Güncellemeler
+1 yıl
Hiç birinize eig vermicem hak etmiyosunuz bir babaya el kadıran cucuğu savundunuz reziller
kızım 20 yaşında erkek arkadaşım var dedi sinirlendim bir tokat patlattım bide itekledim öyle çok şey yapmadım
oğlum da 24 yaşında üstüme atladı it babasına el kaldırdı
Polisi çağırıp darp raporu alırsam evden attırabilir miyim?
Karım vefat etti bende haftaya evleneceğim kızım bence bu arada o yüzden erkek arkadaşım var dedi beni vazgeçirmek için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Direk seni polise şikayet etmeleri lazım. oğlunuz iyi yapmış
sokakta dilensinler de görsünler günlerini
Sen eşinle nasıl evlendin? Babası seninle sevgili oldu diye karını dövse hoşuna gider miydi? Kıza niye vuruyorsun, çocuk haklı yapmış.
kızım bilerek yapıyor bilerek beni sinirlendircek şekilde gevşek gevşek konuşuyoır
Başkasıyla evleneceğin için annelerinin anısına ihanet etmişsin gibi hissediyorlardır bu yüzdendir
Kızınız küçük değil siz böyle yaptıkça kendinizden nefret ettiritorsunuz sadece
gevşek gevşek konuşuyor ben evlenmeden önce mi konuşulur bu konular bilerek yapıyor işte bes belli
Sizin evliliğinizle belki alakası yoktur anlayış gösterip erkek arkadaşıyla tanışsanız belki güvenilri biridir ki 2. defa evelniyorsunuz bunu kabullenmeleri de zor
La kızım sen ne anlatıyosun haftaya düğünüm var hepiniiz mi kafayı yediniz
Beyefendi bana kızımlı falan konuşmayın ben sizin kızınız değilim ama şu barbarlığınızdan çıkın çocuklarınızın sizi sevmesini ve saymasımı istiyorsanız tabi evleniyorsanız da hayırlı olsun çocuklarınıza da hayatı daha fazla zehir etmeyin
defolup gitsinler o zaman yedikleri ekmeğe saygıları yoksa
Siz onlara bakmak zorundasınız ekmek veriyorsunuz diye her şeyi yapamazsınız dünyaya gelöek onların değil sizin tercihinizdi evlat sahibi olmaya karar verfiyseniz arkasında da durun sadece aç bırakmamakla olmuyor bu işler ekmek verince babalık yapmıyorsunuz
anaları bıraksaydı doğuran da o giden de umrumda değil
Ne kadar yazık size yazıklar olsun vefat eden biri için böyle konuşuyorsunuz utanmadan Allah ıslah etsin
Gerçekleri duymaya tahammül edemiyorsanız sormayın kimseye beyefendi
sorduğum şey oğlumu evden attırmak sen ne anlatıyosun kızm
Beyefendi bana kızım demeyin oğlunuzu da evden falan attıramazsınız buna hakkınız yok
Darp raporu alıcam attırıcam it o kadar yürekliyse gitsin çalışsın yaşasın
He şayet yaptınız kızınız da size dava açarrr
Açsın aynı şeymi birisi ataya vuruyor birisi kıza soya saldırmak daha büyük suç hiç bir şey bilmiyosun bari konuşma kızım
ayrıca açarsa ona da yallah ben evlenicem bu ikisiyle mi uğraşıcam
Beyefendi hukuk okuyorum emin misiniz bilmediğime
Atay vurma falan bu şekilde ilerlemiyor bu işler siz böyle düşünmeye devam edin yasalar böyle değil
sen okumaya devam et iyi okuyamamışsınız
Evet sizin gibi bağnaz insanlar ne kadar okusa da bir etkisi olmuyor ben okuyacağım teşekkürler
Kızım sen hukuk okumuyosun bu da ap açık belli sallama çocuk mu kandırıyosun sen
