle yapıyosun dediğine göre “yanlışlıkla bir iki kötü şey söyledim” dediğin hataya sık düşüyorsun.
72 Yorumla
Soran+1 yılIlk zamanlar orada çok mutluydu evde canı sıkılıyordu ama artık gitmek istemiyor
- +1 yıl
Çok normal rezil etmişsin çünkü
Gizli Üye(18-24)+1 yıl8 yaşındaki çocuklar böyle bir şeyi söylemeyi akıl edemez. Eğer söylemişlersede berbat bir çevreniz varmış.
Benim ilgimi çeken asıl şey; hadi istiyerek evlendin diyelimde 16 yaşında neden çocuk yaptın eşin nasıl buna göz yumdu. Kaçıncı yüzyıldan yaşıyorsun. Tıbbi olarak 19 yaş altı doğumlar anne içinde çocuk içinde risklidir. Çocuk yapmak ve evlenmek için 3 4 yıl daha bekliyemedinizmi be... yazık çocukla çocuk olmuşsun. Eşinde çok düşüncesizmiş hem seni daha 16 yaşında hamile bırakmış hemde bu olayda seni aşağılamış.23 Yorumla
Soran+1 yılÇocuksuz evlilik olmaz ki
Cevap sahibi+1 yılBal gibide olur 7 yıl çocuk yapmayan, ya da kısır oldugu için çocuk yapamayan ama evliliği devam eden çiftler nasıl oluyor. 19 yaşını en azından beklemen lazımdı ya çocuğunda bir sorun olsaydı. (belkide var gelecekte çıkmıcak) senin oturup kendi sağlığın ve çocuğun için şükretmen lazım çünkü çok şanslısın. 3 4 yıl beklemektende bir şey olmazdı kocanla aşkınızı kabartırdınız.
Cevap sahibi+1 yıl'belkide var gelecekte çıkıcak' dicektim.
+1 yılMk çocuklarına bak hele :D
Eşinde çocukla çocuk olduğun için kızmıştır. O irispi veliler de dışarıda mangalina toz kondurmaz eve gidince o biricik çocuklarımın ağzına mıçmıştır42 Yorumla
Soran+1 yılUmarım 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂 öyledir emin ol
Ne saçmaa yaa.. Erken yaşta çocuğun olabilir doğal durum bu anormal felan değil. Bu senin seçimin ve herkes saygı duymak zorunda. Ve güçlü ol oğlunun psikolojisi ile oynamalarına izin verme. Boş insanlar her yer deler mikrop gibi gittikçe de artıyor. İnsanlar kendi yaşantındaki sorunlar yokmuş kalmamış gibi.. Başkalarının hayatına karışıyor çıldırıcam en sonunda..
Sen kendini ve oğlunu düşün. Onlara gereken cevabı vermelisiniz.20 YorumlaEzik bir kocan var zevki için seninle yatıp çocuk yapıyor ve seni rezil duruma düşürüyor seni savunmak yerine rezil olduğunu düşünüp senin gururunu incitiyor bu durum için yapacagin birsey yok tek suçlu kocan çünkü insanlar pis zihniyete sahiptir ama olan oldu sadece çocuğunu karşına alıp kocan denen aptal buraların hatası olduğunu degisemeyecegini ifade et oğlunun ozguvenini yerine getir ve ezik kocana tekmeyi bas
12 Yorumla
Soran+1 yılKocam ezik falan değil beni orada gayet savundu oğlumuzu da savundu ama o sinirlerine hakim olmayı bildi ben bilemediğim için evde tabi kavga çıktı
Eşinin yaptığı hiç hoş bir şey değil gerçekten rsmen seni aşağılamış evet senin kavga etmende pek olmamış ama bu yaş grubunda ki bir çocuğun anneni bana ayarlasana gibi bir cümle kurması iğrenç aile ortamının göstergesidir kısacası ailesi de hak etmiş ama sana tavsiyem genellikle sözlerinle insanları ez fiziksel şiddet seni ucuz gösterir ayrıca genç anne olmakta çok güzel bir sey 🖤🖤
10 YorumlaArtik okullar da ahlak ogretisi yerin dibinde ogrenci bugun hocaya ne desemde kucuk dusursem kafasinda gidiyor artik ogretmenlerde ben maasimi alir dersimi anlatirima dondu.
Cunku insan ilk ahlaki egitimini ailesinden gordugunu alir.
Tabiki haklisin gidip aileleriyle gorusmen de mantikli
Ama son noktada kavga etmen hakliyken haksiz duruma dusurmus seni.10 Yorumla
+1 yılOfffff😂🤦♀️bunu çok yasadım takma ve şundan yana rahat ol bir daha öyle bir halt yiyemicekler umarım güzel dövmüşsündur ellerine sağlık cansın can
35 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş bence.😃
- +1 yıl
@ofyaayeter en iyi görüş mu bilemem ama on numara beş yıldız yapmış elleri dert görmesin
- +1 yıl
Sen öyle diyosan 😃
- +1 yıl
@ofyaayeter öyle öyle morali bozulmasın diye şunu demiyim diyorum ama ,, tek şanssızlığı eşinin yanında olması olmuş...😁
- +1 yıl
Hahahahajajsjs 🤣😅
Yeni nesil çocuklar çok kotu bir usluba ve ahlaka sahip. Özellikle aileleri ve çevreleri bunda etkili olmakta. Evet çozum odaklı gitmeniz hoş ama orda o şekilde davranmamanız gerekirdi. Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz. Eşinize gelirsek yanınızda destekçi olmasını beklerdim. Çünku o çocuk tek başına yapılmadı. Zamanla her sey düzelecektir. Sevgilerle..
00 Yorumla
+1 yılçok haklısın herkes çocuğuna bir zahmet terbiye versin niye rezil ediyomuşsun onlar önce veledlerine sahip çıksınlar tam dayaklık o çocuklar ben bile sinirlendim
40 YorumlaBunlar erkek çocuğu 8 yaşında diyorsun. Anneni bana ayarla gibi laf etmezler.. Top peşinde ya da daha çocukça oyun oynarlar. Sen bize işin aslını ya da anlatmadığın taraflarını anlat bakalım...
15 Yorumla
Soran+1 yılYeni nesilden hiç haberiniz yok anlaşılan
- +1 yıl
Varda bu konuyu sizinle tartışmayacağım. Hiçbir lafınız bana 8 yaşındaki bşr grup çocuğun sizin dediğinizi yaptığına inandıramaz. Sizin anlatıklarınızda tutarsızlık var. Bir kere çocuk için kavga çıkarmışsınız. Bunu yapan bir kadının yetiştirdiği çocuğun nasıl bir gelişim sürecinden geçtiği belli heosi hatalı bir siz doğru olayı mümkün değil. Eşiniz bile size karşı tavır almış. Bence çocuk ve kendiniz için bir psikolojik tedavi alın.. Yoksa ilerde çok büyük sorunlar sizi bekliyor..
Soran+1 yılUzman klinik psikologum ben
Soran+1 yılAçıktan okudum liseyi ben
+1 yılO yaş daki çocukların konuştukları. Akıl ettikleri şeylere bakın 😖😵😵
Sen hanlisin tabi ama haksız olsan da eşin seni savunmalı bir şey diyecek ise de baş başa iken söylemeli. Bir sorun olmaz buyutmenize gerek yok bence.00 Yorumla
+1 yılEsin ne dangalak bir adammış yaa ben olsam brnde terör estirirdim okulda.. ama su bir gercek gercekten cok kucuk yasta cocuk yapmssın yani gercekten o birs tuhaf sanki bir dr bu zamanda ne bilim garip
00 YorumlaYalan söyleme böyle bir durumda kocan tecavüzden içeride olması gerekiyor devlet kanunu yasayı değiştir
18 yaşından küçük kızlar evlenirse kocaları tecavüzden yargılanır ve yargılanır hapiste hepsi senin kocan nasıl kaçtı devlette şikayet edelim mi istermisin böyle yalan söz she beyan la ne yapmaya çalışıyorsun toplumun huzurunu bozan paylaşımlar gencevlilik mağdurları01 Yorumla
Soran+1 yılYa durumları bilmeden ne diyorsunuz siz
+1 yıl
8 yaşındaki çocuklar böyle bir şeyi söylemeyi akıl edemez diye umuyorum aslında inşallah doğru değildir bu... Hala çocuklar masum temiz saf diye düşünmek istiyorum...17 Yorumla- +1 yıl
dışarda 8 yaşında ki çocukların ağzında çıkan lafları görsen inan onların ailelerine söylemek istediğin tonla laf olurdu... Aileler artık çocuklarına gereken terbiyeyi vermiyor bile.. ellerine veriyorlar tlf - pc al sana ne et deyip başlarındna savıyorlar.. ha soruya gelince troll olma olasılığı var yok değil KS burası..
