Yani bana saçma geldi çünkü bir şey yapacak olana bekar arkadaş gerekmez bence 😐

Yani bana saçma geldi çünkü bir şey yapacak olana bekar arkadaş gerekmez bence 😐

Duruma evli-bekar olarak bakmak mantıklı mı pek emin olamadım. Ama bildiğim bir şey var ki, isteyen herkes her şeyi yapar. Çünkü neden? İstemek başarmanın yarısıdır da ondan 🤷
Dört kişilik kız arkadaş grubumuzda birimiz evli. Yani biz striptiz klübünde çalışmıyoruz üç bekar olarak djsjs Her buluştuğumuzda kafeye gidip çay kahve, bazen alkol içiyoruz. Adam gibi sohbetimizi edip evlere dağılıyoruz. Normal bir hayatımız var. Dediğin gibi bir halt yiyecek olan her türlü yer zaten. Bunun arkadaşla falan alakası yok.
Evlenene kadar sakıncalı değilmiş de evlenince mi sakıncalı oldu ne değişti evlendi diye arkadaşlar arasında hiç bir şey her daim arkadaşlarim yanımda olucak evlendim diye yarı yolda bırakmanın bir anlamı yok
Cevap
41Cevap
Güvenilir arkadaşları ise sorun olmaz
Arkadaşım bekarsa ben ne yapayım kdkdk burada senin duruşun ve karakterin önemli. Bekar arkadaş seni bozacak diye bir şey yok. O zaman arkadaşlarını düzgün seçeceksin, bozuk insanlarla takılmayacaksin
Bence kısıtlamamak gerek. Aldatacak olan sen uyurken de aldatır.
Medeni hal ile alakası yok onun. İnsanın karakteri ile alakalı. Keyifli günler..
Olmaz. Bekar insan karşı cinslerle etkileşim ister. Evli insanı da onların yanında bekar ve arayış içinde zannederler.
Evet bu konuda haklisin. Ancak, fırsatlar ne kadar çok fazla olursa, ihtimallerin oranı da o kadar fazla olur ;)
Kişiden kişiye degişir. Egitim seviyesine ve güven meselesi.
Ruhunda varsa zaten, arkadaşları mümin olsun yine yapar 😄
Kişinin kafasında varsa bir hinlik isterse kilise papazıyla görüşsün yine de yapar. Bunum bekar arkadaşı falan yok
Olmuyor bekar arkadaşla bekarlar evlileri kıskanıyor benim çoğu arkadaşım öyle, evde kaldım evde kaldım bok mu var kal işte 🤣🤣
Aldatacak insana pranga vurabilirsin yine yapacaktır böyle saçma önlemler alacak kişi benimle olmasın pls
O zaman benim arkadaşlarımla buluşmam sıkıntılı bir durum çünkü benim yaşımda olan tüm arkadaşlarım evli
valla yapacak olan her türlü yapar bu tip kısıtlamaları doğru bulmuyorum
ne alaka ya kankam evlendi ben bekarım. Beni terkmi etsin bunumu istiyosun mantıksız ama eskisi gibi görüşemiyoruz bu bi gerçek :( beni çok boşluyor
Doğru düzgün bir arkadaş ortamıysa neden sakıncalı olsun.
Ulan ortadaki Jennie nin ne işi var bunlarla MK. Kızımıza napmislar noluyor
Genelde erkoların evli-bekar karması grubu hep sorunlu oluyor.
Sakıncalı karım erkek arkadaşı olamaz. Kız arkadaşları ile istediği kadar gezebilir
Bu düşünceye sahip olanlar sakıncalı tedavi görmeleri gerek.
Merhaba
Bekâr arkadaşla görüşülürde karşı cins ise bu arkadaş olmamalı
Normalde de bekar olsa bile kadın ve erkek arkadaş olmamalı...
Bence çok sakıncakı mazallah bekara özenip boşanır falan
G. Kore
Yoldan çıkacak insana sosyal medya zaten yeter
Bekar arkadaşlarımla görüşmenin ne gibi bir sakıncası olabilir ki.
Yoo bizimkisi habire sizde evleneceksin diye baskı yapıyor, ondan daha mutlu olmaya hakkımız yokmuş
Hayır değilde bekar arkadaşlarinin ne olduğu da önemli
Yoo yine olabilir ama gidilexek yer bellidir 😊 olabilir tsrla bağ bahçe 😊
Elbette sakıncalı. Zira bekarlık günleri geliyor insanın aklına. bir garip hislere gidiyor insan. Sonra keşke falanlar hiç gerek yok.
bekarım evli olan arkadaşlarım var pek fazla görüşemiyoruz keşke onlar bekar kalsaydı
İnsana biraz deşarj lazım. Ne olacakki en fazla.
Bence sakıncalı etkilenme olasıliği oluyor mesafe iyidir
Kendini biliyorsa neden görüşmesin.
Yo neden sakıncalı olsun
Bence değil arkadaşligini mi kescek yani
Saçma tabi ki yapacak kişi her türlü yapıyor
Ne saçma bir düşüncen var
yasaklanan her şey daha cazip gelir
Ortadaki kız güzelmiş
gereksiz kıskançlık şeyleri
Nedne sakincali olsun ki
Görüşebilir elbette
O zaman direk arkadaşla görüşmesi sakıncalı 😂
Olmaz seviyeli bir arkadaşlıksa
gözüm tutmazsa evli de olsa fark etmez
Nasıl görüştüklerine bağlı
Nesi sakıncalı olsun yahuuf
düzgün arkadaşlarsa değil
tamamen sacmalik. evliler ölsün mü?
evli olmadın çok belli :)
Evet aşırı sakıncalı bence de
Yoo neden olsun ki.
Bence medeni durum değil karakter önemli.
erkekler açısından biraz öyle
açısından derken erkeklerin görüşmesi sakıncalı çünkü ortamları çok leş her türlü pislik döner
Yooooo
Değildir
Davul dengi dengine çalar Gülüm
Hayır?
İstediğimle görüşürüm
görüşebilir. normal
Bu kadar saçmalık olmaz
Saçma tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?