Ya ne hocası yapma öyle bilinmedik şeyler koca karı ilacı falan sakın kullanma. Her gün coitus (cinsel iliski) yapılmaz. Mensturasyon döneminin baslamasından itibaren say. 10 günden 18-20 güne kadar iki günde bir ilişkiye gir. Kocanın sorunu ne bilmiyorum. Ama günlük coitus yapma. Senin icinde kocan icin de sorun olur. Ailesini kafaya takma senin elinde olan bir şey değil. Kocanı sevdiğin için katlanıyorsun çok güzel bir şey bu tüm içtenliğimle tebrik ederim seni. Merak ettiğin bir şey varsa sor anlatıyım. Hemsireyim ben pediatrı ve kadın doğum dersi aldım elimden geldiğince yardımcı olurun. Bilmediğin bir şeyide sakın yapma ve uygulama.
22 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeşim. Artık iki günde bir ilişkiye giriyoruz. Bir de doktorun yazdıklarını harfiyen kullanıyor eşim. Aktardan kullandığı da keçiboynuzu vs yatarlı şeyler. İlişki pozisyonunun önemi var mı?
- +1 yıl
Aynen ekçi boynuzu gibi yararlı seyler kullanabilir. Pozisyonun önemi gebelikte etkili mi onun hakkinda bilgim yok lakin coitus sırasında aşırı ağrı ya da rahatsızlık varsa bazı pozisyonlar da bunlara raslanıyor diye biliyorum. Kesinlikle günlük ilişki yapmayın. Sperm zaten kadın vücudunda 2-3 gün kalıyor. Ve spermin de olgunlaşması lazım. Kocanızın da sperm olgunlaşmasını sağlayan doğal besinler vardı onları da yiyebilir. Kendizi yıpratmayın zorlamayın. Düzenli ve doğru bir şekilde yaparsanız Allah ında izniyle gebe kalırsınız. Unutmayın her zaman mutlu ve umutlu olun 🌹🌹
En İyi Cevaplar
+1 yılDenemen gereken herseyi denemişsin,, tüp bebek dahil,, ancak suda varki tüp bebek ilkinde tutmayabiliyor, ikinci hatta üçüncüde hamile kalanlar oldu,, iliskilerinizi düzenli yapın aksatmayin,, ovulasyon zamanını kaçırmayın,, ayrica ilişkide yavaş, dikkatli ve istekli olun,, çocuk yapmak stresiyle ilişki yasamaya çalışırsanız bu sperm kalitesini de etkiler,, onun için bir stresden kendinizi uzaklastirarak ilişkiye girin,, sabahin erken saatlerini deneyin özellikle,, eşini gece uyandır ve iliskiye girin,, sperm kalitesi daha yüksek olacaktır
07 Yorumla
Soran+1 yıl3 defa tüp bebek denedik.
- +1 yıl
12 yıl boyunca çocukları olmayan, tup bebek dahil denemedikleri yol kalmayan ama doğal yollardan çocuk sahibi olan aile ile karailastim,, benim is arkadasimin cocugu olmuyordu, tup bebek denediler, ucuncuden sonra dunya bir ilacla üçüzleri oldu,, iki sene sonrasında dogal gebelik yaşadı, su an 7 aylık hamile,, umudunu kesme,,
- +1 yıl
Sperm bankaları, sperm bağışlayan erkeklerin kimliklerini paylaşmadan senden alınan yumurtayi dolleyerek tekrar senin rahmine yerlestirilmesi için aracı kuruluş
Soran+1 yılBu asla ahlaki değil. Dinen de günah ya.
- +1 yıl
Bizde yasak zaten bu yüzden
- +1 yıl
Sperm bankası zinayla aynı
- +1 yıl
@mihrisevil bak ben bunun günah boyutunu bilmiyorum,, helal ya da haram diyemem,, siz gunah diyorsunuz, ben sadece sizden dayanaklı açıklama soruyorum,,
+1 yılAllah sabır versin. Eşinin ailesi afedersin çok görgüsüzmüş. Sma umutsuz olmayın. Biz de bir yıl çocuk için uğraştık. Bir hocahanımın tavsiyeleri sayesinde muradımıza erdik. Her gün ilişkiye girmeyin. İki günde bir girin. Ama birkaç defa olsun. Eşin genelde üstte olsun. Bazen arkana da geçebilir Ve eşin içine boşalırken ihlas suresini oku o anda. Ayrıca bal ve keçi boynuzu tüketsin eşiniz. Hocahanımın tavsiyeleri bunlardı. Bizde işe yaradı. İnşallah sizde de yarar.
