Kadınlar yüz vermeyince bazı erkeklerin trans kadınlar ile olduğunu okudum falan bazı yerlerde 😂tabi doğru mu bilemiyorum. Yalnız baştan diyeyim ben translara sonuna kadar saygı duyuyorum. İnsan nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşamalı. Neyse aklıma takıldı sorayım dedim size. Trans kadınlar sizce nasıl hoş mu veya bir trans kadınla sevgili olur musunuz?
Şu dünyada bazı translar bazı kadınlardan daha güzel diyebileceğim tek şey bu bide Bülent ersoy estetik faciasının kurbanı oldu estetik faciası yaşamasaydı gerçekten çok güzel kadındı
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani gençlik fotosuna baktım da çok aşırı güzel değil di bence yinede ama iyiydi gibi
Hayır ilgilenmiyorum ayrıca translar kadın değildir sadece kendilerini kadın gibi hissederler bu bizim onları kadın olarak görüyor olduğumuz anlamına gelmiyor.
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Translar yani bana göre de kadın diyebilirim. Onların da kadınlardan neredeyse hiçbir farkı yokki. Kadın olmak istiyorlar sonuçta ve kadınlık hormonu alıyorlar sonuçta. Bence fark var diyemeyiz öyle
Doğru fakat yinede bu benim trans bireyleri kadın olarak görmem için yeterli bir sebep değil, ne hissettikleri veya ne istedikleri beni ilgilendirmiyor ben tercihtir diyor saygı duyuyorum hiç biri benim ilgimi çekmiyor, çekmedi.
Kadınlardan yüz bulamamak falan biraz hakaretvari olmuş, hoş değil. Ben trans kadınları çok ilgi çekici bulurum ve severim, bir tanesi manitam olsa keşke.
3
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok bee öyle olan gördüm bazı öyle olan erkekler var diye dedim. Tabi ama bence de trans kadınlardan da gayet hoş olan var
Daha önce oldum. Gayet de seviyeli ve keyifli bir ilişki yaşadık ama zamanla saygı çerçevesi içinde ayrıldık. Hala da arada yazışırız. Çok hoş kadındı.
3
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani öncelikle bu kibarlığından ve mutlu bir şekilde ayrılmanızdan dolayı tebrik ederim sizi. Ayrıca son dediğin "çok hoş bir kadındı" onların çok hoşuna giden bir şey diye düşünüyorum.
teşekkürler. evet çünkü o kadındı, fiziksel olarak farklı olması bu gerçeği değiştirmiyor. Ayrıca kadınlardan yüz bulamayınca demişsin ama pek öyle değil :D Sadece mutlu olmayı çok isteyen ve bunun için emek veren birisiydi, buna değerdi.
Yaa yok onu öylesine dedim be takılma. Haklısın bence de zaten translar da kadındır. Yani bak haklısın o konuda her insan mutlu olmayı ister doğru kişiyle. Umarım doğru kişiyle hep mutlu olur oda😊
Bazıları çok fena oluyor normal kadından daha çok benziyor kadına. Hiç ilişkim olmadı hee olsa istermiyim sanırım denemek isterdim 😊
2
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yaa normal kadından kadına daha çok benziyor demek biraz tuhaf geliyor bana 😂 ama gerçekten güzel olanları var ki mesela bu fotoğraftaki gibi. Tabi tercih senin 🙂
Şimdi bazı ablalar var abim gibi ondan dedim 😊 😊 😊. Tercih şöyle denemek merak. Hayatta herşeyi yaşamak isterim bana göre olan işime gelenleri. Hayat çok kısa ve çok hızlı akıyor. Kasmaya mıy mıy yapmaya trip surak yapmaya naz etmeye acabalar la yaşamaya değmez. İstiyorsan yapacaksın okadar
Ya haha uzatıp rahatsız etmek istemem ama neden böyle düşünüyorsun. İzlediğim videodan tahrik olmayacak dünya üzerinde bir tane erkek yoktur. Yani ben abaza veya sapık değilim bunu ifade etmeye çalışıyorum :)
Hmm. O zaman şöyle bir detaylandırma yapayım. Kız giymiş kıyafeti. Ay gibi. Bacaklarına siyah külotlu giymiş. Giydiği fileli etekten poposu gözükecek nerdeyse ve göğüsleri de tam ideal boyutta ayrıca çok dikler ve belli oluyorlar. Ya da şöyle yapayım sana bir ekran resmi atayım. İşte bu görüntüden etkilenmeyecek hiçbir erkek yoktur. Ayrıca videonun devamında farklı seksi kıyafetler de giyiyor. Belki sana göre çıplaklığın etkileyici olması algısı var ama kesinlikle seksi kıyafetler çıplaklıktan daha etkili. Şu fotodakinin köpeği bile olabilirim. https://i.hizliresim.com/9s28sqh.jpeg
ameliyat ve kadınlık hormonu aldıysa arada ki farkı anlamayabilirsin bile. Ama ameliyat olmadığı zaman çok kötü :/ Tam olarak prosedürü bilmiyorum ama devlet ameliyat olmak isteyenlere yardım etmeli.