- 9 ay
Var evet annem sinir hastası biri küçükken olur olmadık şeylerden şiddet uyguluyordu bir kere kız kardeşimle okulda kollarımızdaki ısırık izlerini ve morlukları fark edip rehberlik odasına götürmüşlerdi. Anneniz üvey mi diye sorulmustu hiç unutmam daha 7 /8yaslarindaydik.
27 Yorumla- 9 ay
Artık büyüdük fiziksel bir şiddet söz konusu olmuyor haliyle kız kardeşim de evlendi ben kaldım 🤭 fiziksel olarak arada maruz kalıyorum arada ben de.
- 9 ay
Fiziksel demişim pardon ruhsal **
- 9 ay
Ne diyeceğimi bilemedim. Ruhunuzda açılan derin yaraların ❤️🩹 iyileşmesini dilerim. Kocaman yürekten sarılmak istedim. Çünkü çocukluğumuzun izlerini , yetişkinlikte içimizdeki çocuğu sarmaya çalışmakla yitiriyoruz. 🤍 çok kıymetlisin annende öyle. Kim bilir ne yaşadı bu duruma geldi. Ona da acil şifalar diliyorum.
- 9 ay
Çok teşekkür ederim sağ olun 🤍🌺 psikolojik destek alması için ikna etmeye çalıştım ama tedavisini yarım bıraktığı devam etmiyor maalesef.🤦♀️
- 9 ay
İnşallah 🙏🤍🌸
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Henüz sekiz yaşında, arkadaşımın trafik kazasında gözlerimin önünde can vermesi.
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
u
9 ayYok diyorum ama kesin vardir hatirlamiyorum allah bilir ne olarak çıkıyor Şu an bilmiyorum
17 Yorumla- 9 ay
Depremi bende yaşadım cadirlarda kaldim ama ne etkisi kaldi bende blmiyorum
- 9 ay
Subat depreminde bende öyleyim sabah gozumu açınca şükür tavanin altinda değilim diye gozumu acardim
Gölcük depreminde 6 yaşındayım - 9 ay
Rabbimize sığınmaktan baska care yok gibi ben Orada Kulunu yalniz bırakmayan Allaha inandim
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cocuklugum yatili kolejde gecti. Hafta sonu ailem'in beni gelip almamasini unutmadim.
12 Yorumla- 9 ay
Kuzenimin yaptıkları arkadaşımın yaptıkları ilk olay da kötü tabiki ama kuzen baya bir fazla oldu Allah'tan yurtdışına gitti geri dönmez
12 Yorumla- 9 ay
Tşkler
- 9 ay
Evet çocukluk arkadaşım traktörün altında ezilmişti
11 Yorumla u
9 ayHayır benim yok
11 Yorumla- 9 ay
Ne güzel 😊
Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Travma diyebileceğim bir şey yaşamadım fakat kötü anılarım dolu
10 Yorumla- 9 ay
Kolay kolay travma yaşamam, bir süre sonra unuturum.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)9 ay
Yok ya kimseyi ve hiç bişeyi takmadığım için tramva falan olmuyor bende 😂😂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evden kaçmıştım 😂 hiç unutmam
24 Yorumla- 9 ay
Elektrik carpmıstı
13 Yorumla- 9 ay
6 yasında olmustu olay galiba o zamandan beri kalp ritmi bozuklugum var ama birsey olmadı
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. İtilmiş ile kakılmış dizisi 😅
12 YorumlaHayır yok
20 Yorumla- 9 ay
Cocuklumuzta 1 tane degilki hep travnma
10 Yorumla - 9 ay
Sebrenitsa
13 Yorumla- 9 ay
Bosna katliamı
- 9 ay
Evimiz yanmıştı şans eseri kurtulduk
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 787 cevap paylaştı. Babamin davranışları
11 Yorumla- Gizli Üye(30-35)9 ay
kolumu kırdığım anlar :/
12 Yorumla- Cevap sahibi9 ay
kolu alçıda olan insanlara bakamadım uzunca bi süre :D neyseki geçti...
- Gizli Üye(25-29)9 ay
Köpeklerden
113 Yorumla- Cevap sahibi9 ay
Hayır ya Allah korusun Allah herkesi öyle bir durum altında kalmaktan korusun. Ama hayır küçükken birkaç sokak köpeği tarafından saldırıya uğradım kovaladılar ben de kaçtım, o günden beridir eseri kaldı nefret ederim köpeklerden. Tüylü ve süs köpekleri hariç.
- Cevap sahibi9 ay
Siz ısırıldınız mı yoksa benim gibi kovaladılar mı, şimdi dokunabiliyor musunuz?
- Cevap sahibi9 ay
Anladım, ama sizin süs köpeğiymiş beni kovalayanlar 3-4 tane idiler.😓
- Cevap sahibi9 ay
Anladım 🙂
- Cevap sahibi9 ay
😃😃😀😀🤣🤣
- Cevap sahibi9 ay
Ne güzel espritüelsiniz ya 🫠
- Cevap sahibi9 ay
Rica ederim ben teşekkür ederim 😊
- 9 ay
Var.