32 Yorumla
Soran+1 yılBu yazdığın birazcık içimi ferahlattı. Allah razı olsun. Peki ilişki boyunca mı duayı okuyacam? Ayrıca muska falan verdi mi?
- +1 yıl
Muska yazmadı. Dediğim şeyleri söyledi. Bir de ya sabah ezanından önce ya da yatsıdan sonra ilişkiye girin.
Seni sevmeyen cocugunu da sevmezdi o yuzden olmamasinda da vardir bir guzellik belki.. bazilari ne kadar severek cocuk yapar ama o cocuk keske dogmasaydi dersin. bazen de tam tersi kader iste. araniz duzelir bir gun stresin azalir ve anne olursun hic dert etme hepsi psikolojik. senin gibi gelin bulmus yani alkislari hakeden bir gelinsin su suclu benim dediginde. kendini feda etmissin resmen. senden iyisini bulamazlardi bence. sabret biraz daha mukafati buyuk olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim beni seviyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 660 cevap paylaştı.
+1 yılArtık teknoloji o kadar ilerledi ki seneler sürse bile çoğu çift bebek sahibi olabiliyor. Fakat sizdeki problemin kaynağı bebek değil görünüşe göre. Eşinle bu durumu netleştirip zihninizi rahatlatamıyorsanız bir aile terapistine danışmakta fayda var.
00 Yorumla
+1 yılEğer çocuğunuzun olması imkansız gibiyse doktor ilaç verdi tedavi oldum hallettik de. Hamilelik rolü yap takma karınla falan. Bu sıra da çocuk yurtlarına gidin araştırın. Yeni doğmuş sokağa atılan bir bebeği alın. Onunla Avutun kendinizi. Belkide Allah ilerde normal ya da tüp bebek yoluyla nasip eder.
12 Yorumla
Soran+1 yılZaten şu aralar oyalıyoruz. bir çare bulana kadar.
- +1 yıl
en mantıklı taktik bu hemde hayır işlemiş olursunuz.
Abimlerin de olmuyor yaşınızı geçirmeyin her sene aleyhinize işliyor erkekteki sorun daha zor oluyor diye biliyorum kadında olsa bir tedavi ile geçiriyorlar bir şekilde ama yine de vardır bir yolu.
26 Yorumla
Soran+1 yılAbilerinin oldu mu? Bende sıkıntı yok hiç. Test yaptırdım gayet sağlıklıyım. Eşimde sıkıntı var. Tüp bebek denedik olmadı. Şimdi ilaç kullanıyor. Aktarlardan bitkisrl kürler kullanıyor. bir gelişme yok.
Soran+1 yılSorun bende değil ki aşılama olsun.
Soran+1 yılDoktorlar tedaviyi eşimde uyguladı hep.
+1 yılkeşke baştan sorun eşimde deseydin ya da eşin ailesine doğrusunu söyleseydi, şimdi zarar göreceksin, tıpta çare olmalı, kim istemez evlat sahibi olmayı, biraaz daha deneyin, olur inş, hoca ya gitmeyi pek tavsiye etmiyorum, siz kendiniz dua edin
15 Yorumla
Soran+1 yılYa eşim çok hassas. Onu seviyorum üzülsün istemiyorum. Bu yüzden dedim. Eşim de bana aşık.
- +1 yıl
hmm, aşk başka maalesef, gerçekler başka
- +1 yıl
Hergün girmeyin ilişkiye. 2 yads üç günde bir ve hsmile olms dönemş var o dönemfe 2. Günde bşr girin. Pozisyon önemli
Soran+1 yılArtık 2 ya da 3 günde bir giriyoruz
- +1 yıl
İyi. Tıp ne diyor eşin için neyi eksik
Yahu olmuyorsa olmuyor takma onlara ne ben anlamıyorum ya Allah vermezse vermez esin sana destekse bir şey demiyosa takma gitsin
12 Yorumla
Soran+1 yılYa işte çocuk özlemi başka
+1 yılYanlış yapmışsınız. Eşin seni seviyorsa kusurun sende değil kendinde olduğunu ailesine söyler. Ayrıca hala böyle düz mantık kader kısmet tanımayan insanların varolduğunu bilmek üzücü.