- +1 yıl
zamane çocuklar der tvler sosyal medya çok fenalar
- +1 yıl
Ben sınıf öğretmeniyim aslında o yaş grubu benim öğrencilerim... hiç şahit olmadım çevremde ondan belki de ekstra şaşırdım... ve üzüldüm...
- +1 yıl
alt düzey grubunun çocuklarında oluyo parklarda abilerden vs duyabilirler diye düşünüyorum :D
- +1 yıl
okulda gereken eğitim veriliyorsa ve okulda bir düzen varsa ayrıca öğretmenlerde ahlâki kuralların birazcıkta olsa üstüne düşüyorsa bu durum zaten çok nadir yaşanır ama öğrencinin gittiği okulda hiçbir öğretmen umursamayıp dersi anlatıp çıkıyorsa , o çocuklar dışarda park vs gibi yerlerde toplu halde süreklki vakit geçiriyorsa ve birazda nahalle arası durmun verdiği şeylerle o yaşta ki çcouklar ağza alınmayacak inanılmaz şeyler söyleyebiliyor. Ha bunda aile bireylerinin etkisi de büyük.. Bazısı erkek adam küfür eder der, söv bir amcaya da gmrsün der , bu sebeplerden ötürü çcouklar ya dışardan öğrenir yad a aile bireylerinden...
- +1 yıl
@Damlakatre 5 yaş altı çocuğun el hareketi yaptığına şahit olmuştum bir kadına yani ailede çevresinde düzgün insan yoksa 8 yaş her şeyi söyleyebilir belki anlamadını bile idrak edemez ama söyler
- +1 yıl
@nillkayali1 aynen öyle.. ben mesleğim gereği bir çok yere girip çıkıyorum.. işyerleri , ev , en lüks sitelerden en düşük semtlere kadar ve bir çok cocuk çevresindne etkileniyor , aile büyüklerindne etkileniyor.. Ha bir çoğu ne anlama geldiğinin farkında değil ama sıkıntı aileden ya da çevreden biri bunu duyupta uyarmaması..
Eşin haklı. çocuklar herşeyi söyler. siz çocuğunuza böyle durumlarla bağırıp çağırmadan , kavga etmeden başetmeyi öğretmelisiniz. mesela şöyle diyebilir; evet annem çok genç sizinkiler yaşlı. ya da İlerde sizin anneleriniz bastonla yürürken ben annemle voleybol oynayacağım deyip gülüp geçse takmasa üstüne gitmezler. Dalga konusunda ne kadar kafaya takarsan o kadar uzatır üstüne gelirler.
11 Yorumla- +1 yıl
güzel yorum
Çocukla çocuk olmusun. Yani oğlunu su şekilde teselli edebilirdin genç bir annen var çok iyi arkadaş olabiliriz tarzı. Yani bulunabilirdi. Saç basa kavga etmenin çok da doğru yanı yok
10 Yorumla
+1 yılŞimdiki çocuklar çok fırlama. Anaokul çocukları bir kadın için "karnını kesip bebek çıkaralım hahaa" diye dalga geciyolardı. Onlar ne ki djdjdd
14 Yorumla
Soran+1 yılBu daha kötüymüş ya 😃😃
- +1 yıl
Sapık mısın amcaa şikayet edicem seni @bayram71
+1 yılAllah aşkına kendilerine terbiye verememiş insanlar çocuklarına ne kadarl terbiye verebilir ki. Cocuklar anne babanın yansımadır.
12 Yorumla- +1 yıl
Anlayamadım şey çocuk bakım evi açık mı? Virüs var sonuçta nasıl açık olabilir tehlikeli değil mi bu durum sonuçta bir sürü çocuk geliyor
Soran+1 yılTedbirlere uyuluyor ve az kişili sınıflar var
Çocuklar yaşıtlarına karşı fiziksel ve psikolojik olarak kendini korumayı öğrenmeli. Onunla uğraşanların velilerinin saçını çekerek onu hayata hazırlayamazsın.
00 Yorumlaablacım erken evlenmişsin evlenmemişsin onlara ne ! bu onların ayıbı tabi ki. çocukları da annelerine çekmiş belli ki. eşinizle güzelce sohbet havasında konuşarak barışın. üstelik hep böyle yapıyorsun diyormuş lütfen böyle olmayın hemen sinirlenmek , hemen kavga etmek insan hayatını mahveder ruhu yaşlandırır. Bu durumun avantajlarına odaklan işte çocuğuna arkadaşlık yap , ailece pikniğe, gezmeye daha çok gidin gencecik insanlarsınız. burada da size laf eden olursa aldırmayın.
