Ya varya sırf doğuştan kız doğup ameliyatla erkek olacaz dedik diye yok bilmem ne hakaret çok kötüsün bilmem ne sanane kardeşim düzene benim igrencligim ben trans erkek olarak bunlardan yakisikliyim ameliyat olsam bu biyolojik erkeklerden daha yakışıklı olacağım için kızlara yeni talipler cikiyo diye varya fesatliktan cildiriyolar ya ya siz kimsiniz beni yolumdan cevireceksin siz değil dünya olarak üstüme gelseniz benim hayalini kurduğum hayattan beni vazgeciremessiniz gotunuz yirtilsada özel hayat benim hayatim transfobikler kadar itici hicbirsey görmedim ömrümde ya sanane sanane sanami düştü hiçbir kadın bana bunları söylemiyor erkeklerdeki bu çekememezlik kıskançlık fesatlık transfobi artık bıktırdı beni hayat benim tasasi sizemi düştü sırf sizden erkek dogmaniza rağmen sizden daha yakisikliyim diye bu tripler
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılaynen aşkım
026 Yorumla- +1 yıl
Zeynep=kadınlar =♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😋😋😋😋😋😋😋🌈🌈😍😍😍♥️😍😍😍😍♥️♥️😍😍😍
- +1 yıl
Zeyneple kadınlar arasında öyle büyük bir aşk vardirki bu aşkı hickimse yok edemez 😍♥️😍😍😍😍😍😍😍😍😍♥️♥️😎😎😎😎
- +1 yıl
Ah benim kadınlarım benim kadınlarım benimmmmmmnmmn keşke hepsine aynı anda dünyadaki bütün kadınlara sarılsam mutluluktan baygınlık geçirsem hiç hiç hiç uyanmasam rüya olsa öyle rüyaya bile kurban olurdum uyanmazdim keşke keske kadınlar ülkesi olsaydı ve beni oraya ömür boyu sürgün etselerdi ve Zeynep o ülkede ömür boyu tutsak edilseydi Zeynep ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️kadınlar kadınlar ♥️♥️♥️♥️♥️♥️🌈🌈🌈Zeynep
- +1 yıl
Dünyada kadınlar kadar güzel bir cinsiyet görmedim bu nasıl bir güzellik bir trans erkek olarak mest oldum hayatımda bu kadar cilveli bu kadar seksi bu kadar şevkat merhamet aman tanrım trans erkek olduğum için çok şanslıyım çünkü kadınlar kadar güzel cinsiyete aşığım yemin ediyorum bal kavonuzuna girmiş gibiler hepsi ballanmislar bal bulaşmış tam bal kavonuzuna düşüp pekmez kavanozuna girmişler çok hoşlanıyorum çok güzeller
- +1 yıl
Aman tanrım ne güzel bir cinsiyete aşığım ben binlerce kez mutluyum kadınlarla kadınlara olan aşkım o büyük aşk aklımla kalbimin arasında kalan en güzel yerdesiniz kızlar trans erkek olduğum için o kadar mutluyum ki neden bu kadar mutlusun diyolar çünkü kadınlara asigim kadınları düşünmek bakmak resimlerine bakmak konuşmak seslerini duymak konuşmak kadınlarla içli dişli olmak tam Zeyneplik ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ben Zeynep arkadaşlar Zeynep ismini herkes aklına kazisin erkek fobik kadınlara aşık olan birisiyim o kadar aşığım ki kadınlara Zeynep ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🌈♥️♥️♥️♥️🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈♥️♥️♥️♥️kadınların hepsi yengeniz olur beyler ♥️♥️♥️♥️
