Anneme ne yapsam düzelir?

Annem ve babam boşanalı on yıl oluyor ve annem çalışıyor diye ikinci sınıftan beri teyzemde kalıyorum. Yani teyzemde kalıyorum ama annem akşamları geliyor, beni görüyor. Eniştem bana çok iyi davranır, bu gün de aramızda bir tartışma yaşandı ben de eve gitmek iatediğimi söyledim (çünkü onlar eniştemin annesine gideceklerdi) eve giderken eniştem annemi aradı aramızdaki tartışmayı anlattı. Bu gayet normal eniştemi suçlamıyorum. Eve gittiğimde kapıdan içeriye girdim ve daha montumu çıkartmadan "seni babana veriyim mi?" felan demeye başladı. Açıkçası bu "baba" tehditleri beni korkutmuyor. Herneyse odama girdim, saat daha dokuzdu annem tabii bana bir yandan hakaret ediyor. Bakın eniştemle tartışmama rağmen o bile bana hakaret etmedi ki konu o kadar vahim değil. Yattım uyudum. Bir yandan uyuyorum ama annemin odaya girip konuştuğunu duyabiliyorum. Geldi odaya işığı açtı "uyumuş" dedi ve ardından bana hakaret etti. Geçmişte beni her zaman döverdi ikinci sınıfa giderken yazın kolumdaki yaradan (daha doğrusu terlik izi) dolayı hırka giyinmiştim. Sonrasında uyuduğum için teyzeme gitmek istemediğimi söyledim büyük babam kuzenimi görmek istiyordu siz gidin oynayın, yemek yiyin felan demiştim benim boğazımı sıktı bende kalkıp büyük babama söylediğimde geldi ve kolumu sıktı. Bende bunlardan bikip babama gitmek istedigimi soyledigimden beri benden nefret ettigini doha fazla soylemeye basladi. Acikcasi teyzem benim kurtulusum onu cok seviyorum. Bana kizgin olsa bile oturur dinler. Sorunu o cozer. Herneyse annemi az cok anlamissinizdir. Lutfen ne yapsam duzelir onu soyleyin?

Anneme ne yapsam düzelir?