Güncellemeler
+1 yıl
Bir trans erkek olarak erkek dogamadim çok üzgünüm kanayan en büyük yaram budur bu dünyada bu yüzden Allah'a bile düşman oldum ama kadınlardan yinede vazgeçmedim trans erkek olarak son nefesime kadar da sevecem kadınları çünkü ben erkek dogmaliydim benim yanlış bedende dogmam benim suçum değil bu Allah'ın suçu ve ben dünyada sadece kadınlar yaşasın istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Çok sevdim lan kalpten sevdim saç temiz duygularla sevdim lan kadınları ben
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen erkek düşmani güzel kardeşim erkekleri sevmiyorsun erkekler de kendini sevmeyen güzel kardeşim sevmez bu kadar erkeksen kadın gotunu yalayıp durma kadınların amcig. ini yalan pis dilini bize uzatma şeref. siz bizde erkekler olarak seni sevmiyoruz güzel kardeşim kizlar fazla seni simartmis ağzına sıfatına sicarim senin dayanımı yersin velet sayfada kadınlardan başka bişey paylasmiyosun derdin ne kadın amci. gini yalaya yalaya ağzın * kokuyo oeosbu evladı tiksindim senden
Kizlar beni şöyle üzdü böyle üzdü diyeceğine erkeksen sen onari üz güzel kardeşim kadınları ne takiyon istediğin kadınla takılıyor zaten aldatıyor kızları bunu kadınları sevmek puşt güzel kardeşim erkek düşmani güzel kardeşim kadınların popondan ayrılmıyor puşt sevgiline acıdım kızı kaç tane bacım aldattın kimbilirnpesevenk
Nediyon lan sen patates Kafa oğlum sen daha sümügünü yerken biz dünyada vardık bebe bana kafa tutma bak klavyede artistsiniz bak seni biyolojik erkek olmanda kurtarmaz kafayı gomdummu yere yıkar atarım seni fazla bos artistlik yapiyosun seni kulağından tutar çivilerim bak efendi adamimdir komik dünyanın en komik şakacı kafa dengi herkesle kolay anlaşan uyumlu biriyimdir ama bana böyle atar gider yaparsan kafayı caktigim gibi yere gömerim ben fazla korkak biri değilimdir klavyede konuşma adres ver gel mekana gel seni ben mahallemde bekliyorum gel lan dayilanma bana seni yeminle caktimmi yere yapistiririm
Dediğim gibi çok esprili çok komik kimseyle tartismadim ben bugüne kadar erkek düşmanı demişsin zaten erkek düşmanı olduğumu doğdum doğalı söyleyen biriyim ben trans erkek olarak hiç saklamadimki erkek düşmanı olduğumu bana bak lan birdaha bana gelipde kızların için de artistlik yaparsan bak benim adım Aren soyadım koçak ben başkalarına benzemem bana burada show yapma benle laf dalaşına girme edebiyatçı biriyle laf dalaşına edebiyat öğretmeniyim ben tamammi bak en son dalasacagin kişi benim kpssyide geçtim çocuğun falan okuluma denk gelir sınıfta bırakırım sen yanlış kişiyle ugrasiyon lann pic bana bak lan tercih yapacam kpss için dua et benim sınıfıma düşmesin çocuğun sınıfta kalir aynı zamanda zaten bütün erkekleri sınıfta bırakıp bütün kızlara 100 puan bütün erkeklere 0 puan🤣🤣🤣🤣🤣
Keyif benim keyfim degilmi öğretmen olunca bütün kızlara 100 puan isimlerini yazsınlar yeter Hazar canım aşık olduğum cinsiyete tabiki 100 vercem erkeklere de sıfır puan baybbay
Bütün kizlar benim canım zaten ben stajerlige Eskişehir'e gittiğimde bı sınıfa girdim derse staj yapdim ders anlattım o sırada kız parmak kaldiriyo erkek parmak kaldiriyo ben naptim trans erkek olduğum için kızı seçtim hocasinin bitanesi göz bebeğimi seçtim soru sordum bildi kızlar zekidir canlarım benim kızlari çok severim erkek dusmaniyim arkadaşlar bunu saklamam asla Aren koçak dünyanın en çok erkek düşmanı olan kisisidir ben dişi seviyorum dişi dişi
Bişey deyimmi Kenan güzel kardeşim sen bana güzel kardeşim demişsin benle yarışmaya çalışmışsin erkekler benim rakibim olacak seviyede değilsiniz bana laf yetiştirme seni Türkçe sözlükteki bütün kelimelerle döverim güzel kardeşim adam