- +1 yıl
Keşke bir mucize olsa ben böyle kadınlarla dolu bir dünyaya gitsem hiç gelmesem beni oraya kapatsalar ve ömür boyu Zeynep olarak orada yaşasam kadınlarla bütün nüfus kadınlar olacak ama tek bir erkek cinsiyeti bile olmasin sadece kadınlar beni kadınlarla dolu dünyaya kilitleyin anahtarı denize atın cikamayim ömür boyu kadınlarla gülüyum kadınlarla egleniyim kadınlarla sevisiyim kadınlarla öpüşüyüm kadınları siki. yim kadınların tek siki. cisi ben oluyum bütün kadınlarla gece gündüz birlikte oluyum kadinlarin içine ativerin beni trans erkek olarak çok hoşuma gider ruhumu okşar beni benden alır simartir ben size yalvarıyorum beni kadınlarla dolu odaya kitleyin sadece kadınlar olsun ömür boyu açmayın bu benim sizden tek istediğim şeydir trans erkek olarak ulan testesteron yükseldi yine benim
- +1 yıl
Testesteron yükseldikçe kadınlar gözüme daha da güzel gözüküyor
- +1 yıl
Beynimde zonkluyo kadınlar hormonlarim aşırı yükseldi
- +1 yıl
Ben trans erkek olarak Zeynep olarak size bir trans erkeğin kadınları görünce ne hissettigini açıklayım duyduklarıniza şok olacaksiniz kadınlarla karşılaşıyorum ya diyelim beyne bir sinyal gidiyo beynim damarlarim şişiyor kadınlar o anda gözüme çok güzel gözüküyor o anda cilve yapmasalarda sanki cilve yapiyolarmis gibi hissediyorum kadınları görünce erkekliğim yukseliyo offff offf bir trans erkeğin kadınlara karşı libidosu tavandir aşık oldugum için kadınlara biraz fazla libido salgiliyorum beynim kadın görünce trans erkek olarak yerinden çıkıp çıkıp giriyo kadınları görünce beynim error veriyor o kadar çok etkileniyorum ki kadınlardan biyolojik erkekler bile kadınlardan o kadar etkilenmesi mumkun değil kafamda kadınları görünce çalan tek şarkı şu böyle bir aşk görülmemiş dünyada ne geçmişte nede bundan sonrada
- +1 yıl
Benim hormonlarim trans erkek olarak tavanlara cikiyo hiç inmiyor testesteron yaktın beni testesteron
- +1 yıl
Bir trans erkeğin hormonu niye hiç aşağı dusmuyo tirmandikca tirmaniyo göklere
- +1 yıl
Kızların karşısında da aptal aptal siritiyorum mal gibi hep bu hormon yuzunden
- +1 yıl
Trans erkek olarak tam bir libido canavariyim
- +1 yıl
Bugün dizi izlerken kadının me. melerine dokunmak geçmek içimden trans erkek olmak böyle bişey hormonlarim durmuyo
- +1 yıl
İçimden dizideki kızı sik. mek geçti aklımdan Allah'tan trans erkek olarak beynimin içini okuyamiyolar 😅😅😅😅neler neler ne fanteziler kadınlar kilotlucoraplar zaten aklımdan hep kadınlar geçiyor trans erkek olarak 24 saat kadınları düşünüyorum
