Kocam yüzünden çocuğumla ılgılenemıyorum ne yapıcam?

1.5 yasında kızımız var esımle ılıskımız baya kötü gidiyor ben ona bır evlilikte olması gerekenı anlattıkca tersını yapıyor ben çalışmıyorum o da çalışıyor İnşaat işiyle ugrasıyor yağmurdan dolayı bazı günler de çalışmıyorlar o günler de öğlen çıkıyor evden sabahlara kadar yok dün 4 te geldı halbuki ona dün akşam bu gece geç gelırsen evlılıgımız bıter ben doldum demiştim bugünse buna rağmen nıye geç geldın dedıgımde ben sıkıldım bıktım senın cenenden suratından dıyor ben evıne cocuguna esıne baglı bır kadınım bu yasımda evımı düzende tutmaya çalışıyorum çocuk bu ara çok yoruyor gündüzleri asla uyumuyor sabah 8 den akşam 9a kadar pesındeyım gegelerı de uyanıyor artıl bünyem kaldırmıyor bırdr uzerıne esım çok kufurcu hakaretcı ve eve geç gelen bırı asırı stres oldum ve o bu hataları yaparken bana sadece sen aldarıyorum sanıyorsun ben öyle şey yapmam dıyor gec gelmek benı böyle yalnız bırakmak aksamları bı kahve ıcıp konusmamak sorun degıl ona göre onun hayatı arkadasları cevresı alkol ıcmesı olmuş ve bende çok yoruldum doğru olmaya calıstıkca o bana yanlış yapıyor en ufak şeyde bagırıyor slaaklıklarından bıktım dıyor bu öğlen kalktı mesela yemek hazırla dedı bende bız yedık yemek orada dedim bagırmaya basladı bende bu strwsı çocuğa yansıtıyroym ona bagııryorum ılgılenmk istemiyorum sadece odamda oturmak istiyorum ama ben esıme şunu da soyledım ben mutlu olmayaınca hem çocuk anlıyor gelip sureklı öpüyor anne dıyor ben kötü olursam onunla da ılgılenemem annelık yapamam dedim ama asla dinlemiyor
Kocam yüzünden çocuğumla ılgılenemıyorum ne yapıcam?