mesela kimisi ailesi tarafından ihmale uğruyor kimisi komsusu tarafından istismara ya da arkadasları içinde sindiriliyor falan filan sizinki ne?
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Ortaokul yıllarıydı yani 13-14 yaşlarındayım, hem okula gidiyordum hemde harçlığımı kazanmak için belimde boya sandığı ile ayakkabı boyacılığı yapıyordum.
Birgün yine boyacılık için evden çıktım, o gün fazla birşey kazanamamıştım. Para cebimde kalsın diye birşey de yemedim.
Bir adam ayakkabı boyama bahanesiyle yaklaşıp sohbet etmeye başladı. Ne kadara boyuyorsun,
bu kadara boyuyorum dedim.
Çok azmış ben sana iki katını vereyim dedi.
Sevindim tabi. Ama parayı bankadan çekmem lazım deyip beni peşinden sürükledi.
Konuşmaya devam ediyor tabi, konu cinsellik tabii. Kız arkadaşın var mı? Hiç yaptın mı falan demeye başladı.
Bu arada bankayı geçtik daha ıssız bir yere götürmeye başladı.
Niyetini anladım
Nereye gidiyoruz ayakkabını boyatmayacaksın deyip ordan hemen kaçmıştım.
Yani bir şerefsiz yüzünden istismara uğradım, bedenen olmasa da ruhen çook kötü olmuştum.
Ne aileme söyleyebildim ne de arkadaşlara.03 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Ozellikle dışarda çalışan çocuklar çok savunmasız durumdalar.
Herkes benim gibi şanslı olamayabilir.
En İyi Cevaplar
Ben ilkokul dördü büyük sehirlerimizin birinde okudum ilk okul üçe kadar doğu illerimizin bir köy okulunda okudum dörde giderken sosyal bilgiler dersinde öğretmen sınavı klasik yöntemle soru cevap olarak yaptı soruda diyordu ki sıvı hangi hallerde bulunur bende şehirli şivesi tam olmadığından su hangi mahallelerde bulunur yazmışım tabi cevap olarak ta bulunduğumuz şehrin bildiğim mahallerini yazdım sınavdan sıfır aldım bir bunu hatırlıyorum eminin diğer soruları da yanlış yazıp yanlış cevap verdim ki sıfır aldım hiç unutmam hala aklıma geldikçe kendime buluyorum ne cahilmişim diye şimdi ünv. mezunuyum belki de doğuyla batı arasındaki eğitim farkının kurbanıydım ama hep kendime kızıyordum o yıllarda
111 Yorumla- +1 yıl
Hayat işte insanı nereden nereye getiriyor kim diyorsa ben hep böyleydim yalan söylüyor çünkü herkesin en azından babasının geçmişi belli ama gururlarından dile getiriyorlar kendilerini kandırıyorlar ben bu anımı samimi olduğum pek çok arkadaşıma anlatıp hem güler hem düşünürdük
İlk okuldayken okulun popüler bir kızı vardı onla arkadaştık bize gelmişti. Amcam ben o oturuyoduk sonra amcam birden parmağımı çek dedi çektim. bir osurmak ama anlatamam kız sonraki gün herkese anlatmıştı rezil olmuştum. Hala parmağını uzatır çekmem...
02 Yorumla
- +1 yıl
büyüklerin osurdugunu bilmezdim mesela. sonra dedem butun önyargılarımı yıktıgını gördüm. hala etkısındeyım ayyyyy Allah ım
13 Yorumla- +1 yıl
gözlerim doluyor hala :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
8 yaşına kadar nenem büyüttü beni gözlerimin önünde öldü o gün bugündür hiç parlamadı gözlerimin içi asla aynı çocuk olamadım
23 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
sağolun
Bebekken annemler banyo fotografimi saklamis yirtacaktim ama bulamiyom annem nenem hala sakliyo birisi gorurse karizma giti valla gitti giti giti hittiii ;D;D
05 Yorumlakomşunn kızıyla öpüşrken yakalndm :D
06 Yorumlatopumun inşaata kaçması
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Çocukluğunuzda yaşadığınız ve unutamadığınız trajik-dramatik olay var mı varsa nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar