Arkadaşlar ben kadinlara o kadar saygili bir trans erkegim ki oyunlarda bile kadinlara laf soylettirmem korurum kadinlari, ne düşünüyorsunuz?

bir trans erkek ne sokakta ne evde ne yolda ne oyunlarda ne okeyde ne bulundugum hic bir yerde hicbir sosyal medya ortaminda benim oynadigim oyunlarda bile kizlar beni tanir ve iyi bilirki ben oyunlarda bile kizlari korur savunurum hem reel hem sanal hic farketmez benim bulundugum hic bir yerde kimse kadinlara kötü konusamaz yeminle kadinlar dendimi akan sular durur bende bak ben yuzlerce oyun oynarim en cok okey oynarim ama orada bile erkekler bir kadina yavşarsa asilirsa sarkintilik ederse kötü kufurlerde bulunursa kotu davranirsa bir kadina bagirirsa kadinlara kotu davranan o adamlari paramparca ederim hic kimse benim aşik olduğum cinsiyete kotu davranamaz ben sonsuza kadar yasadigim sure boyunca dunyadaki butun kadinlari heryerde koruyup iyi davranacam asik oldugum taptigim cinsiyete kimse laf edemez kadinlar benim tek kutsalim ben dunyadaki butun kadinlara omrum boyunca iyi davranacam ve omrum boyuncada kadinlarin hakkini savunacam benim olduğum hicbir yerde kimse kadinlara yavşayamaz igrenclik yapamaz kotuluk yapamaz ben korurum kadinlarida kadinlarin hakkinida ben tek basima korurum kadinlar benim bu dunyada taptigim tek şey bir trans erkek olarak kadinlara olan aşkim mezarda bile bitmeyecek ben hayatimda kadinlar kadar guzel bir yasak gormedim ben boyle yasagi opup basima koyarim kadinlar benim için cok degerli kadinlari cikarsiz kosulsuz trans erkek olarak ben severim benim yasama nefes alma sebebim kadinlar cok etkileniyorum kadinlardan ve dünyadaki butun kadinlari oyunlarda bile bazen kadinlara kufur ediliyo hakaret ediliyo sosyal medyada bile her yerde kadinlara kotu davraniliyo ben varken asla kotu konusamassiniz kadinlara bir oyuna girdim adam kadina kadinlara hakaret ediyodu dedim noluyo lan sana kadinlara saygiyi ogretecem ben size dedim ben hayatim boyunca kadinlara kibar davrandim omrumun sonuna kadar da kadinlar bana napmis olursa olsun kadinlara guzel kibar ve saygili davranmaya kadinlari heryerde koruyup kollamaya devam edecem?
Güncellemeler
+1 yıl
24 saat kadinlarla konussam bir trans erkek olarak 24 saat dunyadaki butun kadinlarla birlikte olsam 24 saat icinde deselerki dunyadaki butun kadinlar senle birlikte olacak bi sekilde gerceklesecek deseler hepsiyle birlikte olsam yine doymam kadinlara aşk bu ask
Güncellemeler
+1 yıl
dunyada kadinlari dusunmekten baska isim olmasini hic istemezdim hergun kadinlarla ilgilensem hergun ama 24 saatim kadinlari sevmekle ilgilenmekle iyi davranmakla gecse yorulmam insan sevdigi şeye emek vermekten yorulurmu sevdigim iş gibi dusunuyorum insan bikarmi kadinlarda oyle benim için yorulmam severken ilgilenirken zevk alirim
Arkadaşlar ben kadinlara o kadar saygili bir trans erkegim ki oyunlarda bile kadinlara laf soylettirmem korurum kadinlari, ne düşünüyorsunuz?