Kötü bir evlat olduğumu düşünüyorum. Nasıl her şeyi düzeltirim?

Ben annem ve iki ablam ile yaşıyorum
Babam vefat ettikten sonra ben biraz değiştim aslında ailecek değiştik

Annem aslında özünde çok iyi bir insan ne istesem uygun görürse izin verir öyle sıkıcı annelerde de değil çok eğlenceli biridir çevremizdeki insanlarda bayılır anneme

Ablamlarında annem den aşağı kalır yanları yok bir insanın sahip olabilecekleri en iyi ablalar düşünceliler saygılılar sabırlılar ve bana karşı çok dürüstler bende istedikleri tek şey ise ev işlerinde yardım etmem.
Biz köyde yaşadığımız için buranın işleri ASLA bitmiyor bende kendimi "biraz" tabir etsem de ablalarımın söylemleri ile
TEMBELİN DİBİYİM. ben hayatı hep gırgırına yaşadım en ciddi olayları bile tınlamayan biriyim kısacası

Şimdi "aga bu kadar iyi bir ailen varsa derdin ne." Diyeceksiniz konuya geleyim

Bizim evde genel kavga hep benim işleri yapmamam ve hiç kimseyi alttan almadan karşımdaki büyüğüm değilmiş gibi ağzı gelen bütün söz, küfür ne varsa kusmamda. kısacası ben gerçekten terbiyesizin tekiyim.

En kötüsü ne biliyormusunuz dışarıdaki insanlara aksine çok nazikimdir ama aynı nezaketi aileme gösteremiyor um.

Aramız şu anda o kadar bozuk ki annem gerçekten imkanı olsa beni evden postalıyacak hatta beni amcamın yanına yollamayı bir ara ciddi ciddi düşünüyor du.

Bu yazıyı yazmadan yarım saat önce yine kavga ettik ve büyük ablam artık dayanamadığı ve benden gerçek anlamda kurtulmak istediğini söyledi. O sabır taşı olan ben adam olayım diye çırpınan benden asla vazgeçmeyen kız benden kelimenin tam anlamı ile NEFRET ediyor.

Millet ben öyle duygusal ergen modunda biri değilim 20 yaşında bir insanın başına gelebilecek en kotu şeyleri ardı ardına yaşadım karşımdaki insanlara güzel nasihatler ederdim ve çoğu kişi bundan hoşnut olurdu ama bı kendime ettiğim nasihatler bende işe yaramadı
ve artık gücüm kalmadı lütfen bir aklı selim bu yazıyı ciddiye alarak okusun ve bana güzel bir tavsiye versin lütfen!!!

Not: bu yazıyı çok hızlı yazdım umarım anlaşıla bilmişimdir

Kötü bir evlat olduğumu düşünüyorum. Nasıl her şeyi düzeltirim?