Bak çocuk beni delirtmeyin zaten erkeklere aşırı derece de alerjik reaksiyonum var zaten aşırı derece kıl kapıyorum size sizi yerden yere çakarim bak yemin ederim başta babam olmak üzere dünyadaki bütün erkeklerin varlığı beni aşırı derecede gerim gerim geriyo zaten sinirleniyorum bir trans erkek olarak bana sadece kadınlar lazım bütün dünya nüfusu kadın olsun bir trans erkeği kadınlardan ayırmak sonsuza kadar imkansızdır ben belki senin annenle bile opusmusumdur annene sor bakiyim bı takma kardeşim kaç kere yalamış bı sorsana annecigine bana annen gelsin anneni yolla bacını yolla bana kaç kere hadi ordan anneni bı sor bakalım kaç kere yalattirdim ona * sor bakalım anana kaç kere girdim çıktım bir trans erkek anneni kaç defa ziplatti altında annen kendini parmakliyodu benimle sevisrken git sor annene zevkten deliye dönüyordu annen
Annene deki Aren koçak seni kaç defa hoplatmis altına bastırıp de
Altımda kivraniyodu Zeynep beni becer diye
Git annene sor bakalım altımda memeleri varken benimle sikisirken sen doğdun tıbben trans erkekler olarak bizim çocuğumuz çok zor olur ama senin baban benim oğlum annenle sikisirken dünyaya geldin fazla benle uğraşmasin biyolojik erkekler sende dahil kavga etmeyin benle sizin babalarinizi * gay kişilerinde * ben koyuyom baban da gey senin
Şunu unutma bir trans erkek sikilmekten asla zevk almaz bir trans erkek * zevk aldığı için erkek olur bunu unutma annene sor bakalım kaç kere hadi ordan onu ben onu * zevk alırım işte memelerine abanirken zevk alırım
Git annene sor ben nasıl dünyaya geldim de Aren koçak hadi ordan sen doğdun oğlum desin senin baban benim lan
Ben sakinken çok iyiyim ama ben sinirlenirsem senin baban gelir elimden alamaz seni öyle düşün
Ben kavgayida sevmem ama kavga olursada gözü kapalı korkusuz dalarım mahalle çocuğuyuz biz oglum
Sen şimdi bana bir trans erkeğe demişsin ki kafanı kırarım demissin bana sen kafanı kırarım mi dedin yiyosa gel lan erkeksen gel güzel kardeşim diyen ağzına yirmidort saat sicarim bacım seni erkek bacım bak bana bu dünyada tek bir cinsiyet hakaret eder ağzıma sicar bana istediği herşeyi kadınlar yapabilir sen bir erkeksin ve çıkıp bana kafami tutuyon seni varya elimden alamazlar koçum seni yerden yere suruklerim kafanı gözünü kanatirim kanlar içinde annenin yanına bırakırım seni hadi ordan git elimde falan kalırsın beni kendine bulaştırma oğlum erkek adamız biz korkmayiz trans erkeğim lan ben senden mi korkacam zaten sinirliyim caktimmi yerdesin hadi ordan git belanı benden bulma ikile
Sen bu dünyada bütün erkeklere trans erkeklere biyolojik erkeklere laf yetiştirirsin ama Aren kocaktan bahsediyorum sana ben benim cenemle yarışacak beni yencek biri dünyada yok Sare yengene sor eski yengen Sare koçak git sor yengene Aren de hatta Zeynep de farketmez ben iki ismimide severim git deki zeyneple çene konusunda dünyada yarışacak erkek trans erkek cinsiyeti erkek olan hangi canlı Zeynep le veya arenlr yarisabilir yenge diye sor aynen git sor benle kavgaya giren kaç erkek kazanmış sor bakalim Sare yengene bak koçum ağır ol molla desinler Sare yengene deki Zeynep senle konusurken sana asılan bir adam olmus zeynepde ordaymis o adamın başına neler gelmiş bir Sare yengene sorsana bak başka kızlara değil Sare yengene sor sana ne diyecek ben soyleyimmi cevabı aynen cevap şu ben zeyneple beraberken bana asılan biri vardı Zeynep cenesiyle adamın ağzına sıçtı cenesiyle adamı bıktırdı kıskançlıktan gözü döndü ve adam özür diledi başına musallat oldum adamın git sor cokda kıskanç bir adamım ben git sareye bı sor bakalım okey oynardik biz Sare yengenle eşli masalarda gelirlerdi asilirlardi sareye sevgilime benim Aren kocagin sevgilisine bide onların yedi ceddini * oyundan kaçıp giderlerdi bela manyak bu psikopat diye
