Hayatımda biyolojik erkekler kadar kıskanç insan görmedim trans erkekler olarak bizi cekemiyo adamlar haksizmiyim?

Ya varya sırf doğuştan kız doğup ameliyatla erkek olacaz dedik diye yok bilmem ne hakaret çok kötüsün bilmem ne sanane kardeşim düzene benim igrencligim ben trans erkek olarak bunlardan yakisikliyim ameliyat olsam bu biyolojik erkeklerden daha yakışıklı olacağım için kızlara yeni talipler cikiyo diye varya fesatliktan cildiriyolar ya ya siz kimsiniz beni yolumdan cevireceksin siz değil dünya olarak üstüme gelseniz benim hayalini kurduğum hayattan beni vazgeciremessiniz gotunuz yirtilsada özel hayat benim hayatim transfobikler kadar itici hicbirsey görmedim ömrümde ya sanane sanane sanami düştü hiçbir kadın bana bunları söylemiyor erkeklerdeki bu çekememezlik kıskançlık fesatlık transfobi artık bıktırdı beni hayat benim tasasi sizemi düştü sırf sizden erkek dogmaniza rağmen sizden daha yakisikliyim diye bu tripler
Hayatımda biyolojik erkekler kadar kıskanç insan görmedim trans erkekler olarak bizi cekemiyo adamlar haksizmiyim?