Kızlar, Trans erkeklerin biz biyolojik erkeklerden farkı ne kizlar hayransiniz bunlara siz?

Doğuştan kız doğan kendini erkek olarak gören ameliyat olan veya olmayan ama kendini erkek olarak kabul eden kizlara aşık olan kızlarla sevgili olan tiplere neden hayransiniz ve inanılmaz hayranları var ben biyolojik erkekken benden daha yakışıklı olmaları peki bunlar bu translar neden böyle doğuştan erkek dogmamasina rağmen üzerlerinde erkeksi yakışıklılık oluyor ve neden peşlerinde bu kadar kız hayranlıkla koşuyor ne buluyorsunuz yasak tatlimi geliyor size biyolojik erkek olarak helaliniz benim kizlar neden bu trans erkeklerin peşinde kosuyorsunuz bayiliyorsunuz yasak olan haram olan şeylere gitmeye Allah bin bir türlü helal yiyecek vermiş insanlar alkole gidiyor yasak diye Allah kadınla erkegi helal kılmış yasak diye haram diye trans erkeklere gidiyorsunuz kizlar sizin gibiler onları simartiyor yasak haram Allah yasaklamış uzak durun işte bu doğuştan kız doğup kendine ben erkeğim diyenler kendilerini erkek olarak görenlerin takipçileri veya işte peşlerinde o kadar çok kadın varlı hepsi popüler tanınıyor onların hepsi ünlü gibi bir şey siz kizlar onlarin popülerliğine aşıksıniz kadınlar biz biyolojik erkekleri sevmiyosunuz bizi kullanmaya da utanmiyorsunuz siz bu trans erkek * aşıksıniz bizi sadece paramızı yemek için kullanıyorsunuz sevmiyosunuz ben bu dünyada hiç bir biyolojik erkeğin bende dahil kadınlar tarafından sevildiğini düşünmüyorum erkek düşmanı olmuş kadınlar bu devirde erkeksiz özgür yaşamak istiyorlar yarım erkek seviyorlar onlara aşıklar doğuştan kız doğan sonradan erkek olanlara aşıklar kizlar çünkü yasak baldan tatlı demi

Kızlar, Trans erkeklerin biz biyolojik erkeklerden farkı ne kizlar hayransiniz bunlara siz?