Ben kötü bir evlatmıyım?

Son senem üni. için dershaneye gidiyorum ve normalde dersleri vs çok önemseyen biri değildim son senenin verdiği baskıyla derslerime odaklandım.2ay da 2 gün devamsızlık yaptım ve her birindede ailemden mis gibi azarlamalar nankör olduğumu blirttiler. Babam alkolik annem ise çalışıyor. Maddi her hangi bir konuda sıkıntımızın olmaması lazı babamın aldığı para aileyi fazlasıyla rahat geçindirir. Ama 7 aydır eve bir kuruş destek vermedi. Haliyle annemin üstüne bindi. Ben her konuda yardımcı olmaya çalışıyorum hepsine. Annemle babam tartışırlar ve ben hepside annemi savunuyorum. Hatta annem için babamdan dayak yiyip hastanelik olmuşluğum var. Kız arkadaşım manipülatör olduğumu ve hayatını berbat ettiğimi söyleyip terk etti. Teyzem gil nankör olduğumu anneme yük olmaktan başka bir şey yapmadığımı dershaneye boşuna gittiğimi söylediler. İstediğim bölümü kazanmamaı istemiyorlar asker olmam için çabalıyorlar. Dün dershaneye gitmedim ve zamanımı kütüphanede geçirdim çıkışta arkadaşlarla larla buluştuk ve hocam görüp annemgile mesaj atmış. Annem akşam eve gelince her zamanki gibi yazıklar olsun sana verdiğim emeklere babandan farkın yok vs. şeyler dedi ve dershane paramı vermeyeceğini kendim halletmemi istedi. Çok dışarıya çıkan bir insan değilim 2 tane arkadaşım var. Haliyle düşündürdü ailem sürekli kötü olduğumu söylüyor , aşık olduğum kadın benden bu yüzden ayrıldı kimseyle anlaşamıyorum. Sorun ben miyim. Ve geçen seneye kadar vurdum duymaz kafasına buyruk biriyken sorumluluklarımın farkına varıp değişmek için elimden geleni yaptım. Ama onlarında kölesi olamam. Annemede kızamıyorum kız arkadaşıma ailemede arkadaşlarımda sorun benmişim gibi geliyor.

Ben kötü bir evlatmıyım?