Evlendikten sonra arkadaşlarla vakit geçirme durumu eskisi kadar yaşanmamakta. Bu konuya şaka ile karışık internette değinen birçok video mevcut. Bir de eşinin, arkadaşlarıyla buluşmasına karışan ya da bunu istemeyen eşlerin de olduğu konuşulur. Örneğin klasik bir durumdur; arkadaşlar eşini halı sahaya çağırır ama eşi razı değildir gitmesine. Ya da kız kıza vakit geçirelim diye dışarıya çağırırlar ancak eşi onun gitmesini istemez.
Bu konuda ki görüşün nedir?
Evlendikten sonra eşinin, arkadaşlarıyla buluşmasına karışır mısın?
Karışmam tabikide. İstediği yere istediği zaman gidebilir ben yalnız vakit geçirmekten sıkılan bir insan değilim. Her yere beni de götür demem erkek ortamında ne yapayım onlarla birlikte okey mi oyniyim yani? Erkek ortamında gitsin takılsın aile dostlarımızla buluşacağımız zaman o beni zaten çiçek gibi hazırlanır birlikte eğlenerek gideriz. Bende olursa tabi arkadaşlarım gitmek isterim o da büyük ihtimalle karışmaz arkadaşlarımla kahve içmeme. Öyle yani niye karışayım. Evde kendi başıma takılırım. Genellikle o bana düşkün olur eve erken gelir yemeklerimi özler çünkü sonra dışarı çıkıp milkshake içeriz. Ben evlensem de şimdi de hiç böyle şeylere karışan bir insan değilim. Evleneceğim insan bana bu yüzden çok bağlı ve evlenince de çok şanslı olacak. 😄
Hayatımda bir kere birine açıldım ve reddedildim , aylarca acı çektim ve araştırma yaptım şimdi ise kimseyle beraber olmak istemiyorum. Kendimi eksik veya yetersiz bulmuyorum veya kimseyi suçlamıyorum sadece içimden gelmiyor nedeni ne olabilir?
Yani bunun sebebini yalnızca sen bilebilirsin. Belki de son açıldığın sana sen farkında olmadan çok şey öğretmiş bu da seni bu tür davranışlara kapatmış olamaz mı?
Ben çiftlerin birbirlerine yasak koyduğu, özgürlüklerini kısıtladığı ilişkilere karşıyım. Benden önceki hayatında ne derece sosyal ise benden sonraki hayatından da o derece sosyal olabilir. Kimsenin kimseye yasak koymaya hakkı yok. İlişki durumu esaret değildir. Bu kişinin kendi benliğine saygısızlıktır en başta. Tabi ki de birlikte vakit geçirmek, hayat arkadaşlığı yapmak çok güzel bir şey ama karşıdaki kişiyi çevresinden koparmak ta bi o kadar kötüdür. Bu tamamen şahsi karakterle alakalı. Ya kıskançtır, ya güvensizdir. Tamamen kendi çıkar ilişkilerine dayalı kişiyi bir kalıba sokmaya çalışmaktır.
Karışmam. Gün içinde istediği kadar arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirebilir. Geceleri çok fazla dışarıya çıksın istemem ama yine de hayatına müdahale etme hatasına düşmem. Belirli saatlerde eve dönüyorsa sorun çıkarmak yersiz olur. Onun da eğlenmeye hakkı var. Evli olması sürekli olarak benimle birlikte vakit geçirmesi gerektiği anlamına gelmez.
asla karışmam, her insanın kendine ait bir hayatı vardır tabiki ben de arkadaşlarımla çıkar gezerim o da çıkar gezer (benim hiç arkadaşım olmasa da :D ) oturup izin vermemek en anlamadığım ve saçma durumlardan bir tanesidir
Selam, Elbette karışmam. Ancak güvenmem çok önemli. O güveniyorsa sorun yoktur demek çok basit. Bazen insan her şeyin farkında olmayabilir. Genel olarak fazla karışmam. Gitsin kız kıza takılsınlar, eğlensinler. Yeter ki bu durumu fazla abartıp beni ihmal etmesin. Elbette aynı durum benim için de geçerli.
Kızlı ortamlarda beraber, sadece erkeklerin bulunduğu ortamlarda tek gidebilir. Akşam 22.00 24.00 evde olması şartıyla. (Maç olursa da beraber gidilir.) Örnekler çoğaltılabilir.