- +1 yıl
Aklımda şu an bir kız var ismi Melike bir trans erkek olarak ona abanmak geciyo içimden tirmanasim var kıza üstüne çıkıp tüm gücümle becer. mek geçiyor içimden hemde ömür boyu bece. rsem yorulmam trans erkek libidosu karılar kizlar karilar kızlar
- +1 yıl
Bir trans erkeğin beyninde nemi var sadece kadınlar var karılar kizlar karı kız başka bişi yok iş güç yok sadece karı kız trans erkek beynini inceleseler laboratuvarda ben beynimi labaratuvara bıraksam Zeynep olarak beynimde sadece kadınları bulabilirler başka bişey yok içinde
- +1 yıl
Hoşlanıyorum hoşlanıyorum capkinim yakisikliyim gamzelerim var kız takiplerimi trans erkek olarak bekliyorum yatakta ayı gibiyim çok güçlü ve hırslıyim yataklar kırılabilir kızları ben görünce o kadar istekliyim kızları sik. meye öküz gibi kuvvetliyim
- +1 yıl
İlk başta kızlarla bakışıriz uzakdan sonra bı yatağa atarım kızı cumburlop bide kızın kilotlarini öperim kilotlar havada uçuşur bir trans erkek ve kadınlar yan yana gelirse banyoda biter bu işin sonu 😅😅😅😅
- +1 yıl
Bir trans erkek ve kadın asla arkadaş kalamaz çünkü o işin sonu yatakta biter
- +1 yıl
O yüzden çok sayıda cariyerimlerim var
- +1 yıl
Ben bazen sevdiğim kadınlara sevgililerime yalan söylüyorum şu kız benim arkadaşım diye Zeynepin olduğu bı yerde kadınlar mutlaka yataktadir sizce benim kızlarla arkadaş kalmam mümkün mü asla ama yalan söylemek güzel oluyo başka kadınlarla fingirdeyebiliyorum yoksa asla aldatamam sevdiğim kadını yalan soyeleyeceksin kandiracaksin kız milletini başka kızlarla oynastigimi sevgilim anlayamaz usta çapkın trans erkeğim ben
- +1 yıl
Dünyadaki hiçbir kadınla trans erkek arkadaş kalamaz sonu sevişmek
- +1 yıl
Bir trans erkek olarak aşık olduğum cinsiyetle arkadas kalabileceğime bebekler bile inanmaz ben kadınlardan bu kadar hoslanirken hem cin. sel hem kalpsel bu kadar çok aşık olduğum cinsiyetle asla arkadaş kalamam trans erkek olarak trans erkeklerin asla kız arkadaşı olmaz yalandır sevgilisi olur kızlar asla trans erkekle kadından arkadaş olmaz net o işin sonu yatak olur
- +1 yıl
Babamın kızı olmayan bütün kadınlardan hoşlanırım dünyadaki trans erkek olarak karşımdaki kadın etkilenmese bile ben kadınlara trans erkek olarak yoğun duygu besledigim için her anlamda sonu arkadaşça bitmez
- +1 yıl
Karşıdaki kız belki arkadaş olarak görür belki sevgili olarak görür beni ilgilendirmez ama dediğim gibi babamın kızı olmayan bütün kadınlardan etkilenirim ve bu kadar yoğun duygu besledigim cin. sel istek duyduğum bir cinsiyete trans erkek olarak asla arkadaş kalıyorum diyemem yalan kızlar etkilenmese bile olay yatakta biter çünkü ben hoşlanırım kızlardan