00 YorumlaIyi yapmissin sokarim oyle cocuga
120 Yorumlaharbi kocani döv sen. benim esimde 24 yasinda buyuk oglum 7 yasinda annesinin boyune gelmis nerdeyse bu sizin icin gurur verici bisey yani bununla sevinmelisin
00 Yorumla
+1 yılKeşke hanımefendiliğini bozmasaydın. Ailelerinin konuyu uzatmasından belli çocukların terbiyesiz olduğu zaten. Eşinin gönlünü alırsın. Rezillik bir durum yok ortada bence.
00 Yorumla
+1 yılAman ne gerek vardı o kadar uzatmaya. Bir de cidden 16 yaşında neden çocuk sahibi oldun ki kız ne bu acele...
03 Yorumla
Soran+1 yılAilevi sorunlarım vardı erken evlenmek durumunda kaldım tabi çocuksuz da evlilik olmaz
- +1 yıl
Yani öyle de ne bileyim işte hayırlısı nasip artık
Soran+1 yılInsalalh
+1 yıl8 yaşındaki çocuklar anneni bize mi ayarla demiş? Daha neler bu nasıl bir hayal dünyası
33 Yorumla- +1 yıl
Bunu okuduktan sonra aynısını yazma gereği duymuyorum. Şimdiki gençlik çok hızlı çook, wuuwwww :)
- +1 yıl
@RuuDy_RuuD aklın yolu bir demek ki
- +1 yıl
41
Saç başa kavgaya girmen kötü olmuş. Sende senin çocuğuna laf getirtmezsin ayrıca. Savundular diye kızmak biraz garip kaçıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO cocuklar terbiye almamis bende olsam ailesini döverdim sac basa girerdim nekadar ayip gerizekalilar
24 Yorumla
Soran+1 yılIşte çocuğun birisinin annesiyle kavga edince yine ben suçlu oldum eşimin gözünde 😓
Cevap sahibi+1 yılBosver ya takma iyi yapmissin bacım ne bicim konusuyo cocugu bana ayarla felan ne demek pislikler
Cevap sahibi+1 yılHic bisey mi ögretmedilet sipalarina
Soran+1 yılÖğretememişler hatalarını düzeltmek yerine ört bas ediyorlar sadeve
+1 yılyerden göğe kadar haklısın hem size hakaret edecekler hem de üstüne yürüyecekler hem suçlu hem güçlü güzel insan bunlar kafalarını patlatmakta haklısın kesinlikle
00 Yorumla
+1 yılgenç anneler için asıl sıkıntı oğlunun ergenliği. 12 yaşından sonra evde senin iç çamaşırların, çorapların ya da Seksi kıyefetlerinle seni asla görmemeli dikkatet.
00 Yorumla
+1 yılSıkıntı sende "saç saça kavga ettik çok şükür dayak yemedim". Eşini rezil etmişsin haklı durumdan haksız duruma düşürmek nereden bakarsan bak 10 üzerinde 10 puan veriyorum.
00 Yorumla
+1 yılBirincici esin sana yanlış konuşmuş 2 cisi bu insanların kendileri terbiye almamiski veledlerine nasıl terbiye versinler
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılo yaşta bu muhabbet geçiyorsa o eğitim kurumunun eğitimini sorgulamak gerekli sanırım ve de aileden gelen terbiyeyi,
00 Yorumla ama olmamış ki.. önce çocuğu dövecektin.
sonra velileri gelecekti , ayriyetten onları da dövecektin :D
konu kapanacaktı00 Yorumla
+1 yılYa çocuk bunlar boşver çocuğunda böyle şeyler yaşadıkça büyüyecek. Bunları görsün üzülsün hayat böyledir. Takma sende kafaya 🖖🏻
00 YorumlaÇocukların yaptığı yanlış olabilir ama onlar çocuk sizin gibi yetişkin birinin saç başa girmesi bahanesi olmayan bir yanlış.