Hocalar size birşey veremez. Siz yine sizi yaratandan dileyin.00 YorumlaHayır Allah büyük bacım. Ama tüp bebek olduğuna göre demekki sperm sayısı düşük ya da kalitesi. Böyle birşey varsa Kıbrıs bu konuda çok başarılı.
24 Yorumla
Soran+1 yılAma Kıbrıs için iyi şeyler demiyorlar.
- +1 yıl
Kıbrıs'takilere güven olmaz. Ben de duydum.
+1 yıleşin bence ailesi ile üstüne gelmemeleri için konuşmalı. bunu yapması önemli.😌
11 Yorumla
Soran+1 yılEşim onları takmıyor ama dedikoduları can sıkıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmudunu asla kaybetme
Amcamın 23 yıl boyunca çocuģu doģmadı
Sürekli tüp bebek denemesi yaptılar
Yengem bazen doğal bazen tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı ama hepsi doğmadan öldü
5 kez bebek kaybetti. Tam 5 can
Ama 23 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle ikiz kızları oldu.
Umut hep var olmalı bunu asla unutma😊01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım :)
+1 yılİlişki sonrası yatarken ayaklarını duvara uzat yürürmüş gibi adım at 10 -15 dakika.
14 Yorumla- +1 yıl
Bu ne bilgi boyle😂😂
Soran+1 yılEvet bunu söylediler. Yapıyorum bu aralar.
- +1 yıl
Aralar değil devamlı yapmalısın
- +1 yıl
@Constantine262 ne var be 😅
+1 yılÇok geçmiş olsun zor bir durum. Çok fedakarca bir davranış yapmışsın. Belkide hiç ummanığın bir vakit de güzel bir haber alırsın bence bunu da çok eşine yansıtma pisikolojik olarak da etkileniyor olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılEşime asla yansıtmıyorum. Eşim üzülüyor hem çocuk için hem benim için.
+1 yılHacıyı hocayı karıştırmayın bu işe bilimsel olarak yapılacak bişey olsa doktorlar yapabilir...21. yüzyıldayız hala hocalardan medet beklemek doğru olmaz... şifa Allahtan...
24 Yorumla
Soran+1 yılDoktoru denedik zaten. Eşimin çocuğunun olması çok zor. Sperm kalitesi çok düşük. Tüp bebek de tutmadı.
- +1 yıl
Sperm arttırıcı doğal reçeteler var denedinizmi hiç..
Soran+1 yılO ilaçları kullandı eşim.
- +1 yıl
buda sizin sınavınız herkes birşeylerle sınanıyor... sabredip birbirinize destek olursanız.. Allah ummadığınız bir anda ummadığınız kapılar açabilir.. başkalarının ne söylediğini kafanıza takıp birbirinizi üzmeyin sakın... herkes kendi hayatından sorumludur..
Gizli Üye(30-35)+1 yılIyi bir hocaya gidebilirsin. Bir tanıdığımız vardı ama sorun kadındaydı. Hocanın demesine göre 3 harfliler izin vermiyormuş. Muska yazıp birkaç şey yapmış sonra çocukları oldu. Ama hocadan sonra sanırım yine tedavi gördü ondan tam emin değilim bilmiyorum. Eğer hocaya gidersen para isteyenlere gitme onlar bu işi ticari olarak yapıyor Allah rızası için değil. Bazıları erzak kabul ediyor onlara gidebilirsin
03 Yorumla- +1 yıl
Evet hocalara ben de güveniyorum
Cevap sahibi+1 yılHepsine güvenmemek lazım. Bazıları ticari olarak yapıyor bu işi. Onlara düzenbaz diyoruz
- +1 yıl
Elbette her hoca bir değil.
evlat değil hayırlısını iste hanımefendiciğim yarın büyür hayırsız olursa ne yapıcan öyle evladı aile meselesine gelince sen kafanı zorla celladın kılıcına uzatmışsın ne gerek vardı doğrusu neyse onu söyleseydiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ama inanın eşim sorun bende bile deseydi ailesi benim için bir kulp bulurdu.
+1 yılAllah yardımcınız olsun. Hocaları da deneyebilirsiniz. Bir de ilişkide sen hep altta ol. Sabah erken ilişkiye girin.
43 Yorumla- +1 yıl
Özellikle kalça altına yastık koyarak yükseltmek gerekir, bir süre öyle beklenmeli
yaaa ne kadar vefakar birisin. inşallah çocuk sahibi olursunuz.