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence umursama insanları
00 Yorumla Benim icin sorun değil kim nasil mutlu olursa onu yasasin.
02 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyanlara bişey demem eyvallah
- +1 yıl
Zaten benim kadınları sevmem kadınlara aşık olmamin sana beye kimseye zararı yok saygı duymak çok kolay itiraz etsenizde yaşayacam zaten etmesenizde hayatı insanlara zorlaştırmak yerine kolaylaştırmak lazım
- Aile & Toplum konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılbiyolojik erkeklerin trans erkeklere gıcığı var niye bilmiyom
042 Yorumla- +1 yıl
Ben biliyorum kardeşim sana söyleyim nedenini biyolojik erkekler trans erkek düşmanı çünkü onların hoşlandığı cinsiyete aşığız kadınlara aşığız ve trans erkek olarak onlardan daha delikanlıyım adam gibi adamım yanlışsam düzelt beni kardeşim benim
- +1 yıl
Yanlış konusuyosam duzelt
- +1 yıl
Bişey soyleyimmi seni aylardır tanıyorum ben kardeşim sana ben güveniyorum yanlış bişey yaziyosam çık deki sen yanlissin yanlış konuşuyosun kardeşim de çık konuş kardeşim sana serbest haksizsam deki Aren haksizsin sen de
- +1 yıl
Bak kimse eleştiremez beni ben sana izin verdim yanlissam düzelt beni deki şu konuda da yanlış düşünüyorsun de çık konuş kardeşim
- +1 yıl
Benim amacım biyolojik erkeklerden üstün olmak değil onlar bizimle yarış içerisindeler trans erkek düşmanı demişsin biyolojikler demişsin kendi ağzınla bana destek cikmissin
- +1 yıl
Ama ben de erkek fobigim duygular karşılıklı bende onları zerre sevmem günahım olsa günahımı vermem onlara
- +1 yıl
Bir trans erkek için dünyadaki tek güzel şey kadınlardır
- +1 yıl
Biyolojik erkeklerle bu yüzden dusmaniz birbirimize
- +1 yıl
Biyolojik erkeklerin istediği şeyde kadınlar trans erkeklerin istediği şeyde kadınlar zıttı zittina sevmeyiz birbirimizi
- +1 yıl
İki erkek sonuçta trans erkekler olarak bizde erkeğiz kabul etmeselerde onlarda erkek iki erkek kavga eder ne için kadınlar için nokta trans erkek ve biyolojik erkekler ezeli rakiptir ve ben çok erkekfobik bir transim kadınlara aşık olduğum için kuduruyolar tilki olduğum için çakalların sesini duymuyorum biyolojik erkekler çakal ben tilkiyim bir trans erkek olarak ben tilkiyim onlar çakal ve biyolojik erkek ve trans erkek asla birbirini sevmez sonsuza kadar ölümüne dusmaniz ben kadınları asla biyolojik erkeklere yar etmem onlarda bana düşmanlık yapiyolar bende onlara onlar transfobik bende erkekfobigim
- +1 yıl
Bu dünyada tek sevdiğim cinsiyet kadınlar ve kadınlar bana ne yaparsa yapsın ölümüne aşığım ve aşık olduğum cinsiyet aglatabilir beni sadece benim bitek kadınlar bana bı laf ettiğinde acayip zoruma gider ama kizmam onlara çünkü ölümüne aşığım gözüm başka bişey görmez sempati besledigim bir cinsiyet kadınlar
- +1 yıl