Onlar yorulur ben konuşmaktan yorulmayan biriyim benim çenem hiç yorulmaz tam siyasetçi olacak adammisim benle ne biyolojik erkekler yarisabilir kavga edebilir çene yarısına girebilir nede trans erkekler çene yarısına girip kazanabilir bu dünyada çene konusunda beni dünyadaki trans erkeklerde biyolojik erkekelrde yenemez ben kavgadada hepinizi zekamla yenerim her şey güç değildir koç yakında ogretirim sana
Dünyadaki bütün biyolojik erkeklerden trans erkeklerden zekiyim benim zekamla oynamayin sizin girmekten korktugunuz oyunlarda ben 1. ciyim aslan
Dünyanın en babayiğit ozguvenli adamından bile ozguvenliyim taklit etmem edilirim benim karşıma erkek gibi çik ben trans erkek olduğum halde sizden daha erkegim
Bak erkek dusmaniyimdir ama anneni getirirsen bir trans erkek olarak kardeşim yediririm annene
Koçum annen kaç yaşında senin 45 var mı bak şimdi annenin memeleride beni ozlemistir selamımı yolla memelerinden süt içmeye gelecem ziyarete senin ağzını burnunu kırarım ama kadınlara asla dokunmam annenle sadece sevişirim korkma
Sana bişey deyimmi senin kafanı kırarım kenan ama trans erkek raconunda kadınlara el kaldırmak ömür boyu yasaktır benim için o yüzden annenle öpüşürüm yavaş gel koçum annen denk gelirse karşında anneni * annene abanirim annenle sevişirken kız kardesinide altima sokarim bir annene girerim kardeşim iki bacina sokarim fazla kışkırtma beni kardeşim çünkü senin sulaleni elden geçiririm hepsini altımda inletirim gerçi kadınların suçu yok ikimizin kavgası erkek erkeğe kavga ediyoz annene dokunmam yazık kadına nerden bilsin dünyaya böyle bir kardeşim getirecegini annen bacın ve kadınlara el sürmem ama seni gebertirim çocuk
Akıllı ol klavye delikanlıligi yapma senin ağzına sicarim klavye kabadayısı çik karşıma herif ol herif gibi dövüş trans erkek olarak senden daha delikanlı bir adamım racon kesme bana seni popondan vururum bak ben sert tarafimi hiç gostermedim daha gormediniz seni varya alnında vururum tam alnının ortasından vururum benim silahım tutukluk yapmaz seni mermi manyağı yaparım çocuk böyle çok maço tarafımı göstermem ben asıl macoluk kadına kıza el kaldırmak değil kadını kızı korumaktir macoluk misal ben kadına kıza el kaldırmayı erkeklik saymam korkaklık sayarım ben trans erkek olarak macoyum ama erkeklere karşı macoyum ben erkeklere dayilanirim sizin gibi güçsüz kadınlara el sürmem zavallı güzel kardeşim bir trans erkek kadar bile erkek değilsiniz doğuştan erkek dogmadim ama sizden daha delikanlıyım koçum gücünüz kadına kıza yetmesin ben erkeğim trans erkeğim yiyosa bana kafa tut senin o kafani keserim eline veririm
Benim dedemin bı lafı vardı derdiki Zeynep bazı adamlar vardır kendi gölgesinden korkar kadınlara erkeklik taslar havlar. derdi ben de dedeme derdimki dede şunları köpeğe benzetme köpekler bunlardan daha delikanlı derdim kendi gölgesinden korkan horozlar kadınlara artistlik yapıp bagiritlar senin kadına gücünün yetecegi belli sen kadınların gözünde iki paralık bir adam oluyorsun sen yiyosa şöyle piyasaya çıkınca erkek erkeğe bı dovuselim de kim erkek kim kadın bu görelim sizi ya trans erkek olarak size bunları söyleyen benim adamsaniz meydana gelin dovuselim
Zehra benim canım arkadaşım jelibonum bikeresinde bı erkek bunu rahatsız etmiş geldi bana söyledi sikayet etti dedimki lan senin gücün kadınlara mi yetiyo bide bana horozluk taslada yiğit kimmis görelim dedim şerefsiz korkudan beni engellemiş sizin erkekliginiz kızlara söker oğlum sizin beyninizi * kızlara el kaldiran beyninizi *
Bir trans erkek bir feminist olarak sizin beyninizi * beyler benim aşık olduğum kadın cinsiyetinden uzak durun zarar vermeyin sizin beyninizi *
