Güncellemeler
+1 yıl
Kadınların kopegiyim ben kadınlar beni köpek yerine kullanabilir kadınlar ne derse yaparım havla deseler havalarım süs deseler susarım kadınlar benim ipini tutuyo ben bir trans erkek olarak ömür boyu kadınların peşinde koşacam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok iyimiş ya sevdim seni. Bencede kızlardan başka kimse yaşamasın
Tskler bende seni sevdim güzelim kizlar neden bu kadar sempatiksiniz kız milleti degilmisiniz hepiniz bal gibisiniz
Bu dünyaya bı kere geldim yiyecem içecem karı kızla seviscem 😂😂😂😂
Bütün paralarimi saçarim kadınlara😂😂😂kadinlarda iyice simardi ama simarirken bile tatlılar😂😂😂
Bütün duygu ve düşüncelerini buraya mı yazcan
😀😀😀
Kadınlar çok fenasiniz trans erkeği bile baştan cikariyosunuz dicem ama ben kadınları görünce zaten cozuturum kadınlar benim donuma kadar baxirima kadar soysalar kızmam kadınlara can feda beni kadinlar aglatsin kadınlar kalbimi kırsin kızlara çok ilgim olduğunu yedi cihan bilir
Bı yondende kız olarak dogmakta iyi lan çünkü kadınlara daha yakınım 😂😂😂😂😂😂valla tam istediğim gibi çoğuna yaklaşıyorum yazık haberleri yok yavsadigimdan trans erkek olmak güzel bişey kadınlara biyolojik erkeklerden daha yakınız 😂😂😂😂
Bu dünyada hiçbir kadının yardıma ihtiyacı yok ben bütün kadınların yardımına koşan bı trans erkeğim kadınlar şanslı valla ben varım ben varken sırtları yere gelmez
Evet buraya yazcam
Kadınlarda çok fena buldular ben gibi aslan parçası trans erkeği oradan oraya suruklesinler kadınlar varya dişiligiyle herşeyi çözer kadınların dişiligine bayılıyorum beni bu dişi likleriyle varya bu cilve isveleriyle ömür boyu peslerinden kostururlar trans erkek olarak kadınların bana yaptiramayacagi şey yok çok güzeller dişiler o seksilikleri o güzellikleri beni yoldan çıkardı sapittim karılar benim herşeyim kadınlar o kadar fena ki o kadar isteseler güzelliklerini kullanıp dünyayı fethederler bana mesela bir trans erkek olarak kadınların yaptiramayacagi şey yok
Biz erkekler çok cirkiniz kadınlar çok güzel ya
Kadınlar dururken erkekler sevilirmi
Bir trans erkek olarak zekiyim kadınlar kadar seksi varlıklara aşığım çok sansliyim
Alemsin ya
Sağol şekerim 😂😂
Ben kadınlara olan duygularimi heryerde yazdım trans erkek olarak kadınları trans erkek olarak benden daha çok sevecek insan oğlu yaratılmadi son nefesime kadar sevecem hepsini kadınlar için ölürüm ölürüm bana bitek kadınlar herşeyi yapabilir canımı yaksalarda aşığım bu aşk toprakta bile bitemez bir trans erkeğin kadınlara olan aşkı toprakta bile bitemez
Belki çok ağlatır kadınlar beni ama yine onlarin omzunda aglarim
Ben acı cekecegimi bile bile bu yola girdim insan sevdiği cinsiyete kıyamaz bende kıyamam işte beni ağlattılar canımı yakarlar gider bı köşede yine kadınlar için ağlar açımı cekerim trans erkek olarak trans erkek diye bastırıyorum çünkü biyolojik erkekler asla kadınlara bizim kadar değer veremez ama biz kadınları yakinen tanıyan varlıklarız kadınlari sadece trans erkekler mutlu edebilir
İki cinsiyetide yakından tanıyorum cunku
Ama hayatımda kadınlar kadar güzel bir günah görmedim trans erkek olarak
Hayatımda kadınlar kadar güzel yasak görmedim ben bir trans erkek olarak kadınlar sana yasak diyorlar bende size şunu söyleyim geberinceye kadar o yasaklı olan kadınlara aşık olarak ölecem bı trans erkeğin kalbi sadece kadınlara aittir o yasağa çok aşığım kadınlara deli gibi asigim hepsine hemde
Beni trans erkek olarak canımı alirsiniz kadınlara olan aşkımı mezarda bile alamassiniz benim kalbimde yasiyo bütün kadınlar beni kadınlardan hickimse ayiramaz ben Allah'tan bile daha çok sevdim kadınları Allah'a baş kaldırdım bilmem durumun ciddiyetinin farkindamisinjz
La lutfen kendine gel