Biyolojik erkekler trans kadınları daha çok sever ler neden biliyomusun kullanabilirler ama trans erkekleri sevmezler çünkü kullanamazlar çünkü bende erkeğim oda erkek bende kadınlardan hoşlanıyorum onlarda kadınlardan hoşlanıyor benim yanıma yaklaşma şansları yok o yüzden ölümüne dusmaniz ben hayatım boyunca kadınlardan hoşlandım ve son nefesime kadarda kadınlardan hoşlanacam ne kadar itiraz ederlerse etsinler benim erkek olduğumun gayet farkındalar aslında bana düşmanlıklarınin altındaki sebeb kin. Kadınlara aşırı aşık olmam ve sonsuza kadar beni kadınlardan onlar bile ayıramaz bunu tüm dünya biliyo bir trans erkeği kadınlardan ölüm bile ayıramaz benim sonsuza kadar bir trans erkek olarak erkeklerle tek munasebetim kadınlar ölümüne rakip görüyorlar beni bende ölümüne aşığım kadınlara hodri meydan tek başıma bir trans erkek olarak bütün biyolojik erkeklerden daha taşakli bı adamım hodri meydan bak bir tane biyolojik erkeğin yüreği bir trans erkeğin tek bir trans erkeğin yüreğiyle boy ölçüsemiyo bu yüzden düşmanlar iste
- +1 yıl
Ben bu biyolojik erkeklerle neden dalasmiyorum biliyomusun neden sakinim ameliyat olcam o zamana kadar es kaza vurulmadan ölmeden hayatta kalmam lazım ama ameliyatımdan sonra belalarını * çoğunun
- +1 yıl
ameliyat olana kadar ölmemeyi başarmam lazım eğer ameliyatımı olup istediğim bedene kavuşunca yine böyle benle kardeşim kardeşim konuşmaya devam ederlerse * hayatlarını onların şu an da bile ben onlara yeterim * hayatlarını ama hayallerim var ben onların hayatına şuanda sicarim bulasirim ama hayallerime kavuşmadan es kaza bir puşt hain şerefsiz. erke. k kurşunuyla ölmek istemem cıkcık dövüşüyorlar çünkü
- +1 yıl
Eğer ki kendime gelirsem yamultacam sizi şu an neden sessiz kaldığımi az çok anladın sen sırf hayallerim için ben öleceksem bile kadınların elinden ölmek isterim trans erkek olarak cıkcık erkeklerin vurduğu kurşun la ölmek istemem beni bitek kadınlar öldürebilir aşık olduğum cinsiyetin eli değsin cenazeme ben sadece kadınları istiyorum ölürken bile kiyamam onlara
- +1 yıl
Onlar için bin kere ölürüm onlar için milyonlarca göz yaşımı akitirim deniz olur gözyaşlarım beni bitek kadınlar yakar beni bitek kadınlar öper benim herzerreme sadece kadınlar dokunur benimle sonsuza kadar sadece kadınlar sevisebilir öpüşür ve herşeyi bana kadınlar yapabilir dünyada hicbirseyi bu kadar sevmedim ve bir trans erkek olarak hayatımda hicbiseyi bu kadar ölümüne sevmedim savunmadim ve yerle bir oldum yerle bir olduğum tek cinsiyet kadınlar
- +1 yıl
Biliyomusun biyolojik erkeklerin Allah'ı bile bir trans erkeğin kadınlara olan aşkıyla baş edemiyo
- +1 yıl
Onların Allah'ı bile benimle mücadele edemez bu konuda
- +1 yıl
Ha sunuda bil benim trans erkek arkadaşım vardı sohbet ettik konuştuk falan dediki öteki tarafta Allah'ın yakasına yapisacaz demişti bana o kadar hakliydiki bizim onların Allah'ı dan alacagimiz intikamimiz var put olmak Lut olmak bile kadınlar içinse guzel
- +1 yıl
Bir trans erkek olarak put da ölürüm lutda taş olurum yok olurum ölürüm hiçbir kadın beni sevmeseydi bile onlara aşık olurdum ben varlıkları yeter uzakta olsalar bile yüreğimde taşımak bile güzel kadınları trans erkek olarak benden daha çok kimse sevemez
- +1 yıl
Kadınlar beni lutum putum diye sevmesin isterlerse ben mezar kazarim kendimi gömerim oraya kadınlar beni sevmedi diye öyle aşığım onlara onlar beni istemiyorsa ben kendi ellerinmle mezar kazar ölürüm kadınlar için benim bir trans erkek olarak kadınlara olan aşkımla oynamayın sizin belanızı *
- +1 yıl