Surda diyorumki efendi efendi duruyum serserilik yapmayim kavga etmeyim hayallerin var Aren çatma şu güzel kardeşim kışkırtmalarıne gelme ama çok kasiniyosunuz beyler birgün birinizi fena halde * hanginize denk gelir bilmiyom ama sizin burnunu koyarım
Bana illa itlik pustluk yaptıracaksanız bu efendi areni yok edip puşt arenle taniscaksiniz vallaha yıllardır arenim doğdum doğalı hem Zeynep hem arenim ama sana yemin ederim pustlugumu hem Zeynep olarak görmek istemezsin hem Aren olarak ben puşt olup eski halime donersem bı ara efsane puşt biriydim o zamana dönersem erkekler korksun sizin belanızı * şimdilik sakinliğimi kendim için korumam lazım yoksa ben size erkeklik neymiş ogretirim
Ben puştken çok sevimsiz oluyorum beni pustluk donimime dondurmeyin güzel kardeşim
Biliyomusunuz doğuştan erkek doğmuşsunuz babanizda oğlum oldu diye sevinmiştir erkeklik bana yakisiyo sizin ustunuzde kolpa duruyo güzel kardeşim
Tamam bütün kadınlar senin
Dünyada hicbiseyi bu kadar çok sevmedim ben
Ben dünyada hayatımda ömrümde kadınlar kadar hickimseyi sevmedim yandım ağladım. Yerden yere vurdum kendimi öldüm dirildim bin kere öldüm ben kadınlar için isyan ettim erkek dogmadim diye ben kadınlar için onlar için öldüm öldüm yandım dirildim binlerce kez öldüm neden ağladım biliyomusun kadınlara olan aşkım o kadar korkutuyoki benim gözümü kendimi çok iyi tanıyorum kadınlara olan aşkım beni öldürecek ben kadınlara milyon kere açtım bu kalbimi ağladım öldüm diyorum öldüm o kadar çok sevdim ki onları başımın üstüne koydum
Hayatımda hiç biseye
Hayatımda hicbiseye bu kadar isyan etmedim hicbiseye ama ben kadınlara olan bu büyük aşkım varya işte bu büyük aşk beni isyan ettirdi ve ben bin defa yandığım yerden ağladım ve ben bin defa içime acı veren bu şeye aşık oldum kadınlar benim içimde çok büyük kanayan yaradır biyolojik olarak doğma şansına sahip olmuş bir erkekten daha fazla sevdim değer verdim ben kadınlara onların erkek dogmasindaki amaç neydi acaba ben buna ömrüm boyunca itaaat etmeyecem ömrüm boyunca Allah'ın karsisindayim bu konuda çünkü hiçbiriniz erkek doğdunuz diye kadınları benden daha çok sevmediniz ben sizden daha çok sevdim kadinlari Allah'ım beni erkek olarak yaratmadı sebebi kadınlara olan aşkımdan çok korkuyo ve şu an ben kadınları nasıl seviyorum büyük aşkla biliyo çok net biliyo kalbimi açık ve aleni şekilde bana şans verseydi ben dünyada kadınlarla tek başıma yaşardım bunu da çok iyi biliyo benim elime yetki verse dünyada sadece yaşayan canlı kadınlar kalırdı bunu yapardım bunu emin olun yapardım hicbiseyden emin olmadığınız kadar emin olun yapardım sırf kadınlar bana kalsın diye yapardım benim trans erkek olarak cesedimi cigneseniz alamazsınız kadınları kalbimden
Eğer desenizki Aren gel sana milyonlarca lira para verelim vazgeç kadınlardan değil para dünyadaki bütün paraları bana getirin butun dunyadski paraların hepsini toplayın verin bana deyinki Aren vazgeç kadınlardan size vereceğim cevap bir trans erkeğin kadınlara olan aşkını para asla satın alamaz 1 TL param olmasın ama kadınlar olsun yanımda zenginliğimi kadinlarimi seçersin kadınları secerim aileni mi kadinlarimi seçersin kadınları secerim bu dünyadaki en önemli şey kadınlar bana kadınlardan daha güzel hicbirsey getiremessiniz
Neyse ben biraz uyuyumda sabah sevdiğim kadınla konuscaz zaten hasta benim güzel sevgilim kıyamam sevdiğim kadına ya sabaha kadar bile duramıyorum onsuz ya sabah hemen olsunda sevdiğim kadınla konusuyum istiyorum
Kafalar pırıl pırıl
Gizli olarak gelmen çok komik kendin olarak geldiğin gün kimin kafa pırıl piril ötürur konuşuruz ben yarın sevgilimle konuscam sevdiğim kadın arayacak seninle konuşup moral bozamam beb
Kafa geçmemiş hala iyi 😂