Eşim oğullarımı bana karşı sürekli kışkırtıyor, ne yapacağım?

Eşimle aram çok kötü. 13 yıldır evliyiz ama 6 yıldır hiçbir beraberliğimiz yok sadece aynı evdeyiz. Benle hiç ilgilenmiyordu, yüzü hep asıktı, ilişkiye bile girmek istemiyordu. Ben de boşanmak istedim sana bir ev alır tüm ihtiyaçlarınızı karşılar her ay da para gönderirim dedim kabul etmedi. Ben de başka bir kadına dini nikah kıydım. O da bunu öğrendiğinde beri çocukları bana karşı kışkırtıyor, benden nefret ediyorlar hakaret ediyorlar, bana küfür ediyorlar. Yaşları da 12-10 olunca bir şey de yapamıyorum. Ne yapacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Eleştirmek için yorum yapmayın ben bunu siz eleştirin diye açmadım aradaki sorunu çözmek istiyorum. Ancak eleştirirsiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinizi beni eleştiriyorsunuz tamam haklısınız ben zaten ak kaşığım demiyorum ama karımın hataları çok fazla oldu. Cinsel açıdan beni tatmin etmedi. Bir de onu geçtim bir anne oğullarını babalarına düşman etmesi için çalışması normal mi? Sonuçta yarın öbür gün annelerine bir şey olsa oğullarıma benden başka kimse bakmaz ama o kadın öyle bir doldurmuş ki kötü günlerinde bile yanlarında olamam
Eşim oğullarımı bana karşı sürekli kışkırtıyor, ne yapacağım?