Bu dünyada beni seven bir tane kadın olması dahi yaşamam için sebeb eğer beni hiçbir kadın dahi sevmeseydi Lut put diye gider o mezarı şu an çıkar gece gece ellerimle kazar girer oradan ömür boyu çıkamazdim çünkü ben kadınlar için ölürüm onlar için yaşıyorum onlar için öldüm gerekirse onlar için defalarca kez daha ölmeye hazırım trans erkek olarak benim aşkımla kadınlara olan sonsuz sınırsız sevgimle siz mücadele edemezsiniz
- +1 yıl
Sende haksizsam çık yürekli şekilde. Aren sen haksizsin de benim kadınlara olan aşkımın kimseye zararı yok ben kadınlar için doğdum kadınlar için ölürüm
- +1 yıl
hadi ordan gidin benim kadınlara olan aşkımla ugrasmayin
- +1 yıl
Bu yürek bu nedenden çıkar ama kadınlar asla bu kalpten çıkamaz
- +1 yıl
Bu dünyada babam benle baş edemiyo neden biliyomusunuz
- +1 yıl
Kardeşim sebebi ne biliyomusunuz hiç düşündünüz mü bu dünyada neyi çok severseniz o şey sizin olur kimse engel olamaz
- +1 yıl
Ben deliyim manyağım ama kadınlara deliyim deli oluyorum onlara ben kadınlara manyag derece asigim
- +1 yıl
Benim herşeyimi alsınlar kardeşim bir trans erkek olarak benim herşeyimi alsınlar evimi hayatımı dünya onların olsun bütün dünyayı zenginliği parayı şani şöhreti herseyleri onların olsun bir trans erkek olarak herşeyimi veririm ama kadınlarımı kimse benden alamaz içimde butun dünyadaki kadınlar yaşıyo kalbimde bir trans erkek olarak herşeyimi veririm sadece kadınlara olan aşkımı ölsem bile alamazlar
- +1 yıl
Bu dünyada en sevdiğim şey kadınlar benden birtek kadınları alamazlar benden ailemden hatta dünyadaki paradan puldan herşeyden daha önemli kadınlar benim için dünyadaki ne para ne pul nede hicbirsey kadınlara olan aşkımdan daha değerli değil bu dünyada yaşama amacım kadınlar kadınlar olmasaydı ben kendi kafama sıkar ölürdüm bir trans erkek olarak tek yaşama tutunma sebebim kadınlar kazık da yesem tekmede yesem ölsemde gebersemde yaralansamda dussemde kalksamda kadınlar beni diri diri yaksada yine kadınlar yine kadınlar ve yine kadınlar dünyadaki hickimse hicbiseyi benim kadınları sevdiğim kadar sevemez put desenizde Lut desenizde günahkar desenizde Allah yakar desenizde bütün dünya trans erkeğim diye bana cephe alsanizda ben kadınlara olan aşkımdan asla bir milim bile kadınlar kalbimden kaymaz dünya yerinden oynar yer yerinden oynar bir trans erkek olarak kadınlar kalbimden bir milim oynamaz çünkü ben Aren kocagim çünkü benim kadınlarım benim herseyim ve ben tek bir kadını sevmektense dünyadaki bütün kadınları sevip koruyorum bacım dediğiniz kadınlarda başımın tacı bütün kadınlarda benim başımın tacı ve bu dünyada Aren koçak yaşadığı sürece dünyadaki tek bir kadına bile haksızlık yapmanıza izin vermicem çünkü hickimse benim aşık olduğum cinsiyete zarar veremez
- +1 yıl
Bu dünyada ben bir kadın için değerlimiyim dünyada olup olmamam kızlar için önemli mi bilmiyorum ama bildiğim tek bir şey var oda bir trans erkek benim kadınlara çok değer verdiğim ben onları çok seviyorum onlar beni sevmese bile değişmez kimin kalbinde hangi kadının kalbinde varım ya da yokum bilmiyorum ama ben kadınların hepsine aşığım ve değer veriyorum ve hepsini eşit seviyorum ayrimclik yapmadan eşit hepsi kalbimde
- +1 yıl
Benim herseyime eleştiri yapabilirsiniz ama kadınlarıma asla ben dünyadaki hiçbir kadının saçının teline zarar gelmesine izin vermem bana istediğiniz kadar kurşun sıkın ama benim kadınlarıma aşklarıma asla bu dünyada beni sonsuz eleştirme hakkına sahipsiniz ama asla kadınlara eleştiri yapamassiniz Aren kocagim yanında nokta
- +1 yıl
Belki biliyondur belki bilmiyondur sen ama okyanus efe Özyavuz trans erkek 17 yaşında ne için öldü kadınları sevdiği için Allah belanızı versin lan
- +1 yıl
Sırf ailesi yüzünden gencecik trans erkek okyanus efe öldü intihar etti sırf kadınları sevdi diye ailesinden baskı gördü ve pes etti sizin allahinizi * ben bunu yapanlar insan değiller cinsel yönelim yüzünden ölen bir sürü trans erkek varken sizin allahinizda sizde ölün
- +1 yıl
O kadar çok yazacak şeyim varki bu dünyayla alakalı yaşanan bütün olaylara verilecek çok güzel cevaplarim var da işte bu dünyada konuşan insanları sevmiyolar doğru konusani 9 köy birden kovuyor
- +1 yıl
Bu dünyada yaşayan herkesi tek tek analiz eder puanını veririm ben ben varya trans erkek olduğum için hayatta çok erken güçlü kalmaya basladim herkesin karakter analizini tek tek yapar yorum yaparım ama işte neden biliyomusunuz zannediyorlar ki hayat beni yenecek ben okaynus efe kadar güçsüz bir karaktere sahip değilim zayıf kaldı hayat güçsüz insanları sevmez benim daha bu hayatta yapacak çok seyim var okyanus efe pes etti ama benim bütün dünyayla mücadele edecek sabrım ve gücüm var ben kadınlara olan aşkımdan alıyorum gücümü beni kimse yenemez
- +1 yıl
Biz dagliyiz biz bozkirliyiz bizim memleketin suyu sert insanı mert olur
- +1 yıl
Biz yiğit gibi erkek gibi dövüşüruz mertçe delikanlıca adamca erkekçe klavye delikanlilariyla işimiz yok bizim
- +1 yıl
Bana herkes memleketimi soruyo benim bu dünyada tek memleketim var dedemin memleketi oda bozkır yüreği yeten bozkirlilarla kavgaya girer beyler babanız sağ çıkmaz o kavgada
- +1 yıl
Bozkirlilar. Biraz deli oluruz manyagiz çabuk parlariz kavga sırasında ama deli manyak insandan zarar gelmez kaburgası içinde saklı insandan korkacaksın bizim herseyimiz dışarda açık sözlüyum içim dişim temiz ama siz sinsiniz beyler ve ben sinsi içten pazarlıklı hainlerle düşman bile olmam düşmanın bile şereflisi olur
- +1 yıl
Dobradir bozkirlilar memlegetime aşığım trans erkek olarak bir dünyada bozkirli olmak için doğmuşum bin kere olsa binkere bozkirli olurdum dağ adamiyix biz biz tam dağ adamiyix dagliyiz biz bu dünyanın amerikalisoda gelse rusuda gelse İngiliz Yunan hiç farketmez hepsiyle ben iyi anlasirim fakat bu. Dünyada ben fenayım diyenler bile bozkirlilar kadar fena değildir itide irfan çıkar kopuguda güzel kardeşim oradan çıkar yavsagida çok büyük bir yer değildir ama şampiyonlar ligine oynar fazla uğraşırsaniz bozkirli biriyle itne dediğiniz trans erkek bile sizi hafif sıklet görür çerez gibi harcar beyler bu dünyanın en kötü insanida bozkırda çıkar en iyi insanida bozkırda çıkar zirveye oynayan bir memleketim var zekamla oynayanin 1. ligini yeryüzünden silerim bu dünyada hem bozkurliyim hem trans erkeğim bana bulasirken 2 kere düşünün bütün dünyadaki erkekler biyolojik erkekler trans erkekler birlesseniz 1 tane Aren kocagin beynindeki tilkiye yetisemessiniz
- +1 yıl
Benim dedemin memleketi bana en büyük miras dedemden kalma ki beni bu dünyada o yetiştirdi sahip çıktı benim tek babam var dünyada oda dedemdir ki benim en büyük onurum memleketim bozkirdir
Gizli Üye(25-29)+1 yılHomofobik onlar işte takma