00 Yorumla
+1 yılSende çocukla çocuk olmuşsun birsk dalga geçsinler çocuğuna bıçak ver doğrasın hepsini sen karışma
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır biz sokak serserisi yetistiremeyiz
+1 yılAileleri cocuklardan pislik
316 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yanlışı düzeltmek yerine yanlışı doğruymuş gibi göstermeye çalışıyorlar
- +1 yıl
Cocugunu uzak tut o cocuklardan bence
Soran+1 yılZaten şu saatten sonra daha da gönderemem gerekirse ben evde bakarım
- +1 yıl
Neden o ladar erken evlendin merak ettim merak ettim
Soran+1 yılAilevi sorunlarım vardı aşılacak gibi de değildi eşim beni görmüş çok beğenmiş uzatmadan evlendik ben 15 eşim 24 yaşındaydı tabi o zaman
- +1 yıl
Mutluysan sorun yok 💜
Soran+1 yılMutluyum çok şükür ☺☺
- +1 yıl
Bide ben kurtulsam ailemden keske
Soran+1 yılEvlilik tek çözüm yoluydu benim için varsa birisi kurtulabilirsin 😂😂
- +1 yıl
Yok iste
- +1 yıl
Gerikafali yobaz ve fakirdi demi ailen
Soran+1 yılFakir değilde çok yobaz insanlardı babam mesela saçımı açık bırakmama izin vermezdi yani hep toka ile bağlayacaktım türbanlanmak falan da yasak böyle bir kural hangi evde olabilir ki
- +1 yıl
Bizim evi gor kafqna sıkqrsin biktim hepsinden
Soran+1 yılSizinkiler ne yapıyor ki
- +1 yıl
Çocukla çocuk olmuşsunuz. Bazi şeyleri görmezden gelmeyi öğrenin yoksa soluğu mahkemede alırsınız.
10 Yorumla
+1 yılNe güzel ya erken anne olmuşsun valla tebrik ederim boşver takma kafana olan olmuş
10 Yorumla
+1 yılHaksizsiniz. Kavga aciz insanlarin isidir. Eainizin yerinde olsam bende ayni tepkiyi verirdim.
10 Yorumla
+1 yılKızların yorumları fena okurken koptum siz bitanesiniz kızlar.🤣
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun çevresini değiştirin herkesin dikkatw almayın.. Bu sizim hayatnız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam haklı kadınsın sonuçta insan biraz ağır edepli olur kavga nedir ya
10 YorumlaAbartmissiniz. Ergen bebelerin olayı. Anneleri çocuklarını savunuyorsa cahil de geç. Sanki 8 yaşındaki çocuk ayarla vs dese neee demese neee
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇocuklar kaç yaşında. Sonuçta çocuk onlar sen olayı abartmissin eşin hakli
00 Yorumla
+1 yılyeni gelen nesle bakın. 8 yaşında ve ettiği şu laflar. Ayrıca 16 yaşında çocuk mu yapılır? Kaç yaşında birlikte oldunuz da 16 yaşında çocuk yaptınız?
00 Yorumla
+1 yılMilletle kavga etmen iyi olmamis da hani bu konuyu bukadar uzatmasaniz iyiydi
00 Yorumla
+1 yılBence çok iyi erken çocuk sahibi olmak kimseyi takmayin
00 Yorumla
+1 yılOğlunla dalga geçen çocuktur büyük ihtimal çocuğuna onların anne babalarının iyi eğitim veremediğini yanlış olduğunu anlat
00 Yorumla8 yasındaki cocuklar nasıl bunu düsünebiliyo ya ciddi mi bu😢
08 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef ciddi
Soran+1 yıl33 yaşında
Soran+1 yılErken olduğunun farkındaydık ama yinede uzatmak istemedik
Tamam sözlü münakaşa edilir haklısınız da ama kavga çözüm değildir ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLan Allahın k. ezosu 8 yaşındaki çocuklardan ne istiyorsun ne cahilsin a koim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin hakli hakliykrn haksiz duruma duşmussun savunalacak bir yanin kalmamis
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen eşinin yerine olsam keşke uslubunu bozmasaydın öyle insanlar için ama bozdun mu saçından tutup yerlerde sürüklemeliydin , içine tekmelemeliydin derdim :)
00 YorumlaAz demisesin, kalitesiz.
Sac basa kavga ettin ve sukur dayak yemedin oyle mi? bir bilsen ne rezil bir goruntu olusturmusun...00 YorumlaAyrıl kocamdan böyle kocadan eş olmaz kim bilir seks hayatında kötü dur
00 YorumlaOnlar çocuk daha. Siz güzelsiniz bunun kötü birşey olmadığını anlatı oğlunuza
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Erken yaşta çocuğum olduğu için oğlumla dalga geçmişler. Kavga ettim, eşim benimle konuşmuyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler