Eşimin ailesi yüzünden çok şiddetli kavga ediyoruz bu yüzden çocuğumu düşürdüm ne yapmalıyım?

2.5 yıldır evliyim eşimi çok küçük yaştan beri tanıyorum aynı okulda okuduk biz evlenene kadar hiçbir problem yoktu annesi oğlunu sık sık aramazdı eşimin de annesini sık sık aramazdı aramasına da asla müdahale etmezdim tam tersi anneni ara bir şey lazım mı hadi annenle kahve içmeye gidelim şeklinde yaklaşırdım ki benden soğukluk duymasınlar diye düğün zamanı düğün yapacağız dediler düğün yapmadılar nikahtan evlendirdiler gelinliğim bile elimde kaldı sonra ev tutacağız dediler ev tutmadılar evlendim ev olmadığı için babamın evinde yaşadık eşya alacağız dediler yardım edeceğiz dediler eşya almadılar annemin evinde kaldığım sürede eşya da almadım kendi mutfak eşyamı çeyizimi ben zaten hazırlamıştım sonra ben hamile kaldım çocuğum altı ayına girdiği ilk hafta doğum yaptım o sırada da eşim askerdeydi gelmesine iki ay vardı eşim askerden geldi çocukta 45 gün küvezde kaldı görme riski kalp riski hayati bir çok riski vardı çok şükür hepsini atlattı şu an 1.5 yaşında Ama sürekli doktor kontrollerinde benim annem babam olmasa çocuğa doğru düzgün sahip çıkmayacaklardı bile Çocuk resmen %20 görüyordu doğduğunda ve sürekli benim annem babam ilgilendi eşim askerde olduğu süreçte de kendi babası da bugün doktora götürmesek ne olur bir hafta sonra götürürüz dedi benim annem de bunun üzerine ben taksi tutup götürüyorum ister gelin ister gelmeyin çocuğa bir şey olursa yarın bir gün ben vebalini kaldıramam dedi ve gerçekten bir hafta geç gitsek çocuk ilaç tedavisine girmediği için gözlerini kaybedebilirdi sonra kızın bir yaşına doğru biz ev tuttuk ev tutmadan önce o süreçte bir ayrılmamız olmuştu sebebi eşimin abisi ve şehir dışında yaşıyor dedi ki arzu bize hamile mi geldi dna testi yaptırın ve ben uzun zamandır onların içindeyim hatta dini nikahtan sonra da ben kayınvalidemin alt katında kaldım ortalama 6 7ay zaten orada ben hamile kaldım hamile kaldıktan sonra eşim askere gidince de kendi ailemin evine geldim Çocuk doğduğuna da sürekli çocuğu kendilerine benzettiler eşimin babaannesine çok benziyordu ve eşimin abisinin kızının kopyasıydı yani iki kuzen birbirine fazlasıyla benziyordu bunlar da onun farkındaydı sonra eşim bu yüzden benim üstüme çok yürüdü bu arada ben de bu ailemden evlatlığım bundan üç sene falan 1.02 ay görüştüm görüşmedim görüşmek istemedim özel ailemle ve kayınvalidem bana dedi ki sen babanın evinde niye kaldın öz babamın evinde ve ben öz babamın evinde kalmadım sadece babamı ve kardeşlerimi tanımak istedim içime sinen insanlar olmadığı için bunca zaman beni hep tek bıraktıkları için ben de görüşmek istemedim bana şu an bakan ailem de hiçbir zaman eksikliklerini hissettirmedi Bana sürekli üvey muhabbeti yapıyorlardı kayınvalidem kayınpederim kocam kocam son zamanlarda atlattı son 1.02 senedir neyin ne olduğunu öğrendi sonra ben de dna muhabbetinde eşime dedim ki sen istiyorsan ben yaptırırım sıkıntı yok sonra ben öğrendim ki kayınvalidem ve abisi istediği için ben de dedim ki sen istiyorsan yaptırırım annen ya da abin istiyorsa yaptırmam Benim namusuma onların elinde değil sonuçta sonra eşini biz ortalama 5.06 aydır kendi evimizdeyiz ilk kendi evimiz hatta eşya alacağız eder almadılar biz borca girdik aylık nereden baksanız 100bine yakın ödememiz var eşim de ben çalışıyoruz ve yetişemiyoruz bir yere ödüyorsak bir yer kalıyor ben de bu süreçte büyük bir kaza atlattım arabam sanayide arabasız kalıyor eşim de babasının arabasını aldı gece ikide eşim işten geldi saat 2:30 gibi benim arabamı getir ben servis çekeceğim dedi

Güncellemeler
1 yıl
Bir dediği diğerini tutmuyor adamın altında zaten bir tane araba var Hastane içinde ambulans çağırıp arkadan peşine gidebilirler ben tabii sinir krizleri geçirdim 3.5 aylık hamileydim eşim gelmediği için korkudan yatamıyordum gece ikiye kadar ve ben çocuğumu düşürdüm o gece
Güncellemeler
1 yıl
çocuk yerinden oynamış ve sonrası zaten düşük kayınvalidem direk şey dedi sinirle kendini yerden yere mi attı Ve gecenin 11’i 12si 1i normal arar görüntülü arar ve beni artık sıkmaya başladı bu olay yeri geliyordu yatak odama bile dalga konusu yapabiliyordu
Eşimin ailesi yüzünden çok şiddetli kavga ediyoruz bu yüzden çocuğumu düşürdüm ne yapmalıyım?