09 Yorumla- +1 yıl
boş ver ne takacam ben onları zaten homofobi transfobi çok fazla bu ülkede bunu bilerek bu yola çıktım ağlayıp zirlasaydim her söylenene alinsaydim asla bu yola çıkamazdim çok güçlü psikoloji lazım çünkü transfobik çok
- +1 yıl
Ki ben bu insanların fikirlerini onemseyecek olsaydım cokdan pes etmiştim ben bu yola çıkarken kendime söz verdim ölmek var vazgeçmek yok hiçbir sebeb beni hayallerimden geri adım attiramaz ölüm dışında
- +1 yıl
Ben bu kadar aciz erkeklerle uğraşmam neden biliyomusun bu ülkede transfobik insanların sana yemin ediyorum %99 u erkeklerdir bunların amacı varya ne biliyomusunuz bunların trans erkek düşmanı olmasının tek nedeni rakip görüyorlar bizi ben onlardan daha yakisikliyim ben onlardan daha öndeyim ben kadınlara asigim onların aşık olduğu cinsiyete aşığım cekemezler tabiki ben onlari takacak olsam inan ki yaşayamazdim
- +1 yıl
Bişey daha soyleyimmi hemen ben erkeklere gidip zorla kadın olacaksınız diyomuyum hayır peki onlar bana ne hakla kim olacağımla alakalı gereksiz yorum yapma hakkına sahip onlar kimde ben onlara konuşma hakkı verecem
- +1 yıl
Hadi herşeyi gec hadi ordan et şimdi ben bu beyinsizlerle neyi tartiscamda moralimi bozacam ben istediğim hayatı kadınlarla yaşarım onlar kudursun abi
- +1 yıl
Akşama kadar insanlara hakaret edip insanları günah vazgeç yanarsın diyerek hayallerinden vazgeçirmeye çalışmak nasıl bir bencillik nasıl bir iğrençlik asıl ben iğrenç değilim insanların hayallerine bile saygısı olmayan bu transfobik insanlar ben trans erkek diye yazıyorum belli ediyorum kimliğimi ben trans olmaktan utanacak değilim onlar transfobik oldukları için oturup utansinlar
- +1 yıl
İnsan ayrımcılığı otekilestirme dışlama bunlar zaten karakter eksikliği belirtisi insanları üzmeye çalışmak da ayrı bir serefsizlik
- +1 yıl
Bunlar kim ya kim bunlar bu dünyadaki erkeklerden başka homofobik transfobik gördünüz mü asla görmedim asla yani erkekler Çok yaşa. se * olmaz onlarin hakkımda ne düşündüğü de sıkı. mi bile bağlamaz ben onları rakip olarak girecek beyine sahip olduklarını bile düşünmeyen biriyim trans erkekler kadar yakışıklı değiller ondan bu tripler rüzgar erkoclar adam bütün biyolojik erkekleri ezer geçer yakisikliligiyla karizmasiyla bütün kızlar rüzgar erkoclarin peşinde doğuştan kız dogdu erkek oldu hani olunmuyodu beyler noldu evlendi karısı bile var adamın sizi Tuğba erkoclar popona bile takmaz yazdıklarınızı kocası hakkındaki düşüncelerinizi umruba takmaz size bişey deyimmi kızlar biz trans erkeklerin peşinde koştuğu kadar sizin pesinizde dolanmiyo ya kıskançlığıniz o yüzden dingiller ben trans erkek olarak doğuştan kız doğdum ama bütün biyolojik erkekleri sollarim yakışıklılıkta kuduruyolar kuduruyolar fesatliktan
- +1 yıl
Doğuştan kız doğmama rağmen onlardan daha testis bir adamım daha delikanlı bir adamım ya trans erkek olarak onlardan daha öndeyim ya ondan bu tripler beyinsizler keşke yok olsanizda kurtulsak su erkekler bı kaldirilsa dünyadan güncelleme gelsede yok olsa hepsi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hayatımda biyolojik erkekler kadar kıskanç insan görmedim trans erkekler olarak bizi cekemiyo adamlar haksizmiyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler