Benim trans erkek olarak en kıymetlim kadınlar baş tacimsiniz kizlar?

Bak hayatımda bir kadın varken başka kadınlarla sevgili oluyorum neden başka kizlarida sevgimden ilgimden mahrum ediyim onlarında sevilmeye ihtiyacı var ve ben bu dünyada kim bana ne derse desin arkamdan ne konusurlarsa konuşsunlar mutlu olduğum hayatı yaşayacağım çok ağlarım kadınlar için yemin ediyorum kadınlar için ağlamak bile güzel bir trans erkek şuanda kadınlar için hiç düşünmem beynime sıkarım o derece aşığım ve kimse beni anlayamaz neden biliyomusunuz çünkü sevmek böyledir ki ben burada sosyla medyada ister oluyum ister olmayim reelde veya başka yerde Allah şahidimdir ki oda çok iyi biliyoki. Benim gibi kimse kadınları sevemez bu çok çok çok kendini haddini aşmış bir durum benim duygularım kadınlara sel gibi benim için erkeklerin önemsiz oluşunu bir trans erkek olarak şöyle ifade ediyim bu dünyada olmasalar yok olsalar gözüm ömür boyu nerdeler diye aramaz öyle bir ilgisizlik var otarafa karşı hatta elimde olsa hiçbirini görmemek için yok ederdim hepsini ömür boyu sonsuz ölümsüz dünya olsun tek erkek ben oluyum ve sadece kadınlar yanımda olsun kadınlara olan aşkım bu kadar büyük işte belki doğuştan erkek dogamadim ama inanın ki dünyada Allah da şahittir hickimse benim kadar kadınları sevemez gelmeyecek dünyada benden bitane daha gelmeyecek abi gelemez ben kadınlarla yatıp kadınlarla kalkan aklı sadece kadınlara çalışan bir trans erkeğim erkek dogamadim ama kadınları benden daha çok biyolojik erkekler sevemez neden bu dünyada varlar ya keşke olmasalardı ve kadınların hepsi bana kalsaydi
Güncellemeler
+1 yıl
Bir trans erkek olarak erkek dogamadim çok üzgünüm kanayan en büyük yaram budur bu dünyada bu yüzden Allah'a bile düşman oldum ama kadınlardan yinede vazgeçmedim trans erkek olarak son nefesime kadar da sevecem kadınları çünkü ben erkek dogmaliydim benim yanlış bedende dogmam benim suçum değil bu Allah'ın suçu ve ben dünyada sadece kadınlar yaşasın istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Çok sevdim lan kalpten sevdim saç temiz duygularla sevdim lan kadınları ben
Benim trans erkek olarak en kıymetlim kadınlar baş tacimsiniz kizlar?