Dörtlü kız arkadaş grubumuzda birimiz evli. Buluşmalardan ya erken kalkıyor ya da hiç gelmiyor. Sanırım eşi durumdan rahatsız. Sizin eşiniz istediğinde bekar arkadaşlarıyla görüşebilir mi?

Dörtlü kız arkadaş grubumuzda birimiz evli. Buluşmalardan ya erken kalkıyor ya da hiç gelmiyor. Sanırım eşi durumdan rahatsız. Sizin eşiniz istediğinde bekar arkadaşlarıyla görüşebilir mi?

Eşimin bekar kız arkadaşı, benim de bekar erkek arkadaşım olamaz. Şartlar iki taraf içinde geçerli. Ama hemcinslerinden kıskanmam istediği yere gidebilir. Ben zaten bir yere gitmiyorum kızlar muhtemelen bize gelir 😁
Abartmadığı sürece görüşür. Ama her gün olmaz. Komşumuzun kocası mesela her akşam arkadaşlarıyla içiyor, gece 3 te geliyor, bu şekilde olmaz ama haftada bi iki çıksın, evlendik diye tasma takmadık ya
şu an çok ikilemde kaldım bekar ortamını herkes bilir ama eşimede güvenirdim yani, bilemedim şimdi. Görüştürürdüm ya sadece bazen arar telefonumu açmazsa kıyameti koparırdım herhalde. d
Tabii kontrol etmek lazım 😃
Eşim buna anlayışla yaklaşır fakat insan evli olduktan sonra bakış açısı ve işleri değişiyor. Eskisi gibi yakın olamıyorsun en azından bende böyle. Bekar olan tek tanıdığım kardeşm.
Cevap
9Cevap
Sanırım olmazdı 😬
Görüşürdu.. bi hata yapacak olan burnunun dibinde de her haltı yer zaten
Doğru kısıtlasan ne fayda
👍.
Evli ve bekar insanın arkadaşlığı olmaz. Bekarlar arayış içşnde ve etrafında erkekler olacak. Ne işi var evli kadının o ortamlarda.
Arkadaşlarını öncelikle tanımak isterdim tanıdıktan sonra güvenilir biriyse zaten bekar da olsa evli de olsa görüşebilir
Rahatsızlığım bekar veya evli olmasından dolayı değil de, kişiliğe odaklı olur. Bekar arkadaşlarıyla elbette görüşebilir.
Evlenmeden önce neyse evlendikten sonra da öyle kabul edin. Sizin seçtiğiniz adam başkalarının hayatiyla kafasiyla hareket etmesin
Ve hemcinsle görüşmüşsün bunu neden kıskanırsın ki sonuçta karımın sosyal bir varlık olmasını isterim. elinden neden almaya çalışayım ki bunu.
Tabiki, kişi kendinden sorumludur. Ve isteyen insan her şeyi her yerde yapar. Kimse kimseyi engelleyemez.
Bana yapışacağı için kendisi görüşmek istemeyecektir.
Muhtemelen sorun etmem ama bu görüştüğü arkadaşının kişiliğine görede değişir
Benim için sorun değil çünkü ben de takılmaya devam edeceğim.
Evli insanın bekar arkadaşı olmaz
Görüşebilir tabi ama beni ihmal etmeden🙂
Görüşüyor, buluşuyor, takılıyor sorun etmiyorum.
Görüşüyoruz ikimizde hem ben hem eşim nolcak ki
Karşı cins arkadaşı olan biriyle ciddi düşünmem.
evet banz mı sorcak onu da daha neler
izin vermem bende
30+ erkekler hep izin vermem demiş Allah uzak etsin
evli arkadaşlarımla iletişimim kalmadı
evet aldatacak olan her türlü yapar bence
Ben görüşürüm, o da görüşebilir
Görüştürürüm
Görüşebilir
Hayır olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?