Denemeyi bırakmayın ve sabah erken saatlerde deneyin.
Benım arkadaşıma imkansız diyorlardı 3 sene uğraştılar şu an dünyanın en tatlı bebeği var elinde :)) inşallah nasip olur ikiz hemde.
Beslenmenize ve ilişkiye girme pozisyonunuza saatinize özen gösterin. mutlaka faydası olacaktır.00 YorumlaAllah onları kahretmesin ya. Tavır almak da nedir. Allah bildiği gibi yapsın o insanları
30 YorumlaSen tam bir canımsın sorunun eşinde olduğunu söyleyeceksin. Allah vermiyorsa hayırlı olduğu için vermiyordur. Çocuğunuz olmak zorunda değil ama sen bunu raporla ispatlarsan boşanır yeniden evlenirsen çocuk sahibi olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılYa eşimi çok seviyorum asla boşanmam ondan.
+1 yılYa ben de naçizane bir fikir verecem. Kıbrısta sperm bankası var, avrupada da var. Onu da düşünebilirsiniz. Tabi işin dini boyutunu bilemiyorum. Onu sormak gerek. Burdaki arkadaşlar bu fikrime ne diyorlar acaba?
211 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Sperm bankasından suni döllenme,,, babası meçhul!
- +1 yıl
@doğrulukmucesaretmii bu büyük günah
- +1 yıl
@kalypsonur arastirmadim bu durumun dini boyutunu,, ortada zina yok, neden günah olduğunu aciklarmisin?
- +1 yıl
@doğrulukmucesaretmii bal gibi günah ya neticede eşinin değil başkasının çocuğu o.
- +1 yıl
@kalypsonur ben bilmiyorum,, arastirmadim,, ama dediğim gibi bu zina değil,, günah olmama nedenini arastirmak gerek
- +1 yıl
Sperm bankası kesinlikle caiz değil hatta ilerde aşkevi problemlere vesile olur. Uzak durun.
- +1 yıl
@mihrisevil aşkevi?
- +1 yıl
@doğrulukmucesaretmii ailevi problemler diyecektim. İlerde sorun olur.
- +1 yıl
@mihrisevil anladım 😅😅
Sen niye sorun bende diyorsun ki onu anlamadım gereksiz bir fedakarlık olmuş bu. Hocalara hangi amaçla gidicen çocuk olması için mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılAma zamanında eşim de ailesini karşısına alıp benle evlendi. Çocuk için hocalara gitmeyi düşünüyorum. Çünkü tıbbi yöntemleri denedik.
- +1 yıl
Dikkat et çok fazla sahtekarlar var paranızı alıp sizi sömürmesinler.
Bir haber görmüştüm bir zamanlar. Alternatif tıp uzmanı olan birisi SENİN HİÇ ÇOCUĞUN OLMAZ denilen bir kadının hamile kalmasını sağlamış yumurta detoksu ve akupunktur ile. Haber arşivlerinde bu haberi bul o uzmana başvurun birde alternatif yöntemleri deneyin
+1 yılNeden oyle birsey dedin delimisin sen ? Esinde olabilir gayet normal. Ve ailesi sana sordugunda bunu soylemek xorunda bile degilsin. Neden soyledin ki kocamla aramfaki ozel seyleri
00 Yorumla
+1 yılAilesine sorub bende dememelisin aranızı açıp boşandırmak isterler, dikkat edin. Hocayla falan uğraşmayın nasipte ne varsa o. Yıllarca uğraşıp olmuyor bir bakıyosun 3 üz olmuş. Öok var öyle
04 Yorumla- +1 yıl
Hergün ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürür 2 3 günde bir haftada bir özellikle reglden sonraki 2 haftada ilişkiye girin. Hocalara bulaşmayın bişey yedirip içip kendileri ilişkiye giriyor düzeldi sanıyonuz.
- +1 yıl
Sperm bankası başkasının spermi demek, yani çocuk tanımadığın birinden olacak
- +1 yıl
Ya sperm bankası etik mi Allah aşkına?
- +1 yıl
Değil, güncelleme kısmında yazmış ona cevap verdim yoksa etik değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılBe imde olmadi 4 Sene eşimdeymis sorun hep benden sandilar eşim sona tedavi oldu bizim oldu Şu an 6 aylik bir oglum var eşindeki sorun tedavi edilmiyomu?