Çocuğu yaparken bunun sorumluluğunu aldınız bu kadar basit değil siz böyle yaparsanız onlar da küçük değil elbet hayatlarına bakarlad size muhtaç olduklarını düşünmeyin yaşlılığınız da onlar da size yallah der anlarsınız nasıl bir psikoloji olduğunu
sen ne s*lak bir kızsın lan bir de hukuk diyo sdjksdsd trol lan soru troll bu saflıkla sen sakın avukat olma yazık millete. d
Soru trol falan değil trol bir soru olda bu kadar sinirlenmezdiniz şayet trol bir soruysa da bu varsayım üzerinden bir değerlendirmede bulunuyorum kahin değilim değil mi sizin anlattığınız üzerinden yorumluyorum sizin acil tedaviye ihtiyacınız var soru gerçekse öfke kontrolünüz yok trolse de şizofreni probleminiz var
Tedavi etsene beni sude
Sude kim
Sensin
Ayrıca ben psikolog ya da psikiyatrist değilim
Adım sude değil beyefendi gerçekten şizofreni hastasısınız geçmiş olsum acil şifalar
Sen kafayı sıyırmışsın
Size yetişmem zor beyefendi
Hanım efendi siz kafayı sıyırmışsınız rica ediyorum kendinize baktırınız
Hanımefendi birleşik yazılır lütfen düzgün konuşmayı öğrenin sonra tavsiye verirsiniz
Bu bir konuşma değil yazışma lütfen ikisi arasında ki ayrımı öğrenin sonra tavsiye verin.
Bu da bir konuşma ve iletişim çeşididir
Cahilsiniz hanım efendi konuşmanın tanımını aşağıya bırakıyorum lütfen faydalanın cahilliğiniz zarar verici boyutta zira.
1.
konuşmak eylemi.
2.
iki ya da daha çok sayıda bireyin sözlü bildiri alışverişinde bulunması, sözlü bildirişim, görüşüp danışma.
Cahil değilim bilgiyi öğrenebilecek bir insanım google bilgilerinizle çok güzel bir şekilde aydınlattınız beni ama siz gerçekten tedavi olun buraya hikaye uydurup yazmanız mı daha ürkütücü yoksa bunun gerçek olabilme ihtimali mi bilemedim
Cahilliğiniz kabullenseydiniz keşke olsun yine de aydınlatıldığınızı kabul etmenizde bir nebze de olsa iyi bir başlangıç. Ve ürkütücü olan tek şey CAHİLLİK.
Cahil olsam aydınlatıldığımı kabul etmem ama sizin bu takıntılı ruh haliniz gerçekten çok korkunç
Asıl korkunç olan şey sizin insanları tanımadan mabadınızdan uydurmanızdır
Tanımadan değil yazdıklarınızdan çok açık bir şekilde belli oluyor
Hanfendi siz kafayı sıyırmışsınız
Daha fazla cevap vermeyeceğim size barbar kişiliğinizle mutluluklar
Size daha fazla cevap vermeyeceğim paronayak kişiliğinizle mutluluklar
Afedersin ama
Oğlunun eli dert görmesin
Ohhh
İyi yapmış keşke daha fazla dövseymiş
yediği ekmeği ben veriyorum
Adam akıllı konuşmayı deneyebilirdin kızınla sen kızına vururken iyi oğlun sana vurunca niye evden attırmak istiyorsun doğru olanı yaptığını düşünüyorsan oğlun da doğru olanı yapmış işte kim aileden ne görürse öyle davranıyor
Bu hikâye gerçek değil? Haklı mıyım?
Haksızsınız dedektif hanım
Göreceğiz.
Araştırınız efenim araştırınız benim ALLAHtan başka kimseden hiç bir korkum yok
Beklemedeyim, eğer gerçekse bu hikâye 'de suçlu sensin.
Dedektif hanım size bir tavsiye vermek istiyorum her zmaan için ilk başta suçlu ilan ettiğiniz kişinin gözünden de bakın o zaman başka suçlularda görebilirsiniz.
Güzel hikaye böyle devam
Bide inanmışlar😬
Niye inanmasınlar güzel sordum bence. d