23 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldan fazla tedavi oluyor
Cevap sahibi+1 yılEşimdeki varikoseldi amaliyet oldu hap verdiler 8 ay sona hamile kaldim darisi ins senin basins ümidinizi yitirmeyin biz tam tüp bebek merkezime gitceltik hamile oldugumu ögrendim
Soran+1 yılEşimin sperm kalitesi düşük ayrıca sayısı yetersiz. Tüp bebek olmadı zaten
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 358 cevap paylaştı.
+1 yılBence çocuk buz dağının görünen yüzü dertleri sensin
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki ama çocuk olsa sesleri çıkmaz
+1 yılSperm malitesini arttoran yiyecekler var. Mesela keçi boynuzu, kuruyemişler, balık, mideye, istiridye vs
05 Yorumla
Soran+1 yılAktardan çok bitkisel ürünler aldı eşim. Ama maalesef işe yaramadı henüz :(
- +1 yıl
Hemen olmaz, siz doğru yoldasınız. Çocuğunuz olcak merak etmeyin
Soran+1 yılAma bşr yıldan fazla oldu. Geçen ay test yaptırdı. Sperm kalitesi ve miktarında değişim yok :(
- +1 yıl
Çok pahalı ilaçlar bununla ilgili. Yurtdışından onları getirtebilirsiniz
Soran+1 yılMaddi sıkıntımız yok çok şükür. Bir yıldır kullanıyor zaten.
+1 yılteyzemin kızınında 6 sene olmadı. en son care muska yaptılar. şimdi bir kızı var. hocadan ziyade Allahtan isteyin ve sabredin. hocalarda aracıdır bu konuda.
10 Yorumla
+1 yılSeni üzüyorlarsa onlardan uzak dur. Ben olsam böyle bir aptallığa asla katlanmam.
01 Yorumla
Soran+1 yılUzak duruyorum ama dedikoduları can sıkıcı
+1 yılKocanın ailesine sorun bende sende kendi ailene sorun bende deseymissin. Ne diye kendine suçu attın?
00 YorumlaALLAH tan ümit kesilmez hayırlısıyla olur İNŞALLAH. Ama eşinin ailesine dırumu anlat bence
00 Yorumla
+1 yılNeden bende dedin ki ayrıca bu iki kişinin alabileceği bir karar kimseyi de alakadar etmez bence evlatlık edinin
22 Yorumla
Soran+1 yılYa eşim için yaptım
Soran+1 yılO da zamanında fedakarlık yaptı benim için
Gizli Üye(25-29)+1 yılHocanın sana yapacağı bir şey yok zaten gitsen de sana söyleyeceği şey yalnızca Allah'a dua etmek olur... rabbim bir şeyi nasip etmiyorsa kim onu mümkün kılabilir?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinin sorunun kendisinde olduğundan haberi var mı?
08 Yorumla
Soran+1 yılVar tabiki. Ya eşimden yana sıkıntı yok.
Cevap sahibi+1 yılAilesi de öyle bilmeliydi. Dedikodunuzu yapmazlardı ve küçük görmezlerdi en azından ve size karşı duruşları değişebilirdi. Oğlumuzun için Pervinle evlenmesi çok hayırlı olmuş başka biri oğlumuzu bu şekilde sorun kendisindeyken kabul etmeyebilirdi ve terkedebilirdi zor zamanlar geçirirdik gibi düşünürlerdi.. Bazı şeyler düzelebilirdi yani.
Soran+1 yılYa eşim çok hassas akraba çevreleri dedikoducu laf söylerler. Üzülür kahrolur :(
Cevap sahibi+1 yılÇok düşüncelisiniz. O zaman söylememeniz iyi olmuş. Ama kendinizin de başkaları tarafından eleştirilip konuşmalarına izin vermeyin.
Soran+1 yılAma bir çare buluruz inşallah
Cevap sahibi+1 yılİnşAllah
Cevap sahibi+1 yılSperm bankası diyenler kudurmuş abazalar. Takma onları. Tanımadığın adamların spermi yerleştiriliyor ve çocuk sahibi oluyor insanlar. Ülkemizde yok tani. Yurtdışında uygulanan bir şey.
Soran+1 yılBunu yapmam zaten
Allahtan ümid kesilmez
Çok insanın başlarda çocuğu olmuyor sonradan olmuş00 YorumlaAilesi ne diyor ki?
Hocaya gitmek bir şey değiştirmez ama deneyin isterseniz02 Yorumla
Soran+1 yılAilesi beni istemiyor :(
+1 yılOkudum da uzuldum ya gercekten
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeşim..
+1 yılAilesine sorun bende dememeliydin
210 Yorumla
Soran+1 yılYa eşim de benim için çok fedakarlık yaptı.
- +1 yıl
@Masajcı1 kesinlikle haklısın
Soran+1 yıl@Masajcı1 ama ne yapabilirdim ki
- +1 yıl
Oğullarının çocuk sahibi olamadığını söylemeliydin
Soran+1 yılYa ama eşimin ailesi geniş küçük düşerdi :(
- +1 yıl
Sen küçük düştün şimdi. Daha mı iyi oldu?
Soran+1 yılHaklısın ama eşim de benim için fedakar biri
- +1 yıl
Kendin bilirsin valla ben sana diyecek birşey bulamıyorum
niye sorun bende diyorsun manyak mısın sen :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYa eşimin ailesi biraz değişik. Eşim çok üzülürdü..
Eşindeki sorun neymiş? Teşhis ne yani?
02 Yorumla
Soran+1 yılSperm sayısı ve kalitesi düşük dediler
Eşin senin yanında olsun gerisi önemli değil
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok şükür eşim yanımda.
Vermeyince mabud neylesin Mahmut
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin iş hocaya kalmış tıbben bişey yoksa
14 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef tıbben çok imkan yok :(
Cevap sahibi+1 yılTıbben sorun varsa hocalık işi olmuyo diye biliyorum
Soran+1 yılSorun eşimde bende değil.
Cevap sahibi+1 yılAnladım onları tedavi eden hocalarda var Allah sağlıklı sıhhatli çocuklarınızı kucağınıza almanızı nasip etsin
+1 yılAllah yardımcınız olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni evlatlık alabilirsiniz
12 Yorumla
Soran+1 yılEşimin ailesi evlatlık istemiyor.
Cevap sahibi+1 yılSorun ya eşinizdeyse?
+1 yılSperm bankasına basvurun
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Madem esinde sorun, eşinin fiziksel özelliklerine yakın bir bağışının spermlerini kullanarak gebe kalabilirsin. Böylece çocuk buyudugun de kime benziyor da demezler
+1 yılKardeşim niye kendini riske atyon şöyle doğruyu
12 Yorumla
Soran+1 yılAma eşim de benim için ailesini karşısına aldı evlendiğimizde. Ne yapabilirdim ki?
- +1 yıl
Annesine şöyle aranızda kalsın en azından ozamn
+1 yılEşinin ailesi ayıp etmiş
00 Yorumla
+1 yılEşinin ailesi tam bir hayvan
00 YorumlaSperm testi yaptınız mı
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki yaptırdı. İlaç kullandı aylarca. Aktardan bitkisel ürünler kullandı. Tüp bebek denedik.
+1 yılHocaya git hoca yapar sana cocugu
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? İşe yarar mı?
- +1 yıl
Lutfen sacmalama olur mu oyle sey
+1 yılHayırlısını dile. Mutlaka olur insallah
00 YorumlaZamanla olur stres yapmayın
00 Yorumla
+1 yılTedavi olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBir uoldan fazla süredir oluyor
+1 yılgit hocaya hoca sana yapar hemen
02 Yorumla
Soran+1 yılHocalar çare bulur mu?
- +1 yıl
bulur yatarsın hocayla yapar sana
+1 yılDoğruyu neden söylemedimiz
00 Yorumla
+1 yılBoşan
01 Yorumla
Soran+1 yılYa hayır boşanırsam tümden yıkılır. Bana aşık. Ben de onu seviyorum.
Sorun kimdeymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir hocaya okutun
03 Yorumla
Soran+1 yılİşte nefesi kuvvetli bir hoca olsaydı
Cevap sahibi+1 yıl@hancerrr evet
+1 yılTedavi yol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSorun eşindede neyi var eşinin sorun ne?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mahipervin sperm sayısı yeterli mi?
Soran+1 yılYazdım yukarıda. Hem sayısı yeterli değil hem de kalitesi düşük.
Cevap sahibi+1 yıl@mahipervin ozaman çocuğunuzun olması imkansız başkasından yap ona senden de
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun yaa
+1 yılOlur oda olur
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler